Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@01:11:41 GMT

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱ تخصیص نیافته است

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۱۲۰۰۹

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱ تخصیص نیافته است

به گزارش خبرنگار مهر،‌ حمید اشرفی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در منطقه ۱۱ اصفهان بالغ بر ۱۱۷ هکتار بافت فرسوده داریم بنابراین در صورت عدم شکل گیری شورای بافت فرسوده در استانداری اصفهان نمی توانیم از تسهیلات ۷۰ درصدی راه و شهرسازی برای احیا و بازسازی بافت فرسوده استفاده کنیم.

وی بیان داشت: همچنین کمیسیون‌های بافت فرسوده نیز تشکیل نشده است و از این  رو در بازسازی بافت قدیمی شهر با مشکل مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان افزود: رهنان قطب صنعت مبل در کشور است اما بنابر تصمیم شورای شهر قبلی مقرر شد که شهرک مبل استان اصفهان با تغییر کاربری زمینی درمنطقه ۱۲ احداث شود که امروز با تغییر کاربری آن به نتیجه نرسیدند و ما به دنبال پیدا کردن زمینی برای تغییر کاربری در منطقه ۱۱ به منظور احداث شهرک مبل هستیم.

وی ادامه داد: تصمیم بر این داریم که کارخانه روغن نباتی واقع در منطقه ۱۱ را به مکان دیگری انتقال دهیم و با تغییر کاربری کارخانه که در ۶ طبقه بنا شده است، بتوانیم شهرک مبل را احداث کنیم.

برگزاری جشنواره مبل در رهنان از اول تا پایان آذرماه

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان  به برگزاری جشنواره مبل از اول تاپایان آذرماه اشاره کرد و گفت: با وجودی که بخش اعظمی از مبل‌های ساخته شده در اصفهان به تهران ارسال می شود اما متاسفانه عده ای از مردم اصفهان برای خرید مبل به یافت آباد تهران مراجعه می‌کنند و حاضر به خرید همان مبل از منطقه رهنان نیستند.

وی با اشاره به اینکه منطقه ۱۱ در حال حاضر به علت تعدد برگزاری برنامه‌ها قطب فرهنگی شهر اصفهان است و ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری را نیز دارد،‌ گفت: در این منطقه شاهد محلات و آثار تاریخی ارزشمندی مانند حمام رهنان، مسجد جامع و زورخانه و هنرسرا  هستیم و  چهار محور زاجان، ماشاده، طاحونه و جهان شاه به عنوان چهار محله شرقی ، غربی ، شمالی و جنوبی این منطق  در محله درب میدان به یکدیگر تلاقی پیدا می کنند و  از این رو محور گردشگری رهنان را در این مسیر تعریف کردیم.

اشرفی همچنین ازاحداث باغ بستنی در منطقه رهنان به خاطر وجود بستنی‌های معروف رهنان خبر داد و گفت: همچنین احداث بوستان برنامه‌های آئینی یکی دیگر از مراکزی است که در حوزه گردشگری منطقه رهنان  راه اندازی می شود.

راه اندازی طبیب خانه اسلامی و سنتی در رهنان

وی به ایجاد طبیب خانه اسلامی و سنتی و داروخانه داروهای گیاهی به منظور رونق گردشگری سلامت در رهنان و نیز احداث هتل سنتی به خاطر بافت قدیمی رهنان خبر داد و گفت:در کنار  احداث مکانی برای اجرای طبابت سنتی در بافت سنتی رهنان، غریب خانه ای احداث می کنیم که همراهان بیمار بتوانند در ساعات انتظار در این مکان بمانند.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان نیز از احداث باغ لبنیات در منطقه ۱۱ اصفهان خبر داد و افزود: در حمام رهنان چهار حوضچه در مانی قرار دارد که به حوضچه نمک و رایحه وغیره مبدل می شود.

اشرفی اعلام کرد: ۴۰ هزارمترمربع زمین با کاربری ورزشی در رهنان وجود دارد که به سازمان ورزش و جوانان پیشنهاد شده آن را به بخش خصوصی واگذار کنند تا سرانه ورزشی منطقه نیز افزایش پیدا کند.

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱ اختصاص نیافته است

وی با اشاره به بودجه منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان در سال ۹۷ گفت: بودجه امسال این منطقه ۳۱ میلیارد تومان بوده و ۱۲میلیارد تومان نیز برای محرومیت زدایی تصویب شده بود که متأسفانه تعلق پیدا نکرد.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان گفت: باتوجه به تعریف پروژه‌های محرک توسعه سال آینده با افزایش ۳۰ درصدی بودجه روبرو خواهیم بود.

وی با اشاره به بدهی‌های این منطقه تصریح کرد: میزان بدهی های منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان ۹۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۴۰درصد این بدهی ها به صورت ملکی توافق شده است.

کد خبر 4495441

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری اصفهان گردشگری محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن

معاون عمران شهری شهردار اصفهان بر لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم در محدوده اراضی سیتی سنتر و راه آهن تاکید کرد و گفت: آزادسازی اراضی در محدوده و حریم مناطق ۴،۶ و ۱۳ شهرداری اصفهان و شهر ابریشم از جمله موانع موجود در تکمیل رینگ چهارم ترافیکی کلان‌شهر اصفهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصغر کشاورزراد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در بازدید استاندار اصفهان از رینگ چهارم ترافیکی کلان‌شهر اصفهان، به تشریح بخش‌های تکمیل شده رینگ ترافیکی کلان‌شهر اصفهان پرداخت و اظهار کرد: رینگ اول در محدوده مرکزی شهر به طول ۱۲ کیلومتر شامل خیابان‌های شریانی فرعی، رینگ دوم در محدوده میانی شهر به طول ۲۵ کیلومتر شامل خیابان‌های شریانی درجه دو و رینگ سوم به طول ۴۰ کیلومتر به عنوان بیرونی‌ترین مسیر حرکت شهر و به صورت بزرگراه قرار دارد.

وی با اشاره به رینگ چهارم حلقه حفاظتی کلان شهر اصفهان افزود: با توجه به بار ترافیکی بسیار زیاد رینگ سوم و به‌منظور توسعه و احداث هر چه بیشتر شبکه معابر بزرگراهی به عنوان زیر ساخت اصلی حمل و نقل طرح رینگ حفاظتی کلان‌شهر اصفهان به طول ۷۸ کیلومتر با اهداف کاهش بار ترافیکی در مبادی ورودی به شهر اصفهان و شهرهای در مسیر پروژه، توزیع ترافیک ورودی قبل از رسیدن به محدوده شهری، حذف ترافیک بین شهری از داخل شهر، کاهش اثرات منفی ترافیک در منطقه، کاهش بار ترافیکی معابر شهری، سهولت حرکت ترافیک عبوری، جلوگیری از گسترش بی رویه ساخت‌وسازها در این منطقه و ایجاد محدوده شهری مصوب شد.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به مشخصات مسیر حلقه حفاظتی کلان‌شهر اصفهان صریح کرد: این مسیر به طول چهار کیلومتر و عرض خط بدنه ۷۶ متر و با در نظر گرفتن سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت با چهار خط در دو مسیر رفت و برگشت آزادراهی و ۳۶ پل و تقاطع غیر هم سطح در نظر گرفته شده است و عبور مسیر پروژه از محدوده و حریم ۱۱ منطقه شهر اصفهان و ۵ شهر دولت آباد - خورزوق - خمینی شهر - درچه ابریشم و نیز قسمتی از اراضی فرمانداری‌های برخوار و فلاورجان انجام می‌شود.

وی در خصوص بخش‌های احداث شده رینگ چهارم در محدوده شهرداری اصفهان در دوره‌های قبل مدیریت شهری گفت: تقاطع‌های غیر همسطح رضوان – میدان استقلال- شهدای اشکاوند و نیز تقاطع‌های غیر همسطح سردار شهید سلیمانی، شهدای قهجاورستان، آفتاب و احداث مسیر چهار تا هشت کیلومتر مسیر با هزینه یک همت احداث شده‌اند.

کشاورزراد همچنین درباره بخش‌های در حال اجرای مسیر رینگ چهار در محدوده شهرداری اصفهان یادآور شد: تقاطع‌های غیر همسطح شهدای خاتون آباد - شهدای دهنو - شهدای بهاران و پل کانال آب و احداث مسیر کیلومتر ۰ تا ۴ منطقه ۱۵ با اعتبار ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۷۵ درصد پیشرفت، همچنین ساخت اراضی تملک شده یک صد و هفده هزار متر مربع در ۲۲۱ مورد با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان؛ همچنین تعریض مسیر کیلومتر ۶۵ تا ۶۸ منطقه ۶ رینگ با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان معادل ۸۵ درصد پیشرفت و در نهایت تعریض مسیر کیلومتر ۷۳ تا ۷۷ منطقه ۴ رینگ با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان معادل ۲۰ درصد پیشرفت از جمله پروژه‌های تملک و احداث از سال ۱۴۰۰ تاکنون بوده‌اند.

وی پیرامون برنامه ادامه رینگ چهارم در شهرداری اصفهان در سال جاری تصریح کرد: احداث تقاطع غیر همسطح شهید فخری‌زاده (روشن دشت) و تعریض پل رودخانه در منطقه چهار یعنی کیلومتر ۷۲ تا ۷۳ مسیر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان به منزله آزادسازی ۲۰۰ میلیارد و احداث ۵۰۰ میلیارد تومان؛ همچنین تعریض مسیر رینگ حدفاصل تبادل شهدای اشکاوند تا پل رودخانه در منطقه شش یعنی کیلومتر ۷۰ تا ۷۲ مسیر با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان که به منزله آزادسازی ۶۰۰ میلیارد تومان و احداث ۲۰۰ میلیارد تومان و در نهایت پیگیری آزادسازی و احداث مسیر رینگ حد فاصل اتوبان ذوب آهن تا کمربند جنوب غرب در محدوده منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان و شهر ابریشم با محوریت استانداری جهت توافق با ارتش از کیلومتر ۴۵ تا ۵۵ مسیر که به منزله آزادسازی تقاطع غیر همسطح ذوب آهن در منطقه ۱۳ بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است، از جمله برنامه‌های ادامه رینگ چهارم شهر اصفهان خواهند بود.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به مشکلات و موانع موجود در پروژه عنوان کرد: آزادسازی اراضی کشاورزی و باغات در محدوده و حریم منطقه چهار و شش شهرداری اصفهان (باغ ویلا)، تغییر مسیر رینگ در محدوده اراضی سیتی سنتر و راه آهن و نحوه آزادسازی آن، آزادسازی زمین متعلق به وزارت جهاد کشاورزی و ارتش در محل تقاطع ذوب آهن در منطقه ۱۳، آزادسازی اراضی ارتش در محدوده شهر ابریشم، تأمین بودجه مورد نیاز جهت تکمیل پروژه در محدوده شهر اصفهان با برآورد ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و لزوم الحاق اراضی مسیر رینگ که اغلب در حریم شهر است به محدوده قانونی شهر از جمله موانع و مشکلات موجود در روند تکمیل پروژه است.

به گزارش ایمنا، در این بازدید فرماندار اصفهان، شهردار اصفهان و برخی مسئولان استانی و شهری، استاندار اصفهان را همراهی کردند.

کد خبر 747885

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • دیدار با خانواده شهدا و جانبازان منطقه ۹ در هفته بزرگداشت اصفهان
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت آب اصفهان