Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در جشن عیدانه در بهمئی بر عزم خود برای ثبت ملی لباس محلی بهمئی و ثبت جهانی دو اثر باستانی استان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری آوای ماغر،مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در جشن عیدانه در بهمئی با تبریک ایام نوروز، گفت: رهبر انقلاب نام امسال را اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال نامگذاری نمودند و همچنان دغدغه تولید و اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود باقری افزود:اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در راستای اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید داخل گام های موثری برداشته است.

وی خاطرنشان کرد: در سال 92 تنها 7کارگاه فعال تولیدی صنایع دستی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داشتیم اما اکنون 50کارگاه تولیدی داریم که 10مورد آن در شهرستان بهمئی فعال می باشند.

باقری در پاسخ به این موضوع که در منطقه گردشگری قلعه نادر کمبود امکانات رفاهی داریم، گفت: بنده همین جا قول می‌دهم در صورتی که زمین کافی از اداره منابع طبیعی در اختیار میراث فرهنگی قرار دهید، امکانات رفاهی و گردشگری کافی در منطقه گردشگری قلعه نادر در امسال مهیا کنیم .

وی با بیان اینکه منطقه قلعه نادر الان در فصل بهار سرسبز و خرم است و گردشگران زیادی را به خود جلب می کند اما چند روز دیگر که هوا گرم و تابستانی شود ، این منطقه از گردشگر خالی می شود و نیاز به محافظت دارد.

باقری تصریح کرد: وظیفه میراث فرهنگی تنها ساخت و ساز است و نگهداری از این اموال باید توسط مسئولان شهرستانی انجام گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با ابراز خرسندی از حضور با شکوه مردم در جشن عیدانه، گفت: همین جا به مردم بهمئی قول می دهم همانگونه که لباس بومی استان را ثبت ملی کردیم، به زودی لباس بومی مردم بهمئی را هم به ثبت ملی می رسانیم و کارگاه تولید لباس بهمئی در این شهرستان بازگشایی می شود.

باقری در پایان با اشاره به تلاش خود برای ثبت دو اثر تاریخی استان در فهرست آثار ثبت جهانی، گفت: دو اثر باستانی تنگ سروک و بافت تاریخی شهر دهدشت در نوبت ثبت جهانی می باشند و به زودی ثبت جهانی می شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا زارعی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در زمین‌های زراعی یکی از روستاهای اطراف شهرستان، بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی یگان حفاظت شهرستان و کارشناس باستان‌شناسی و همکاری پاسگاه انتظامی بخش سیروان دو نفر در محدوده حفاری غیرمجاز با هویت بومی شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه موتور برق و سه عدد میله فلزی کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ۱.۵ متر و عمق ۵ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ۰۸۷۳۳۱۷۸۸۵۵ گزارش و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نمایند.

کد خبر 6087468

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان