Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد شریعتمداری در مراسم معارفه محمدحسن زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: بواسطه اینکه منابع تامین اجتماعی، اموال عامه مردم است، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما قرار می‌دهد و حفاظت مداوم از این منابع بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت آن است که ما باید متکی به منابع درون سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت هزینه‌ها باشیم و این ظرفیت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتکا به ظرفیت داخلی این سازمان و شرکت‌های تابعه‌اش یکی از سیاست‌های اصلی باید باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی متذکر شد: اعتقادی به رهاکردن وظایف درمانی سازمان تامین اجتماعی ندارم و این مسئولیت، با قدرت تداوم خواهد یافت. باید تلاش کنیم ذی‌نفعان از وضعیت درمانی خود بواسطه این سازمان راضی باشند. اما در گسترش درمان باید دقت کنیم. رویه گذشته مبنی بر طرح وعده‌های جدید برای مردم مناطق مختلف و کلنگ‌زنی منجر به ایجاد توقعاتی برای مردم شده و عدم تحقق آنها در سالیان گذشته، باعث شکل‌گیری نگرش‌های منفی در اقشار مردم شده است.

وی متذکر شد: لازم است تمام امور وزارتخانه در اتاق‌های شیشه‌ای انجام شوند و شفافیت، خط مشی اصلی مدیران وزارتخانه باشد. در این راستا از مدیران پیشگام در شفافیت تجیل می شود و به سایر مدیران نیز دستورالعمل های شفافیت، ابلاغ خواهد شد. سه جانبه‌گرایی به طور جدی در دستور کار است. لازم است تا در سطوح خرد، نمایندگان کارگری در تصمیم گیری های دولتی مشارکت داده شوند.

شریعتمداری افزود: جوانگرایی در مدیریت سازمان یک ضرورت است و از این رو جای خالی مدیران بویژه افرادی که اخیراً به‌دلیل چندشغله بودن در شرکت های تابعه استعفا داده اند،  باید با «اندیشمندان جوان فرهیخته» پر شود. چراکه نشاط، ابتکار، نوآوری و خلاقیت از شاخصه های جوانان است و باید از آن استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در عین اینکه توقع‌آفرینی بیجا و بی‌ربط باعث خسران است، یأس‌آفرینی نیز مجاز نیست. نباید به گونه‌ای به مردم و افکار عمومی القا شود که سازمان تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری در حال احتضار است و در این راستا، هیچ کاری از دست ما ساخته نیست. چراکه گزارش‌ها نشان از آن دارد که ظرفیت عظیمی در شرکت‌های تابعه این دو مجموعه وجود دارد که بیمه شوندگان می‌توانند از عواید ظرفیت سرمایه گذاری این شرکت‌ها منتفع شوند.

شریعتمداری تاکید کرد:‌ دوران کنونی نیازمند مدیریت ایثارگرانه و مجاهدانه همراه با تفکر و تعقل است. چراکه ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و این نیازمند تلاش و همت مضاعف است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمد شریعتمداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال ۱۴۰۲
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران