Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به دلایل نامیدن حضرت ابوالفضل(ع) به باب الحوائج از همراهی قمر بنی هاشم(ع) تا آخرین لحظه زندگی، با امام حسین(ع) سخن گفت. حجت الاسلام والمسلمین محمد علی رضایی کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، گفت: امروز روز ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) به عنوان بزرگ مردی است که وفاداری در طول تاریخ را به تمامی انسان‌ها آموخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حضرت قمر بنی هاشم(ع) معصوم نیستند ولی به قدری بزرگی دارند و در راه اسلام فداکاری کرده‌اند که جایگاهی کم‌نظیر در تاریخ اسلام و تاریخ عاشورا را نصیب خود کرده‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی تصریح کرد: حضرت ابوالفضل(ع) درس‌های بسیار خوبی به انسان‌ها آموخته‌اند که یکی از آن‌ها انسانیت و دیگری درس فداکاری است.
وی اظهار کرد: این حضرت همچنین امام حسین(ع) را تا آخرین لحظه زندگی همراهی کردند و در دفاع از ولایت ، امامت ، رهبری و همچنین دفاع از اسلام و قرآن هیچ کوتاهی نکردند.
این کارشناس مذهبی یادآور شد: در میان وابستگان به خاندان عترت و طهارت، برخی از افراد به نام باب الحوائج معروف هستند که یکی از آن‌ها حضرت ابوالفضل العباس(ع) به شمار می‌روند.
وی همچنین گفت: باب الحوائج بودن حضرت عباس(ع) به گونه‌ای است که وقتی بسیاری از افراد به در خانه ایشان رفته‌اند، هم سریع پاسخ گرفته‌اند و هم نتیجه‌های خوبی دریافت کرده‌اند حتی اگر مسلمان نبوده باشند.
حجت الاسلام و المسلمین رضایی افزود: با نگاه کردن به بخش‌هایی از تاریخ ، متوجه می‌شویم که بسیاری از افرادی که مسلمان هم نبوده‌اند هم برای رفع مشکل خود به حضرت قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس(ع) مراجعه و پاسخ دریافت کرده‌اند.
وی تصریح کرد: افراد غیر مسلمان وقتی پاسخ حوائج خود را از حضرت باب الحوائج(ع) دریافت کردند، به یک شکل استثنایی نسبت به حضرت ابوالفضل(ع) نگاه می‌کنند و حتی در روز شهادت قمر بنی هاشم(ع) و در روز تاسوعا که به بزرگداشت ایشان اختصاص دارد، نذر و نیاز و بذل و بخشش بسیاری می‌کنند.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: تمامی ارادتمندان به حضرت ابوالفضل(ع) تلاش می‌کنند تا ارادت خود را در روزهای منتسب به آن حضرت از جمله روز ولادت و روز شهادت این بزرگوار نشان دهند و امیدواریم همچون این حضرت همواره به دین، اسلام ، انقلاب و رهبری وفادار بمانیم.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • اشراقی: ملاک اندیشه‌های امام، رهبر انقلاب هستند
  • مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند