Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، کمبود دارو و محلول‌های دیالیز و بالابودن قیمت دارو در کنار فقر و بیکاری ناشی از جنگ و محاصره، وضع بیماران نارسایی کلیه را در یمن وخیم‌تر کرده است.

صد‌ها نفر از کسانی که در یمن بیماری نارسایی کلیوی دارند در نبود خدمات پزشکی و بالا بودن قیمت دارو و دشواری در رفت و آمد به شهر‌هایی که از خدمات پزشکی برخوردارند؛ موجب شده تا شرایط بسیار بدی را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ده‌ها نفر از بیماران نارسایی کلیه که در مرکز دیالیز شهر الحدیده هستند از درد‌های بیماری و محاصره رنج می‌برند.

جنگ موجب شده است مصیبت‌های آن‌ها دو چندان شود؛ به دلیل عدم وجود محلول‌های دیالیز، زمینه برای مرگ آن‌ها فراهم است. دارو‌های مورد نیاز آن‌ها باید از داروخانه‌های خاص و با قیمت‌های بالا خریدار شود این در حالی است که جنگ همه دارایی آن‌ها را گرفته است.

خانمی داستان زندگی خود در رویارویی با فقر و بیماری را این چنین با درد و حسرت بیان می‌کند: «دارو‌ها و محلول‌های دیالیز گران است و ما نمی‌توانیم دارو‌های مورد نیاز خود را خریداری کنیم. انسان فقیر درمانی ندارد.»

این خانم بر روی ویلچر نشسته و منتظر است که برای دیالیز داخل اتاق شود. او می‌گوید دردهایش منحصر به درد بیماری نمی‌شود؛ او از فقر نیز رنج می‌برد. این بیماری باعث شده که هر دو هفته یک بار از استان (ریما) به شهر الحدیده سفر کند تا فرآیند دیالیزی که به او امید به زندگی می‌دهد، انجام شود.

یکی از بیماران نارسایی کلیه در یمن گفت: «من از بیماری نارسایی کلیه رنج می‌برم هفته‌ای یک بار از استان ریما که از اینجا دور است برای دیالیز به الحدیده می‌آیم.»

همه بیمارانی که در این مرکز حضور دارند هر یک داستانی متاثر‌کننده و شبیه به هم دارند.

به نظر می‌رسد شرایط تاسف بار شرایط بیماران نارسایی کلیه در یمن را وخیم‌تر کرده است و ترس از آینده‌ای مبهم حتی در صورتی که بیماری آن‌ها بهبود یابد، هزاران درد دیگر بر آنان نازل می‌کند.

جنگ و محاصره مصیبت‌های زیادی را برای این بیماران به بار آورده است و آن‌ها برای زنده ماندن در انتظار کمک‌هایی هستند که درد‌های آن‌ها را کاهش دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یمن بحران انسانی عربستان تروریسم بیکاری اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟