Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@21:26:15 GMT

بيش فعالي را از 4 سالگي جدي بگيريد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۰۳۹۱۶

خبرگزاري آريا -

 






 
آکادمي متخصصان اطفال آمريکا اين هفته اصول راهنماي خود را براي تشخيص کودکان مبتلا به «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» (ADHD) گسترش داد تا پزشکان همه کودکان از 4 تا 18 سال را که نشانه هاي اين عارضه را بروز دهند ارزيابي کنند…
 
به گزارش رويترز، اين اصول راهنمايي قديمي که عمر 10 ساله داشت بر تشخيص و درمان «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» در کودکان از 6 تا 12 ماه متمرکز بود اما اکنون پژوهشگران مي گويند مشکلات رفتاري، بيش فعالي و مشکل در توجه ممکن است در سنين پايين تر بروز کند و «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» اغلب تا سنين نوجواني و حتي بزرگسالي ادامه پيدا مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بر اين اساس آنها توصيه مي کنند متخصصان اطفال به دنبال يافتن ناتواني هاي يادگيري، اضطراب و ساير مواردي باشند که ممکن است با «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» همراه شوند. همچنين اين آکادمي در بيانيه اي در نشريه پدياتريک (Pediatrics) مي گويد رفتاردرماني و دارودرماني اين کودکان بايد براساس سن و شدت علائم آنها باشد.
 
براساس اطلاعات جمع آوري شده به وسيله مرکز کنترل و پيشگيري بيماري هاي آمريکا بين 6 تا 9 درصد کودکان و نوجوانان به «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» مبتلا هستند و اين بيماري در نوجوانان شايع تر از کودکان کم سن است.
 
اودي هنين از برنامه رفتاردرماني شناختي کودکان بيمارستان عمومي ماساچوست در اين باره مي گويد: «خوشحالم که اصول راهنماي جديد «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» کودکان کم سن تر و نوجوانان در سنين بالاتر را هم به رسميت مي شناسد. به نظر من وجود «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» در کودکان و نوجوانان در دو طرف طيف پايين و طيف بالاي سني ناديده گرفته مي شد.»
 
اين اصول راهنما که پيش نويس آن به وسيله يک کميته 14 نفري تدوين شده است به متخصصان اطفال توصيه مي کند به والدين، آموزگاران و ساير بزرگسالاني که در جماعات مربوط به رفتار کودکان يا مشکلات مربوط به مدرسه حضور دارند، مشاوره بدهند تا بتوانند در تشخيص شان از توصيفات آنها استفاده کنند زيرا کودکان ممکن است همه علائم را هنگام حضور در مطب بروز ندهند.
 
اگر کودک مبتلا به «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» تشخيص داده شود، والدين هم نقش مهمي در راهبردهاي درماني به خصوص در کودکان کم سن تر خواهند داشت.
 
نويسندگان اين اصول راهنماي جديد توصيه مي کنند که براي درمان کودکان 4 و 5 ساله به والدين تکنيک هايي آموزش داده شود تا به مديريت رفتار اين کودکان کمک شود، از جمله اين شيوه ها تقويت مثبت و ناديده گرفتن يا استفاده از تنبيه کردن (منظور تنبيه بدني نيست) در مقابل برخي از رفتارهاست. تنها در صورتي که اين روش ها موثر واقع نشود و علائم متوسط تا شديد «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» ادامه پيدا کند کودکان کم سن را بايد دارودرماني کرد.
 
راسل جي رمزي که در دانشکده پرلمن دانشگاه پنسيلوانيا به تحقيق درباره «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» مشغول است، گفت: «بسياري از کودکان کم سن ممکن است در زمان هايي پرجنب و جوش باشند يا در تمرکز مشکل داشته باشند اما براي آنکه تشخيص «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» داده شود، رفتار کودک بايد «باعث اختلال زندگي او» در محيط هاي متفاوت در خانه، مدرسه و در روابط با همسالان شود.» او مي گويد: «تشخيص، يک فرآيند است. ممکن است بتوان علائم را در کودکان پيش از سن مدرسه با غربالگري (بيماريابي عمومي) شناسايي کرد اما اين بيماري بايد در طول زمان دنبال شود و مورد ارزيابي مجدد قرار گيرد تا معلوم شود تداوم دارد يا نه.» به گفته او آموزگاران يا والدين مي توانند به کودکان در سن مدرسه با همان راهبردهاي مورد استفاده براي کودکان در سن پيش از مدرسه رفتار درماني انجام دهند. برخي از اين کودکان نيز ممکن است به برنامه هاي آموزشي خاصي نياز داشته باشند، براي مثال در صورتي که انجام تکاليف خانه به وسيله آنها مدت زيادي طول مي کشد، مي توان مقدار آن را کمتر کرد. داروهاي محرک مانند ويوانز، ريتالين و کونسرتا هم به تنهايي و هم همراه روش هاي رفتاردرماني در اين گروه سني موثر بوده اند. اين گزارش مي گويد اين داروها داراي عوارض جانبي هستند از جمله بي اشتهايي، مشکلات خواب و دردمعده.
 
کودکاني که برخي از علائم «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» را دارند اما تشخيص کامل بيماري در آنها داده نشده است، نبايد دارو مصرف کنند. نويسندگان اين گزارش، دارودرماني و رفتاردرماني انفرادي را براي نوجوانان مبتلا به «اختلال کمبود توجه و بيش فعالي» توصيه مي کنند. آنها تاکيد مي کنند پزشکان بايد مراقب بروز نشانه هاي مربوط به سوءمصرف مواد يا الکل در اين گروه سني باشند و اگر اين مشکلات مربوط به سوءمصرف مواد ادامه يافت بايد به اولويت درماني بدل شود. بالاخره از آنجا که اين اختلال ممکن است براي مدت طولاني ادامه پيدا کند، اين اصول راهنما، برقراري ارتباط ميان خانواده ها، مدارس و پزشکان در طولاني مدت را براي کمک به درمان اين عارضه ضروري مي داند.
 
 





منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از geediting، اگر می خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، رفتارهای خاصی وجود دارد که باید با آنها خداحافظی کنید.

در این مقاله قصد داریم ۸ مورد از این رفتارها را شناسایی کنم، رفتارهایی که باید با آنها خداحافظی کنید تا بتوانید سن خود را با اعتماد به نفس و مهربانی در آغوش بگیرید.

۱) به دنبال تایید دائمی
در زندگی طبیعی است که به دنبال تایید از دیگران باشیم. اما با افزایش سن، این رفتار می تواند مانعی برای عزت نفس ما شود.

ارزش دادن به نظرات کسانی که به آنها احترام می گذارید عالی است. اما دنبال تایید مداوم بودن می تواند اعتماد به نفس شما را از بین ببرد.

حقیقت این است که شما نمی توانید همه را راضی نگه دارید. و تلاش مداوم برای انجام این کار، احساس ارزشمندی خود را منوط به رفتار دیگران می‌کنید.

پس با این نیاز دائمی به تایید دیگران خداحافظی کنید. به غریزه خود اعتماد کنید، تصمیم‌های خود را بگیرید و به یاد داشته باشید، تنها تاییدی که واقعا مهم است، خود شماست.

برداشتن این مرحله به شما امکان می دهد با اعتماد به نفس پیر شوید. زیرا هر چه سن ما بالاتر می رود، باید به خرد و تجربیات خود اعتماد بیشتری داشته باشیم.

به یاد داشته باشید، اعتماد از درون می آید نه از اعتبارسنجی خارجی.

۲) فراموش نکردن اشتباهات گذشته
همه ما اشتباه کرده ایم آنها جزئی از زندگی هستند. اما تمرکز بر اشتباهات گذشته هیچ فایده‌ای ندارد. فقط اعتماد به نفس شما را از بین می برد.

با افزایش سن، باید یاد بگیریم که اشتباهات گذشته را رها کنیم و اجازه ندهیم که ما را تعریف کنند. به یاد داشته باشید، شما بیش از مجموع اشتباهات گذشته خود هستید و هیچ وقت برای یادگیری، رشد و حرکت به جلو دیر نیست.

بنابراین، رها کنید و به خود اجازه دهید که با اطمینان انتخاب های جدید داشته باشید.

اگر مدام از شما انتقادهای تند می‌شود، این ۶ استراتژی دیدگاه شما را تغییر می‌دهد

۳) بی‌توجهی به سلامت جسمانی
با افزایش سن، بدن ما به طور طبیعی دستخوش تغییراتی می شود. اما این بدان معنا نیست که ما باید از حفظ سلامت جسمانی خود دست برداریم.

تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم می تواند خلق و خوی شما را تقویت کند، سلامت روان شما را بهبود بخشد و حتی روند پیری را کاهش دهد. و این فقط رفتن به باشگاه یا دویدن در ماراتن نیست.

تغییرات ساده سبک زندگی مانند پیاده روی روزانه، تمرین یوگا یا حتی رقصیدن در خانه می تواند تفاوت چشمگیری ایجاد کند.

وقتی از بدن خود مراقبت می کنید، انرژی، سرزندگی و اعتماد به نفس به شما پاداش می دهد. پس از سلامت جسمانی خود غافل نشوید. آن را در اولویت قرار دهید و مراقب باشید که چگونه با افزایش سن بر اعتماد به نفس شما تأثیر می گذارد.

به یاد داشته باشید، بدن سالم ذهن سالم را پرورش می دهد و ذهن سالم اعتماد به نفس را ایجاد می کند. با بی توجهی به سلامت جسمانی خود خداحافظی کنید و سبک زندگی فعال را بپذیرید.

۴) اجتناب از تجربیات جدید
اجتناب از تجربیات جدید با بالا رفتن سن، می تواند منجر به رکود و کاهش اعتماد به نفس شود.

تجربیات جدید، خواه سفر، یادگیری یک مهارت جدید، یا حتی امتحان کردن یک غذای جدید، افق دید ما را گسترش داده و ذهن ما را تحریک می کند. آنها به ما یادآوری می کنند که ما در هر سنی قادر به سازگاری و رشد هستیم.

هیچ وقت برای یادگیری یک زبان جدید، برداشتن یک ساز موسیقی یا غوطه ور شدن در یک سرگرمی جدید دیر نیست.

دعوت از تجربیات جدید به زندگی اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد. یادآوری زیبایی است که سن فقط یک عدد است و زندگی پر از فرصت هایی است که در انتظار استفاده هستند.

۵) مقایسه خود با دیگران
در عصر رسانه‌های اجتماعی، وسوسه‌انگیز است که زندگی‌مان را با زندگی دیگران بسنجیم. اما این بازی مقایسه یک قاتل اعتماد به نفس است، به خصوص با افزایش سن.

مسیر زندگی هر کس متفاوت است و هر مرحله از زندگی با مجموعه ای از تجربیات خود همراه است. مسیری که در آن هستید منحصر به شماست.

بنابراین به جای مقایسه خود با دیگران، روی رشد شخصی خود تمرکز کنید. پیروزی های بزرگ یا کوچک خود را جشن بگیرید و از شکست های خود درس بگیرید.

به یاد داشته باشید، زندگی یک مسابقه نیست، یک سفر شخصی است. با افزایش سن، روی رشد و پیشرفت خود تمرکز کنیم.

اگر می‌ترسید اشتباهات گذشته را تکرار کنید، از این ۹ رفتار اجتناب کنید

۶) نادیده گرفتن علایق
زندگی، با تمام مسئولیت ها و تعهداتش، گاهی اوقات می تواند ما را از آنچه واقعاً مهم است غافل کند.

علایق ما، آن چیزهایی که در قلب ما آتش روشن می کنند، اغلب به عقب رانده می شوند.

اما نادیده گرفتن این احساسات می تواند منجر به احساس نارضایتی و عدم اعتماد به نفس با افزایش سن شود.

اشتیاق ما بخشی جدایی ناپذیر از چیزی است که هستیم. آنها به ما انرژی می دهند، ما را هیجان زده می کنند و به زندگی ما هدف می بخشند. وقتی به دنبال چیزی می‌رویم که دوستش داریم، به شیوه‌ای معنادارتر با زندگی درگیر می‌شویم.

بنابراین اجازه ندهید که احساسات شما از بین برود. چه نقاشی، نوشتن، باغبانی یا هر چیز دیگری که شما را شاد می کند - برای آن وقت بگذارید. اجازه دهید زندگی شما را پر از رنگ و انرژی کند.

زیرا هنگامی که با آنچه واقعاً برایمان مهم است درگیر می شویم، نه تنها شاد می‌شویم، بلکه احساس عمیقی از اعتماد به نفس نیز پیدا می کنیم.

۷) ترس از تغییر
تغییر اگرچه اجتناب ناپذیر است، اما اغلب می تواند ترسناک باشد.

تغییر بخشی از زندگی است. این نشانه رشد و تکامل است. و در حالی که می تواند ترسناک باشد، اغلب ما را به سمت فرصت ها و تجربیات جدیدی سوق می دهد که در غیر این صورت نمی توانستیم داشته باشیم.

پس ترس از تغییر را کنار بگذارید. آن را به عنوان بخشی از سفر خود در آغوش بگیرید. اشکالی ندارد که احساس عدم اطمینان یا ترس کنید، اما اجازه ندهید این احساسات شما را از حرکت به جلو باز دارد.

و چه کسی می داند؟ تغییراتی که از آنها می ترسید ممکن است شما را به بهترین بخش های زندگی تان برساند.

۸) به ارزش خود شک دارید
با بالا رفتن سن، به راحتی می توان به ارزش خود شک کرد، به خصوص در جامعه ای که اغلب جوانان را تجلیل می کند.

اما شک کردن در ارزش شما چیزی جز کاهش اعتماد به نفس شما ندارد.

ارزش شما با سن، ظاهر یا دستاوردهای شما تعیین نمی شود. شما همانطور که هستید ارزشمندید.

خداحافظی با شک و تردید در ارزش‌های خود گامی مهم در جهت احساس اعتماد به نفس بیشتر با افزایش سن است.

به یاد داشته باشید، شما ارزشی را برای جهان به ارمغان می آورید و هیچ کس نمی تواند آن را از شما بگیرد.

سخن نهایی
رفتارهایی که در مورد آنها بحث کردیم - از جستجوی تایید مداوم تا بی توجهی به مراقبت از خود - رایج هستند. اما با افزایش سن، اعتماد به نفس ما را مختل می کنند و باعث می شوند ارزش و پتانسیل ذاتی خود را از دست بدهیم.

به یاد داشته باشید، اعتماد به نفس این نیست که هرگز تردید یا ترس نداشته باشید. بلکه در مورد تصدیق آنها و حرکت رو به جلو بدون توجه به آن است. این در مورد پذیرش سفر منحصر به فرد شما و خرد ناشی از آن است.

با این رفتارها خداحافظی کنید، از رشدی که با افزایش سن به وجود می آید استقبال کنید و فرد مطمئنی را که قرار است تبدیل شوید در آغوش بگیرید.

زیرا در نهایت سن فقط یک عدد است. جوهر واقعی در این است که چگونه سال‌هایی را که به ما داده شده، زندگی کنیم.

کد خبر 846851 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مهارت‌ها فرد مهارت‌های زندگی

دیگر خبرها

  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید