Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ایران در اجلاس زنان اتحادیه بین المجالس، وضعیت مشارکت سیاسی زنان در ایران را رو به پیشرفت توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، سیده فاطمه حسینی در سخنرانی خود در اجلاس زنان اتحادیه بین المجالس اظهار کرد: اگر چه وضعیت مشارکت سیاسی زنان در عرصه بین الملل پیشرفت چندانی نداشته اما خوشبختانه در کشور ما این پیشرفت قابل ملاحظه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوره دهم مجلس شورای اسلامی تعداد کاندیداهای زن مجلس از 8 درصد به 11 درصد افزایش پیدا کرد و تعداد نمایندگان زن مجلس نیز از 9 نفر به 17 نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به افزایش درصد کاندیداهای زن در انتخابات شوراهای شهر و روستا از 4.2 درصد به 6.3 درصد در انتخابات اخیر، افزود: در انتخابات قبلی شورای شهر نیز بیش از 12 هزار زن کاندیدا شده بودند که 6 هزار نفر آنها انتخاب شده بودند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخشی از دلیل افزایش مشارکت سیاسی زنان در انتخابات مجلس دهم به دلیل تعیین سهمیه 30 درصدی از سوی برخی احزاب برای زنان در لیست‌های انتخاباتی و البته اراده احزاب برای مشارکت زنان بود که در افزایش مشارکت سیاسی زنان نقش داشت و در نهایت شاهد بودیم برای اولین بار در تاریخ مجلس ایران درصد زنان نماینده از 3 درصد به 5.9 درصد افزایش پیدا کرد و میانگین سنی نمایندگان زن از 48 به 42 کاهش یافت که نشان دهنده اعتماد ملی به زنان جوان است.

حسینی در پایان افزایش حضور نمایندگان زن مجلس ایران به عنوان ناظرین در شوراهای عالی و همچنین عضویت نمایندگان زن در هیات ایرانی بین المجالس و همچنین کمیسیون تلفیق بودجه را از دیگر مصادیق بهبود وضعیت مشارکت سیاسی در ایران عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

کد خبر 6100333

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به نظام مسائل/امورزیرساختی پایتخت مطالبه نمایندگان باشد
  • انتخابات مجلس دوازدهم و مروری بر «۹ ماه انتخاباتی» در ایران
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم