Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور آب و فاضلاب شهری مرکز مازندران گفت: از سال آینده آب شرب ساکنان ساروی از طریق سد شهید رجایی تامین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بهزاد برارزاده صبح امروز در نشست با خبرنگاران مرکز استان اظهار داشت: مدول نخست تصفیه‌خانه فاضلاب ساری در دست بهره‌برداری است.

وی افزود: 420 هزار نفر از جمعیت مرکز استان زیرپوشش طرح تصفیه فاضلاب قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور آب و فاضلاب شهری ساری با اشاره به اینکه دبی ورودی هر مدول برابر با 23 هزار و 242 متر مکعب است، تصریح کرد: هر مدول 100 هزار نفر از جمعیت ساری را زیرپوشش قرار می‌دهد.

برازاده با بیان اینکه 9 درصد جمعیت مازندران و 19 درصد جمعیت ساری زیرپوشش طرح تصفیه فاضلاب هستند، گفت: امسال توسعه 33 کیلومتر شبکه فاضلاب را در مرکز استان در برنامه داریم.

وی با اعلام اینکه تا پایان سال 97 تمام 27 حلقه چاه قدیمی ساری از مدار خارج می‌شود، افزود: قرار است از سال آینده آب شرب ساکنان ساروی از طریق سد شهید رجایی تامین شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری ساری با بیان اینکه رسانه‌ها بسیج همگانی برای اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب را داشته باشند، گفت: تاکنون 315 کیلومتر اجرای شبکه فاضلاب در ساری انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه سطح منابع آبی زیرزمینی استان رو به کاهش است و باید در آینده فکری اساسی در این زمینه صورت گیرد، افزود: قرار است جبران تامین آب ساری از طریق خط انتقال زارم رود در کنار سد شهید رجایی ساری صورت گیرد.

مدیر امور آب و فاضلاب شهری ساری با بیان اینکه پس از انجام عملیات طرح تصفیه فاضلاب اجرای آسفالت کامل در کوچه‌های بیش از 8 متر انجام می‌شود، گفت: به دنبال اجرای طرحی برای کاهش پرت آب در استان هستیم.

وی با بیان اینکه نرم کشوری پرت آب در کشور 25 درصد و استان 28.9 درصد است، افزود: این شاخص اکنون در ساری 25 درصد است.

برازاده با بیان اینکه هشت هزار کنتور آب ساری فرسوده است، تصریح کرد: قرار است از اعتبارات اداره و استانی، نسبت به جابجایی کنتورهای فرسوده اقدام شود.

انتهای پیام/

R41358/P1486/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • رنجش اهالی شهرک زاینده رود اصفهان از جاری شدن فاضلاب در سطح معابر + فیلم