Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مديرکل هواشناسي خوزستان با اشاره به پيش‌بيني کاهش بارندگي‌ها در زمستان نسبت به فصل پاييز در استان خوزستان گفت: خوزستان از نظر بارندگي در پاييز امسال جايگاه سوم کشوري را دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا از اهواز، محمد سبزه‌زاري در جلسه کارگروه تخصصي امور سيل و مخاطرات دريايي، برق، آب و فاضلاب برگزار شد، اظهار کرد: مجموع بارش پاييز خوزستان تاکنون 261 ميليمتر بوده که در مقايسه با بلندمدت در همين بازه زماني 148 ميليمتر و در مقايسه با دوره مشابه سال گذشته 213 ميلي‌متر افزايش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به وضعيت بارندگي در خوزستان نسبت به ديگر استان‌هاي کشور، افزود: خوزستان از نظر بارندگي در پاييز امسال جايگاه سوم کشوري را دارد. بيشتر استان‌هاي کشور نيز به جز سيستان و بلوچستان، اردبيل، يزد و خراسان جنوبي بارندگي خوبي داشته‌اند.
مديرکل هواشناسي خوزستان با بيان اينکه بيشترين بارش‌هاي امسال در حسينيه، هنديجان و بهبهان بوده است، گفت: بيشترين ميزان بارندگي تاکنون در حسينيه انديمشک با 425 ميلميتر و کمترين ميزان بارش در آبادان با 105 ميلي‌متر گزارش شده است. همچنين ميزان بارندگي در اهواز تاکنون 228 ميليمتر گزارش شده که در همين بازه زماني در سال گذشته 18.8 ميلي‌متر بوده و تفاوت بارش 209 ميليمتر است. 
سبزه‌زاري با اشاره به ميانگين دما در خوزستان نيز گفت: دماي ميانگين هواي خوزستان در پاييز امسال بيشتر از نرمال بلندمدت بوده به گونه‌اي که به جز در ايستگاه دهدز که 0.4 کمتر از ميانگين بوده، در اکثر ايستگاه‌هاي استان خوزستان دماي ميانگين بين 0.5 تا 1 درجه بيشتر از نرمال پاييزه بوده است.
وي با اشاره به پيش‌بيني فصلي بارش در خوزستان، گفت: وضعيت بارش در سه ماهه زمستان سال جاري شايد نرمال يا کمتر از نرمال باشد اما به طور نرمال بارش از دي‌ماه تا اسفندماه کاهش مي يابد. 
مديرکل هواشناسي خوزستان افزود: ميانگين بارش در خوزستان در بهمن‌ماه 43 ميلي‌متر است، ولي پيش‌بيني مي‌شود ميانگين بارندگي در بهمن‌ماه سال جاري 20 تا 30 ميلي‌متر باشد. 
وي با اشاره به پيش‌بيني بارندگي دي‌ماه نيز بيان کرد: ميانگين بارندگي در دي‌ماه دو سال گذشته 5 تا 10 ميلي‌متر بود که احتمالا امسال 30 تا 50 ميلي‌متر باشد. همچنين دما در دي‌ماه و بهمن‌ماه سال جاري دو تا سه درجه افزايش مي‌يابد.
پايان پيام./

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هواشناسي خوزستان بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۳۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج