Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطفی با اشاره به تسویه مطالبات پزشکان خانواده شهری تا پایان شهریور گفت: ۶ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال سهم بیمه استان فارس است که تا شهریور ۹۷ کلیه مطالبات بیمارستان ها تسویه شده و ۷۰ درصد مطالبات بخش های دولتی مهر و آبان نیز پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «فرهاد لطفی»، امروز (سه شنبه ۴ دی) در اولین نشست خبری خود با بیان اینکه ۲ میلیون و ۷۰۰ نفر در پنج صندوق مختلف بیمه سلامت عضو هستند، گفت: صندوق های کارکنان دولت، روستائیان و عشایر، سایر اقشار، ایرانیان و بیمه همگانی به ارائه خدمات بیمه سلامت می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بیمه سلامت فارس، عنوان کرد: اعضای صندوق روستاییان با بیش از یک میلیون و ۶۰۰ نفر شامل ۶۰ درصد جمعیت بیمه ای را تشکیل می دهند و ۲۰ درصد هم بیمه همگانی هستند که این دو گروه هیچ حق بیمه ای را پرداخت نمی کنند.

 

وی افزود: ۳۶۵ هزار نفر عضو صندوق کارکنان دولت شامل ۱۵ درصد، چهار درصد عضو صندوق ایرانیان و یک درصد عضو صندوق سایر اقشار هستند.

 

لطفی با بیان اینکه در سازمان بیمه سلامت بیشتر حق بیمه ها را دولت پرداخت می کند، تصریح کرد: پایداری منابع بیمه سلامت وابسته به کمک دولتی است، یکی دیگر از اقدامات بیمه سلامت تحت پوشش قرار دادن بیماری های خاص مانند تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، ام اس و دیابت است که در استان فارس به ۶ هزار نفر می رسند و اولویت با داروی ایرانی است.

 

مدیرکل بیمه سلامت خاطرنشان کرد: در طرح پزشک خانواده یک هزار و ۲۰۰ پزشک خانواده شهری و ۴۳۲ پزشک خانواده روستایی در حال فعالیت هستند که چهار هزار نفر نیروی درمانی به ارائه خدمات پزشکی در سطح استان می پردازند.

 

وی با اشاره به دیرکرد مطالبات مراکز درمانی از بیمه سلامت، گفت: طبق تفاهم نامه با مراکز دولتی ۷۰ درصد هزینه علی الحساب و ۳۰ درصد بعد از ارائه سند پرداخت می شود و با توجه به اینکه منابع بیمه سلامت، دولتی است سقف ریالی برای درمان درنظر گرفته شده و این سقف بر اساس عملکرد سال گذشته هر استان تعیین شده است.

 

لطفی با بیان اینکه بیمارستان مکلف به پذیرش بیمارهای اورژانسی است، عنوان کرد: هزینه ها باید در چارچوب اعتبارات باشد و بیمارستان های مکلف به مدیریت بیماران اورژانسی بر اساس اولویت ها هستند، بیمارستان ها باید از دریافت سهم بیمه اطمینان داشته باشند تا بتوانند برنامه ریزی کرده و خدمات ارائه دهند.

 

مدیرکل بیمه سلامت متذکر شد: بیمه شدگان بدون پرداخت حق بیمه فقط از مراکز دولتی می توانند خدمات دریافت کنند، بیمارستان ها باید بر اساس سقف مالی مورد قرارداد بیمه برنامه ریزی کنند.

 

وی با بیان اینکه ۶ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال سهم بیمه استان فارس است، تأکید کرد: تا شهریور ۹۷ کلیه مطالبات بیمارستان ها از بیمه سلامت تسویه شده و ۷۰ درصد مطالبات بخش های دولتی مهر و آبان نیز پرداخت شده است، همچنین در بخش خصوصی به غیر از داروخانه ها تا شهریور ماه مطالبات به صورت صد درصد و مهر ماه به صورت ۶۰ درصد پرداخت می شود.

 

لطفی با اشاره به بدهی های بیمه سلامت در سال ۹۶ به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال، گفت: بدهی داروخانه ها کاملا تسویه می شود اما مقداری بدهی متعلق به ۹ ماه سال ۹۶ بخش خصوصی باقی می ماند، ۸۰ درصد مطالبات پزشکان خانواده شهری تا پایان شهریور پرداخت شده و مابقی به زودی تسویه می شود.

 

مدیرکل بیمه سلامت فارس با اشاره به فعالیت پنج دانشگاه علوم‌ پزشکی در فارس و ارائه خدمات در بخش دولتی، اظهار کرد: با تخصیص بودجه از صندوق توسعه ملی، بدهی به بخش های خصوصی پرداخت می شود، در راستای حل مشکلات جلساتی با انجمن ها برگزار شده است.

 

وی با اشاره به لغو قرارداد یک طرفه از بخش خصوصی در سال گذشته، گفت: به جای بیمارستان ها سهم بیمه به بیماران پرداخت می شود و جلساتی با انجمن های بیمارستان های خصوصی برگزار شده تا قراردادها دوباره انعقاد شود.

 

لطفی با اشاره ۶ محور بیمه سلامت، بیان کرد: سامانه پاسخگویی «۱۶۶۶» آماده پذیرش انتقادات و شکایات هستند و در ساعات اداری پاسخگو خواهند بود و یک هفته روزهای دوشنبه ساعت ۱۰ تا ۱۱ معاونان مستقیما پاسخگو خواهند بود.

 

 

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی شب یلدا کانون های فرهنگی هنری مساجد رژیم صهیونیستی شیراز مجلس وحدت حوزه و دانشگاه مراجع و علماء کارت ملی هوشمند بیمه سلامت فارس تسویه بدهی بدهی بیمه سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • قارچ سمی ، خانواده ای را در شیراز راهی بیمارستان کرد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی