Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی گفت: به موجب قانون حکم شد مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت استخدام شوند. مشکلی نیست، استخدام می کنیم، اما اینها باید بیایند و در آزمون استخدامی شرکت کنند؛ چرا از آزمون فرار می‌کنند؟ اینها بر عدم شرکت در آزمون اصرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اسفندیار چهاربند درباره چالش های جذب و تربیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش اظهار کرد: در حال حاضر طبق قانون دو مسیر برای جذب داریم؛ نخست دوره تربیت دبیر چهارساله کارشناسی از دیپلم و کنکور سراسری و دوم گذراندن دوره یکساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان که داوطلبان آن لیسانس و بالاتر هستند و در آزمون استخدامی شرکت می کنند.

وی افزود: گروه اول استخدام رسمی آزمایشی و گروه دوم استخدام پیمانی آموزش و پرورش می‌شوند و بعد از گذراندن موفقیت آمیز دوره یکساله صلاحیت حرفه‌ای احکام استخدامی شان صادر می‌شود.

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بازنشستگی بیش از 300 هزار نفری فرهنگیان در 10 سال آتی گفت: ظرفیتی که بتواند خروجی بازنشستگان را جبران کند در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد به همین خاطر بر استفاده از ظرفیت سایر دانشگاهها تاکید شده است. امیدواریم طی هفته های آتی از طریق سازمان برنامه و سازمان امور استخدامی مجوزهای لازم آزمون استخدامی را اخذ کنیم.


چهاربند از نبود یک برنامه بلندمدت و جامع برای نیروی انسانی انتقاد کرد و گفت: موضوع آموزش و پرورش از موضوع اشتغال مهمتر است. برای سالهای 1396 تا 1400 نیرویی که از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب می شود قابل توجه نیست و باید تلاش کنیم از ظرفیت سایر دانشگاه‌ها نیز نهایت استفاده را بکنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید مهندسی نیروی انسانی و معیارهای شایسته گزینی را دنبال کنیم گفت: نباید همانند دولت قبل، هرشخصی را بدون در نظر گرفتن صلاحیت‌ها جذب کنیم. آنچه لازم است همسو و منسجم شود مدیریت جذب است که باید از طریق همکاری و تعامل مجلس شورای اسلامی و سازمان استخدامی و آموزش و پرورش صورت گیرد.

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار کرد: این قانون در سال 88 تصویب شد و از آن زمان 8 اصلاحیه و تکمله به آن خورده که بی سابقه است. در سال 88، به موجب این قانون آموزش و پرورش مکلف به جذب نیروهای حق التدریس آزاد شد که این امردر آن سال انجام شد.


وی افزود: در سال 94، یک تبصره به این قانون اضافه شد که بر اساس آن باید مربیان پیش دبستانی هم به صورت حق التدریس جذب می شدند البته الزامی برای استخدام آنها در قانون قید نشده بود. در شهریور سال 95، تبصره دیگری اضافه شد که آموزش و پرورش را مکلف می کرد تعداد دیگری از مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را در رسته های شغلی دیگر بکارگیری کند.

چهاربند با بیان اینکه شمار مشمولان تبصره جدید بالغ بر40 هزار نفر نیروی پیش دبستانی بود اظهار کرد: بر این اساس 22 هزار نفر از نیروهای پیش دبستانی جذب شدند و اکنون طرح یک فوریتی تصویب شده که در آن آمده است این افراد باید بدون هیچ آزمونی استخدام شوند که مغایرت هایی با قانون اساسی و برنامه ششم توسعه و عدالت استخدامی دارد.

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: چالش دیگر این است که اگر این نیروها همه از پیش دبستانی به دبستان بروند، تکلیف دوره پیش دبستانی چه می شود؟ و اینکه اگر بخواهیم برای دوره پیش دبستانی مجدد نیروی خرید خدمات بگیریم، آنها هم سال بعد مدعی استخدام می‌شوند.


چهاربند در واکنش به اظهاراتی مبنی بر متفاوت بودن آمارهای ارائه شده درباره مشمولان تبصره فوق گفت: مشکل آماری نداریم. در بخشی مشکل داریم که برخی بر مبنای خوداظهاری خود را مشمول قانون می دانند و بر آن اصرار دارند.

وی با بیان اینکه به موجب این قانون 132هزار نفر در نهضت سواد آموزی مشمول می شوند عنوان کرد: دوستان در مجلس شورای اسلامی تصور می کردند تعداد اینها 700نفر است.

وی همچنین در واکنش به اینکه بسیاری از این نیروهای پیش دبستانی سابقه بالای 10 سال خدمت دارند و به دلیل بالارفتن سن نمی توانند در آزمون های استخدامی که شرط سنی دارند شرکت کنند گفت: عنوان این قانون، تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و پیش دبستانی بوده است که پیش دبستانی ها تعیین تکلیف شدند و در همان قانون آمده است این افراد می‌توانند در آزمون استخدامی با لحاظ کردن امتیازاتی شرکت کنند.

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه امکان ندارد این افراد بیش از دو سال سابقه تدریس در دبستان داشته باشند گفت: همه نیروهای پیش دبستانی ماقبل سال 91 جذب شده بودند و تا سال 94 در هیچ کجای کشور یک نفر حق التدریس آزاد نداشتیم. حتی اگر کسی به هر علتی جذب نمی شد این امکان را داشت که به دیوان عدالت اداری برود و حکم بگیرد بنابراین اگر کسی باقی مانده شاید خودش نخواسته جذب شود.

وی افزود: نگوییم بخش قابل توجهی از این نیروها بالای دوسال سابقه تدریس دارند، این محال است.

چهاربند با بیان اینکه تعدادی مربی پیش دبستانی داشتیم که به آموزش و پرورش به موجب ماده 17 قانون حکم شد آنها را تعیین تکلیف کند عنوان کرد: مجددا روی همان قانون مصوبه دادند که اینها باید استخدام شوند. مشکلی نیست، استخدام می کنیم، اما اینها باید بیایند و در آزمون استخدامی شرکت کنند؛ چرا از آزمون فرار می‌کنند؟ اینها بر عدم شرکت در آزمون اصراری دارند.

چهاربند که در برنامه تلویزیونی پرسشگر سخن می‌گفت ادامه داد: ما به ازای هر یکسال سابقه خدمت، یکسال به سن اضافه می کنیم و محدویتی نداریم. به ازای هر یکسال تجربه، 5 امتیاز اضافه می کنیم. این نیروها بیایند و در آزمون شرکت کنند و از این امتیازات طبق همین قاعده بهره مند شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۴۵ هزار داوطلب کرمانی در کنکور

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، نوبت اول کنکور امسال برای پذیرش دانشجوی دوره های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه (۶ اردیبهشت)، هنر و زبان‌های خارجی عصر امروز و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه (هفتم اردیبهشت) برگزار می شود.

در استان کرمان نیز آزمون ۲ نوبتی سراسری کنکور در ۲۰ حوزه آزمون و با شرکت ۴۵ هزار و ۳۰ نفر انجام می شود که تمهیدات برای برگزاری آزمونی امن، سالم و آرام توسط مسئولان ذیربط اندیشیده است.

با توجه به بارندگی های چند روز گذشته و هشدارهای هواشناسی برای بارش ها تا اواخر وقت امروز پنجشنبه، مسئولان استان کرمان برای برگزاری کنکور به صورت ویژه آماده شده اند.

استاندار کرمان در نشست روز چهارشنبه شورای اداری با اشاره به برگزاری آزمون کنکور طی ۲ روز آینده بیان کرد: اطلس محل آزمون این استان به استانداری ارسال شود و بازدیدها از حوزه های امتحانی به دلیل برهم خوردن تمرکز داوطلبان ضرورت ندارد.

محمدمهدی فداکار خاطرنشان کرد: با توجه به بارش ها و احتمال آبگرفتگی، مدیران و فرمانداران مراقبت کنند، آمادگی های لازم را داشته باشند و تمهیداتی بیاندیشند تا حق داوطلبان ضایع نشود.

وی بیان کرد: دستگاه های زیرساختی مانند برق حتما به دلیل بارندگی در حوزه های امتحانی مراقبت کنند که اگر جایی قطعی برق رخ داد، سریع اتصال را برقرار کنند و همه دستگاه ها شرایط را برای برگزاری آزمون امن فراهم کنند.

جانشین ستاد اجرایی آزمون های سراسری استان کرمان بیان کرد:  درمجموع ۴۵ هزار و ۳۰ نفر داوطلب کنکور نوبت نخست در استان کرمان داریم که ۲۹ هزار و ۷۸۷ نفر زن و ۱۵ هزار و ۲۴۳ نفر مرد هستند.

قاسم محمدی نژاد افزود: آزمون کنکور امسال در شهرهای کرمان، سیرجان، رفسنجان، شهربابک، کوهبنان و انار و جیرفت در دانشگاه ها برگزار می شود و در مابقی شهرستان ها توسط آموزش پرورش و یا به صورت مشترک است.

وی اظهار داشت: این آزمون در شهر کرمان در ۶ حوزه دانشگاهی و با حضور ۱۰ هزار ۵۶۳ داوطلب که هشت هزار و ۶۷۳ نفر زن و چهار هزار و ۷۹۰ نفر مرد هستند، برگزار خواهد شد.

جانشین ستاد اجرایی آزمون های سراسری استان کرمان تاکید کرد: همه حوزه ها به لحاظ شرایط برگزاری از جمله روشنایی، سیستم تهویه و امنیت برای اینکه داوطلب در آرامش آزمون را انجام دهد، آمادگی کامل را دارند.

وی ادامه داد: نتیجه اولیه آزمون سراسری نخست در اوایل خرداد ماه مشخص می شود و نوبت دوم آزمون نیز در تیرماه انجام می شود که نتیجه آن در مرداد ماه اعلام خواهد شد و دواطلب در هر آزمونی که رتبه بهتر و هر گروه آزمایشی که علاقه مند باشد، در یک گروه آزمایشی اصلی و یک گروه آزمایشی شناور انتخاب رشته انجام می دهد.

محمدی نژاد تصریح کرد: داوطلبانی که در کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده اند و بخواهند از تراز و نمره آن آزمون استفاده کنند باید حتما در یکی از ۲ آزمون کنکور امسال ثبت نام و یا شرکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: مرحله نخست آزمون سراسری در ۱۲ شهرستان استان شامل رابر، بافت، نرماشیر، رودبار جنوب، ریگان، عنبرآباد، قلعه گنج، کهنوج، منوجان، راور برگزار می شود که انجام این مهم به عهده آموزش و پرورش است و در شهرستان های زرند و بم کنکور به صورت مشترک بین آموزش پرورش و وزارت علوم برگزار می شود.

رضا رضایی بیان کرد: ۱۲ هزار و ۷۸۷ نفر داوطلب در حوزه های تحت نظر آموزش و پرورش به رقابت می پردازند.

وی تاکید کرد: مقدمات برگزاری نوبت اول کنکور امسال به خوبی انجام و حوزه ها مشحص شده اند و در برگزاری آزمون کنکور مشکلی ایجاد نخواهد شد.

وی افزود: امسال برای نخستین مرتبه آزمون ۲ درس علوم و ریاضی و در پایه نهم دروس فارسی، علوم و ریاضی به صورت هماهنگی کشوری برگزار می شود و باقی دروس به صورت استانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تصریح کرد: در مناطق گرمسیر از ۲۵ اردیبهشت آزمون پایان سال آغاز می شود و آزمون های نهایی پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم به صورت ااکترونیکی برگزار و نتیجه کنکور داوطلب را رقم می زند.

وی ادامه داد: آزمون های پایه دهم و یازدهم از ۳۱ اردیبهشت تا ۲۶ خرداد و آزمون های پایه دوازدهم از ۳۰ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد برگزار می شوند.

رضایی گفت: اعتبارات تجهیزات حوزه های امتحانی به کمک استان و وزارتخانه جذب شده و بسیاری خریداری و به شهرستان ها ارسال شده است و مابقی موارد نیز تا آغاز امتحانات انجام می شود.

وی افزود: ۲۵۴ حوزه اجرا در استان کرمان برای برگزاری امتحانات نهایی داریم و ۳۰ حوزه تصحیح وجود دارد و در جنوب استان نیاز به تجهیزات سرمایشی، چاپگر داریم و ۵۰ میلیارد ریال کاغذ برای حوزه های امتحانی نیاز است که اعتبارات آن پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • رقابت بیش از ۴۵ هزار داوطلب کرمانی در کنکور
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب کردستانی در کنکور سراسری
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری