Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان با بیان اینکه عزل و نصب زیر مجموعه وزارتخانه ها از جمله وزارت آموزش و پرورش از اختیارات مجلس و نمایندگان خارج است، گفت: ورود برخی نمایندگان به این موضوع مشکلاتی را به وجود آورده است.

جعفر حبیبی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آمورزش ایرنا اظهار داشت: از آنجا که زیر مجموعه وزارتخانه ها هر گونه اشکالی در انجام وظایف محوله داشته باشند، این مسئولیت متوجه وزیر خواهد بود و لذا قانون وی (وزیر) را پاسخگو می داند و باید خود مستقیما در عزل و نصب افراد زیر مجموعه اش ورود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان ادامه داد: در مواردی مشاهده می شود که اصطکاکی بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دستگاه آموزش و پرورش برای انتخاب مدیران استان ها و مناطق آموزش و پرورش به وجود می آید و عده ای از وکلای ملت گمان می کنند که این کار از وظایف آنها است در صورتی که بر اساس قانون، این چنین نیست.
حبیبی با بیان اینکه البته نمایندگان می توانند در این زمینه به وزارتخانه مشورت دهند اما این مشورت دهی نباید منجر به دخالت شود، اضافه کرد: به عنوان نمونه در یکی از شهرستان ها یکی از نمایندگان اصرار بر انتصاب فردی را داشت که در نهایت آموزش و پرورش انجام داد اما 6 ماه بعد همان نماینده، اصرار بر برداشتن فرد انتخابی داشت.
وی عنوان کرد: در یکی دیگر از استان ها نیز که مدیر کل آموزش و پرورش با نظر مشورتی نمایندگان همان استان انتخاب شده بود، در نصب معاونانش هیچ گونه دخالتی نداشت و هر یک از معاونان را یکی از نمایندگان پیشنهاد داده و انتخاب کرده بودند.
قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان با اشاره به اینکه البته ذکر این مثال به معنای آن نیست که در کلیت مجلس شورای اسلامی این موارد قابل مشاهده است اما در هر صورت وجود دارد، گفت: باید توجه داشت که مدیران کل آموزش و پرورش در مقابل وزیر پاسخگو هستند ضمن اینکه اگر مسائل و مشکلاتی در استان و شهرستان به وجود آید متوجه شخص وزیر است.
حبیبی با یادآوری این مطلب که از گذشته نیز مساله دخالت نمایندگان در عزل و نصب های وزارت آموزش و پرورش وجود داشته و همچنان هم وجود دارد، ادامه داد: البته نمی توان تعامل بین نمایندگان و دستگاه های اجرایی را در پیشرفت امور نادیده گرفت اما این تعامل را باید به یک تعامل منطقی سوق داد.
وی بیان داشت: نمایندگان مجلس باید از فرآیند اجرای قانون مطلع شوند تا بتوانند بر امور نظارت داشته باشند اما این مساله نباید به دخالت منجر شود.
قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان تصریح کرد: عزل و نصب ها از وظایف نمایندگان نیست و صرفا اگر در جریان فرایند اجرای قانون در مجموعه آموزش و پرورش مشکلی به وجود آید و یا اینکه وزیر در انتصاب افراد قوانین را رعایت نکرده باشد، راهکار آن تذکر نمایندگان به وزیر است اما وکلای ملت این اختیار را ندارند که به طور مستقیم از وزیر بخواهند یک نفر را عزل و یا نصب کند.
حبیبی با تاکید بر اینکه مدیران استان ها و شهرستان های آموزش و پرورش نیز باید در چارچوب قوانین و مقررات با نمایندگان مجلس در تعامل باشند، اظهار داشت: گاه شاهد افراط و تفریط هایی از طرف مدیران استانی هستیم به این معنا که در تعاملات فراتر از چارچوب قانون عمل می کنند و یا اینکه در تقابل با نمایندگان بر می خیزند که هر دوی این موارد منطقی نیست.
قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی وظایف قوای سه گانه کشور مشخص شده از جمله اینکه دو وظیفه اصلی را برای مجلس شورای اسلامی مطرح کرده اند یکی تصویب قوانین مورد نیاز کشور و دیگری هم نظارت بر حسن اجرای قوانین است.
حبیبی با بیان اینکه برای انجام این دو وظیفه در قانون و مقررات آئین نامه داخلی مجلس راهکارهای لازم تعیین شده که تذکر، سوال، استیضاح و تحقیق و تفحص از راهکارهای مجلس شورای اسلامی برای حسن اجرای قانون است.
وی عنوان کرد: اشکال اساسی که در امر نظارت به وجود می آید این است که هر چند مرزهای قانونی در قوای مختلف کشور مشخص شده اما نمایندگان مجلس وارد حیطه دخالت شده و باعث شکسته شدن مرزهای قانونی می شوند که از جمله مصادیق آن می توان به عزل و نصب مدیران دستگاه های مختلف اشاره کرد.
قائم مقام جمعیت اسلامی فرهنگیان تصریح کرد: بر اساس قانون انتخاب وزیر و یا عزل و نصب وزیران از حیطه اختیارات مجلس شورای اسلامی است اما انتخاب معاونان وزیر و زیر مجموعه وزارتخانه ها از جمله وزارت آموزش و پرورش از مسئولیت های مستقیم شخص وزیر است اما نمایندگان به این بخش ورود می کنند و در این رابطه اشکالاتی به وجود می آید.
علمی**1883**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش تشكل هاي فرهنگيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • درباره تیرباران اولین وزیر زن در ایران
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران