Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: مقدمات راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد بانوان در استان کرمانشاه فراهم شده است.

فرحناز محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد بانوان در استان کرمانشاه فراهم شده استاظهار داشت: در حال حاضر 16 کمپ ترک اعتیاد زیر پوشش سازمان بهزیستی در استان کرمانشاه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به خدماتی که در این کمپ‌ها به معتادان ارائه می‌شودگفت: این خدمات شامل درمان و سم‌زدایی، خدمات پزشکی دارویی، وعده‌های غذایی و روانشناسی است.

محمدی وجود یک تیم بهبود 5 نفره را برای تاسیس مراکز اقامتی میان‌مدت( کمپ) ضروری دانست و افزود: این تیم 5 نفره شامل پزشک، روانشناس و دو مددیار که باید یکی از آنها بهبود یافته باشد، است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت هر کمپ متفاوت است، بیان کرد: به‌طور معمول هر کمپ ظرفیت ارائه خدمات به 30 نفر را دارد ولی کمپ با مجوز اقامت 60 نفر نیز در استان وجود دارد.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه به مراحل صدور مجوز برای تاسیس کمپ اشاره کرد و گفت: براساس نیازسنجی سازمان بهزیستی در استان، متقاضیان تاسیس کمپ درخواستهای خود را به سازمان ارائه داده و بعد از تایید صلاحیت توسط کمیته درمان، نتایج اعلام خواهد شد.

محمدی عنوان کرد: کمیته درمان شامل کارشناسان سازمان بهزیستی، سازمان علوم پزشکی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است.

وی خدماتی مانند پرداخت یارانه درمان برای افراد کم بضاعت و توزیع اقلام خوراکی میان این کمپها را ادیگر اقدامات سازمان بهزیستی دانست و افزود: انجام رایگان تست‌های تشخیص سریع اچ آی وی، برگزاری دوره‌های آموزشی شامل آموزش تست اچ آی وی و مصاحبه انگیزشی برای مدیران کمپ را از دیگر خدمات این سازمان برشمرد.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: میزان شهریه این کمپها به نوع و درجه کمپ بستگی دارد و به‌طور معمول برای اقامت در یک دوره 21 روزه در کمپ درجه یک 630 هزار تومان دریافت می‌شود.

محمدی با بیان اینکه به معتادان بی‌بضاعت، (یاری برگ) برای کاهش هزینه کمپ پرداخت می‌شود، بیان کرد: با پرداخت یارانه به کمپ‌ها و معرفی واجدان شرایط برای دریافت (یاری برگ) و تخفیف به افراد بی‌بضاعت برای ترک اعتیاد کمک می‌شود.

وی با اشاره به طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر از قبل عید، گفت: با هماهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی و با دستور قضایی دادستان از قبل از روزهای پایانی سال گذشته طرح جمع آوری معتادان انجام و تا حدود سه ماه بیشتر این معتادان بدون دریافت هزینه در کمپ‌های ترک اعتیاد نگهداری شدند.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه اظهار کرد: یک دوره کلاس‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در قالب برنامه‌های اجتماع‌محور برای جامعه‌های هدف مانند محلات، محیطهای کار، مدارس، دانشگاه‌ها و والدین کودکان مهدکودک در قالب تفاهم‌نامه با موسسات دارای مجوز از سازمان وبا حضور مدرسان دوره دیده و مجرب برگزار شد.

انتهای پیام/

R41380/P1357/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، زهرا ابراهیمی در بازدید از مراحل ترمیم و بازسازی این بنای تاریخی زاهدان با بیان اینکه در طراحی این بازارچه در بنای تاریخی ملک زاهدان تمامی ابعاد و جوانب فرهنگی آن را در نظر گرفته شده است گفت: امیدواریم با راه اندازی این بازارچه در چند ماه آینده شاهد محلی مناسب برای تجمع، عرضه و معرفی و گردهمایی‌های صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی استان باشیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: این استان به لحاظ تنوع تولیدات صنایع دستی از جایگاه مهمی در سطح ملی و بین المللی دارد که ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی علاوه بر رونق محصولات تولیدی هنرمندان و افزایش اشتغالزایی، یکی از راهکار‌های مناسب برای توسعه پایدار صنعت گردشکری در این منطقه است.
وی تاکید کرد: از آنجایی که امروز صنایع دستی کارکرد‌های جدید و متنوعی پیدا کرده است و نماد فرهنگی و تاریخی یک جغرافیا یا استان است و برخی از تولیدات صنایع دستی ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارند با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان علاوه بر آموزش و پرداخت تسهیلات بانکی، ایجاد فضای مناسب برای عرضه آثار بانوان سخت کوش و فعالان این حوزه استان در دستور کار دفتر بانوان و خانواده استانداری قرار دارد.
مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: نمایش هنر‌های دستی برآمده از تاریخ هزاران ساله به دست زنان هنرمند و خلاق این استان گواه ظرفیت بکر و کمتردیده شده این خطه است که معرفی ابعاد مختلف این گنجینه، مسیری کوتاه برای رونق اشتغال‌آفرینی به خصوص میان زنان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • راه‌اندازی چهار ایستگاه سنجش کیفیت هوا در کرمانشاه
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی