Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، سمپوزیومی به منظور ترویج علوم شناختی در حوزه نقشه‌برداری مغز در روزهای 2 و 3 مهرماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا دکتر حسین قدیری، دبیر اجرایی سمپوزیومتازه‌های نقشه‌برداری مغز در نشست خبری امروز رسالت اصلی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز را توسعه همگرای دانش و فناوری‌های نقشه‌برداری مغز ذکر کرد و یادآور شد: توسعه در این حوزه به معنی حرکت از نقطه‌ایکه قرار داریم، به سمت نقطه متعالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره اظهار کرد: 10سال گذشته علم ژنتیک در دنیا علم مادر معرفی شده بود و بر این اساس همه سرمایه‌گذاری‌های دنیا به سمت توسعه علم ژنتیک گسیل می‌شد.

قدیری با بیان این‌که در آن زمان اعتقاد بر این بود که علم ژنتیک موجب درک صحیح‌تر از انسان می‌شود، اضافه کرد: هرچند علم ژنتیکایران از علم دنیا عقب افتاد، اما بهره‌برداری از آزمایشگاه نقشه‌برداری مغز همزمان با اهمیت دادن به این علم در دنیا بوده است.

وی خاطرنشان کرد: قرار است علم نقشه‌برداری از مغز، پایه درمان بیماری‌های مرتبط با مغز ، اعصاب، روانشناسی و رفتارشناسی باشد.

دبیر اجرایی سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز، نقشه‌برداری از مغز را یک علم استراتژیک دانست و یادآور شد: بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتیتمرکز تحقیقاتی خود را بر روی نقشه‌برداری از مغز گذاشته‌اند؛ چرا که معتقدند از طریق مغز می‌توانند به خوبی در جوامع تاثیرگذار باشند.

قدیری با اشاره به برگزاری این سمپوزیوم در اولین سالگرد افتتاح آزمایشگاه نقشه‌برداری مغز، گفت: این سمپوزیوم با حضور محققان ایرانی مقیم خارج و محققان داخل کشور برگزار می‌شود.

در این نشست همچنین دکتر غلامعلی حسین‌زاده، معاون فناوری آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز با بیان اینکه سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران در روزهای دو و سه مهرماه امسال برگزار می‌شود، گفت: این سمپوزیوم با هدف ترویج علوم شناختی در حوزه نقشه‌برداری مغز و همچنین به‌روزرسانی دانش و اطلاعات پژوهشگران و دانشجویان در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

حسین‌زاده برگزاری کارگاه‌های آموزشی را از برنامه‌های جنبی این سمپوزیوم نام برد و اظهار کرد:‌ در این کارگاه‌ها مجموعه ‌کاملی از تکنیک‌ها و فرایندهای مغزی مانند تکنیک تصویربرداری کارکردی تشدید مغناطیسی، طیف‌سنجی مادون قرمز کارکردی، مولتی مودال که ترکیبی از تکنیک‌های مختلف است، پردازش تصاویر در داده‌های حاصل از تکنیک‌های نقشه‌برداری مغز و استفاده از این تکینک‌ها در علوم شناختی ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این کارگاه 15 محقق برجسته داخلی و خارجی حضور دارند، اضافه کرد:‌ این کارگاه‌ها از روز 22 شهریور آغاز شده و تا ششم مهرماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هویت‌های ملی در هر حوزه ای باید ثبت جهانی شود و دستگاه‌های متولی در این رابطه و برای حفظ و نگهداری پیشینه فرهنگی و اجتماعی کشور رسالت خطیری بر عهده دارند.

نخستین کنفرانس بین المللی موزه‌ها با همکاری سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت کشور در حال برگزاری است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ادعای صدور برگه‌های تقلبی توسط آزمایشگاه‌ها کذب است
  • پورعباس: حذف کنکور با تکرار آن محقق می‌شود
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • نقشه شهر دار الخلافۀ ناصری تهران + عکس
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • میزبانی دانشگاه آزاد بجنورد از داوطلبان کنکور سراسری در سه گروه آزمایشی اصلی