Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@14:04:13 GMT

ضرورت جلوگیری از واردات واکسن در سال 96

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۲۰۸۷۴

پول‌نیوز-رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با تاکید بر لزوم جلوگیری از واردات واکسن در سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، گفت: این موسسه در تولید بخش اعظمی از واکسن‌ها، قادر به تامین نیاز داخلی کشور بوده و در راستای اقتصاد مقاومتی لازم است از واردات این واکسن‌ها به کشور جلوگیری شود.
دکتر حمید کهرام در حاشیه مراسم دیدار نوروزی با کارکنان موسسه رازی که به مناسبت سال جدید در این موسسه برگزار شد، ضمن تبریک به خانواده موسسه رازی و آرزوی سالی خوب برای آنان، اظهار کرد: با توجه به مزین شدن سال 1396 به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» این موسسه می‌تواند به صورت ویژه در حوزه تولید بیش از پیش مفید و موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بودجه مناسبی که برای تولید واکسن فلج اطفال تزریقی به موسسه رازی اختصاص یافت، افزود: بر این اساس امید است با تولیدات این موسسه، در آینده‌ای نزدیک کشور را در حوزه تولید واکسن فلج اطفال و سایر واکسن‌ها خودکفا کنیم.
رئیس موسسه رازی ضمن ابراز خرسندی از رشد میزان فروش واکسن‌های طیور این موسسه در سال 95، گفت: این در حالی است که شاهد کاهش جوجه‌ریزی در سال گذشته بودیم.
وی خاطرنشان کرد: امید است در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص توجه به تولید داخلی، از واردات واکسن‌های طیور که موسسه رازی قادر به تولید آن‌ها است، جلوگیری شود.
بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه رازی، دکتر کهرام گفت: بر اساس تحقیقات دانشگاهی، واکسن‌های تولید شده توسط موسسه رازی نسبت به واکسن‌های مشابه خارجی، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و مسؤولان کشوری نیز باید در این حوزه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از پیش توجه کرده و از واردات واکسن به کشور جلوگیری کنند، چراکه موسسه رازی ظرفیت افزایش تولید واکسن برای تامین نیاز کشور را دارد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی