Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - عدم پرداخت مطالبات، وجود معارضین و ... از جمله مشکلات پروژه راه آهن دورود - خرم آباد بوده که نیاز است برای ادامه روند اجرا، رفع شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شاهوردی مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در سخنانی با اشاره به روند اجرای پروژه راه آهن دورود - خرم آباد اظهار داشت: این پروژه زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا در حال اجرا است و یکی از پروژه های ملی کشور محسوب می شود چرا که سیاست بر این بوده که همه مراکز استان ها به خط راه آهن متصل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تفاهم نامه اجرایی این پروژه در سال ۹۲ منعقد شده و کار اجرایی آن در شش ماه دوم سال ۹۳ آغاز شده است بیان داشت: هم اکنون پیشرفت فیزیکی این پروژه ۴۰ درصد بوده و از مجموع ۱۱۴ کیلومتر طول مسیر پروژه ۷۵ کیلومتر آن فعال است.

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد با اشاره به انجام ۹.۵ میلیون متر مکعب خاکبرداری، سه میلیون متر مکعب خاکریزی، ۱۵۰ هزار متر مکعب بتن ریزی، اجرای ۶.۵ کیلومتر تونل و ... در قالب اجرای پروژه راه آهن دورود - خرم آباد ادامه داد: این پروژه به لحاظ زمین شناسی و تونل های فراوان یکی از پیچیده ترین پروژه های کشور محسوب می شود.

شاهوردی با اشاره به اتصال پروژه راه آهن دورود - خرم آباد به آزاد راه خرم آباد - اراک در سه نقطه تصریح کرد: همچنین این پروژه راه آهنی هفت ایستگاه در مسیر دارد.

وی با اشاره به فعالیت هزار و ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۵۰ دستگاه ماشین آلات گفت: محل تامین منابع مالی پروژه از محل فروش سهام فولاد خوزستان است و در این راستا مشکل ما عدم وصول مطالبات بوده و این امر زمانبر است.

مسئول موسسه امید پارس زیر نظر قرار گاه خاتم الانبیا با اشاره به اینکه آخرین منابع مالی تزریق شده به پروژه مربوط به مهر ماه سال گذشته و بخشی از آبان ماه سال گذشته است گفت: در این راستا امیدواریم که مجمع نمایندگان استان ورود پیدا کرده و با تشکیل کارگروه ویژه پیگیری های لازم را در این رابطه داشته باشند.

شاهوردی با تاکید بر اینکه تاخیر در وصول مطالبات و کارکردها به پروژه لطمه می زند تصریح کرد: اگر نقدینگی لازم برای پروژه در نظر گرفته نشود این طرح برای اجرای روی غلتک قرار نمی گیرد.

وی وجود معارضین را یکی دیگر از مشکلات پروژه راه آهن دورود - خرم آباد برشمرد و گفت: در این راستا نیز باید اقدامات لازم صورت گیرد و زمین هایی که متعلق به مردم بوده ارزش گذار شوند و پول انها را برای ادامه روند پروژه پرداخت کنند.

مجری پروژه راه آهن دورود - خرم آباد نیاز اعتباری برای ادامه پروژه را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اگر اعتبارات لازم به این پروژه تخصیص داده شود سال ۹۸ به بهره برداری خواهد رسید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور، برگزار شد، گفت: مطالبات مردم پایین دست سد سیمره باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند.

بهرام‌نیا ادامه داد: طی آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود.

وی یادآورشد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند.

وی ضمن قدردانی از سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد.

کد خبر 6089116

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند