Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک عضو فراکسیون امید گفت: در بخش اقتصادی باید به مردم اعتماد کنیم و بخش‌های اقتصادی را به مردم واگذار کنیم و هیاهو راه نیندازیم. هرجا کارها به دست مردم واگذار شد فسادش کمتر و سرعتش و موفقیتش بیشتر بوده است.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت‌وگو با ایلنا، درباره شعار سال ۹۸ که رهبر انقلاب «رونق تولید» نامیدند، اظهار داشت: به نظر می‌رسد شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، مجددا در راستای مسائل اقتصادی است و به درستی هم به نکته اصلی که امروز نه تنها ایران بلکه کل جوامع با آن دست و پنجه نرم می‌کنند اشاره کردند که آن نکته مربوط به مسائل اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هر کشوری که در بحث مسائل اقتصادی استقلال و توان بیشتری دارد، طبیعتا قدرتمندتر از مابقی کشورها خواهد بود لذا باید تلاش کنیم در زمینه اقتصادی استقلال بیشتری پیدا کنیم و رشد اقتصادی بهتری را در کشورمان داشته باشیم. ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور داریم اما متاسفانه نتوانسته‌ایم تا امروز به نحو مطلوبی از این ظرفیت‌ها جهت رشد اقتصادی استفاده کنیم.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم گفت: برای رونق تولید باید ابتدا در ما خودباوری به وجود بیاید و این خودباوری زمانی به وجود می‌آید که ما در عرصه‌های سخت توانمندی خود را به کار ببندیم و از ظرفیت‌های خود استفاده کنیم. در این صورت طبیعتا به این خودباوری می‌رسیم که می‌توانیم.

این عضو فراکسیون امید تصریح کرد: امروز با توجه به فشارهای اقتصادی که از سوی مخالفان ما بر کشورمان وارد می‌شود با استفاده از همین ظرفیت‌های بالقوه‌ای که داشتیم، توانستیم در مقابل تندبادی که بعد از سیزده آبان کلید زدند و خواستند دل مردم را با فشارهای اقتصادی خالی کنند، مقاومت کنیم. ما یک جنگ تمام عیار اقتصادی داشتیم. در این جنگ اقتصادی همه گلوگاه‌ها را گرفتند اما مسئولان و مردم مقاومت کردند و تلاش شد که شرایط به‌گونه‌ای باشد که بتوانیم از این فضا عبور کنیم.

سبحانی‌فر گفت: امروز که مقام معظم رهبری این شعار را مطرح کردند مطمئن هستم که در سال آینده رونق اقتصادی قابل توجهی را در کشور خواهیم داشت. امروز کشاورز و دامدار ما می‌دانند که فعالیت‌هایشان برایشان به صرفه خواهد بود. امروز هر کالایی را که تولید کنیم برای تولیدکننده ما توجیه دارد لذا سال آینده اینگونه خواهد بود که ما به مراتب تولیدات‌مان بیشتر خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اصلاح ساختارها هم می‌تواند در تسریع رونق تولید به ما کمک کند؟، گفت: طبیعی است ما باید بعضی موارد را اصلاح کنیم. بعد از چهل سال که از انقلاب گذشته باید اصلاحاتی را داشته باشیم چه در اصلاح نظام ساختاری کشور و چه در اصلاح نظام اداری و اصلاح نظام سیاسی.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: ما موازی‌کاری‌های زیادی داریم و باید این بخش‌های موازی حذف شود تا یک جا متولی و پاسخگو باشد. در موازی‌کاری‌ها انرژی کشور بازدارندگی ایجاد می‌کند و بعضی جاها به لحاظ اینکه یک کار را چند دستگاه یا نهاد انجام می‌دهد هدررفت انرژی رخ می‌دهد درنتیجه باید این موازی کاری‌ها حذف شود و به سمت سیستمی کردن برویم.

وی افزود: باید در بحث ساختاری یک سیستم مدون داشته باشیم که از یک جا پاسخ بگیریم و این سیستم وقتی ایجاد شود، دیگر موازی‌کاری جواب نخواهد داد و در ادامه در بخش اقتصادی باید به مردم اعتماد کنیم و بخش‌های اقتصادی را به مردم واگذار کنیم و هیاهو راه نیاندازیم. هرجا کارها به دست مردم واگذار شد فسادش کمتر و سرعتش و موفقیتش بیشتر می‌شود. باید تلاش کنیم کارها را هرچه بیشتر به دست مردم بسپاریم.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق آن توجه ویژه به ۲ رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان است.

وی افزود: گروهی که باید این فرمان و پرچم را راهبری و هدایت کند، بسیجیان هستند چرا که بسیج معجزه امام راحل و دستاورد مهم انقلاب اسلامی است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه سال گذشته دانشگاه اراک جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شده است، افزود: در حوزه فناوری برای تقویت، توسعه اقتصاد دانش بنیان، باید از ظرفیت جهادگران به عنوان کلید حل مشکلات کشور بهره گیری کرد.

وی تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین، به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود در حالی که نفت خام بشکه‌ای ۸۰ تا ۹۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه ای در این استان محسوب می‌شود.

مخلص الائمه تاکید کرد: مسائل و مشکلات با کار زیاد حل نمی‌شود بلکه نیازمند اقدام جهادی است که در این راستا تمام ظرفیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: بدون تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی به مراتب بیش از مشکلات است که می‌توان با تعامل و هم‌افزایی تمام ارگان‌ها بر مسائل و مشکلات غلبه کرد در غیر این صورت نوعی نقص در عملکرد و بروکراسی اداری وجود دارد.

وی اقتصاد نفتی را پاشنه اقتصاد کشور دانست و گفت: پیشرفت علم و فناوری و کلید حل مشکلات کشور و به تبع آن استان، نیازمند دانش‌بنیان کردن تولید است که با توجه به این مهم در کمترین زمان به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، دست می‌یابیم.

کد خبر 6100541

دیگر خبرها

  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان