Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطفی با اشاره به تسویه مطالبات پزشکان خانواده شهری تا پایان شهریور گفت: ۶ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال سهم بیمه استان فارس است که تا شهریور ۹۷ کلیه مطالبات بیمارستان ها تسویه شده و ۷۰ درصد مطالبات بخش های دولتی مهر و آبان نیز پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «فرهاد لطفی»، امروز (سه شنبه ۴ دی) در اولین نشست خبری خود با بیان اینکه ۲ میلیون و ۷۰۰ نفر در پنج صندوق مختلف بیمه سلامت عضو هستند، گفت: صندوق های کارکنان دولت، روستائیان و عشایر، سایر اقشار، ایرانیان و بیمه همگانی به ارائه خدمات بیمه سلامت می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بیمه سلامت فارس، عنوان کرد: اعضای صندوق روستاییان با بیش از یک میلیون و ۶۰۰ نفر شامل ۶۰ درصد جمعیت بیمه ای را تشکیل می دهند و ۲۰ درصد هم بیمه همگانی هستند که این دو گروه هیچ حق بیمه ای را پرداخت نمی کنند.

 

وی افزود: ۳۶۵ هزار نفر عضو صندوق کارکنان دولت شامل ۱۵ درصد، چهار درصد عضو صندوق ایرانیان و یک درصد عضو صندوق سایر اقشار هستند.

 

لطفی با بیان اینکه در سازمان بیمه سلامت بیشتر حق بیمه ها را دولت پرداخت می کند، تصریح کرد: پایداری منابع بیمه سلامت وابسته به کمک دولتی است، یکی دیگر از اقدامات بیمه سلامت تحت پوشش قرار دادن بیماری های خاص مانند تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، ام اس و دیابت است که در استان فارس به ۶ هزار نفر می رسند و اولویت با داروی ایرانی است.

 

مدیرکل بیمه سلامت خاطرنشان کرد: در طرح پزشک خانواده یک هزار و ۲۰۰ پزشک خانواده شهری و ۴۳۲ پزشک خانواده روستایی در حال فعالیت هستند که چهار هزار نفر نیروی درمانی به ارائه خدمات پزشکی در سطح استان می پردازند.

 

وی با اشاره به دیرکرد مطالبات مراکز درمانی از بیمه سلامت، گفت: طبق تفاهم نامه با مراکز دولتی ۷۰ درصد هزینه علی الحساب و ۳۰ درصد بعد از ارائه سند پرداخت می شود و با توجه به اینکه منابع بیمه سلامت، دولتی است سقف ریالی برای درمان درنظر گرفته شده و این سقف بر اساس عملکرد سال گذشته هر استان تعیین شده است.

 

لطفی با بیان اینکه بیمارستان مکلف به پذیرش بیمارهای اورژانسی است، عنوان کرد: هزینه ها باید در چارچوب اعتبارات باشد و بیمارستان های مکلف به مدیریت بیماران اورژانسی بر اساس اولویت ها هستند، بیمارستان ها باید از دریافت سهم بیمه اطمینان داشته باشند تا بتوانند برنامه ریزی کرده و خدمات ارائه دهند.

 

مدیرکل بیمه سلامت متذکر شد: بیمه شدگان بدون پرداخت حق بیمه فقط از مراکز دولتی می توانند خدمات دریافت کنند، بیمارستان ها باید بر اساس سقف مالی مورد قرارداد بیمه برنامه ریزی کنند.

 

وی با بیان اینکه ۶ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال سهم بیمه استان فارس است، تأکید کرد: تا شهریور ۹۷ کلیه مطالبات بیمارستان ها از بیمه سلامت تسویه شده و ۷۰ درصد مطالبات بخش های دولتی مهر و آبان نیز پرداخت شده است، همچنین در بخش خصوصی به غیر از داروخانه ها تا شهریور ماه مطالبات به صورت صد درصد و مهر ماه به صورت ۶۰ درصد پرداخت می شود.

 

لطفی با اشاره به بدهی های بیمه سلامت در سال ۹۶ به مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال، گفت: بدهی داروخانه ها کاملا تسویه می شود اما مقداری بدهی متعلق به ۹ ماه سال ۹۶ بخش خصوصی باقی می ماند، ۸۰ درصد مطالبات پزشکان خانواده شهری تا پایان شهریور پرداخت شده و مابقی به زودی تسویه می شود.

 

مدیرکل بیمه سلامت فارس با اشاره به فعالیت پنج دانشگاه علوم‌ پزشکی در فارس و ارائه خدمات در بخش دولتی، اظهار کرد: با تخصیص بودجه از صندوق توسعه ملی، بدهی به بخش های خصوصی پرداخت می شود، در راستای حل مشکلات جلساتی با انجمن ها برگزار شده است.

 

وی با اشاره به لغو قرارداد یک طرفه از بخش خصوصی در سال گذشته، گفت: به جای بیمارستان ها سهم بیمه به بیماران پرداخت می شود و جلساتی با انجمن های بیمارستان های خصوصی برگزار شده تا قراردادها دوباره انعقاد شود.

 

لطفی با اشاره ۶ محور بیمه سلامت، بیان کرد: سامانه پاسخگویی «۱۶۶۶» آماده پذیرش انتقادات و شکایات هستند و در ساعات اداری پاسخگو خواهند بود و یک هفته روزهای دوشنبه ساعت ۱۰ تا ۱۱ معاونان مستقیما پاسخگو خواهند بود.

 

 

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی شب یلدا کانون های فرهنگی هنری مساجد رژیم صهیونیستی شیراز مجلس وحدت حوزه و دانشگاه مراجع و علماء کارت ملی هوشمند بیمه سلامت فارس تسویه بدهی بدهی بیمه سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند