Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلاله – سرپرست اداره کل حفاظ محیط زیست استان گلستان گفت: خرس قهوه ای از روستای صالح آباد فاصله گرفته و هم اکنون در اراضی کشاورزی است و بیشتر وقت خود را در رودخانه می گذراند.

غلامرضا کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صبح دوشنبه خرس قهوه ای به روستای صالح آباد کلاله نزدیک می شود و وقتی نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در منطقه حاضر می شوند، اهالی روستا دور این خرس جمع شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با حضور به موقع نیروهای محیط زیست کلاله اهالی روستا متفرق شده و با شلیک چند تیر هوایی خرس قهوه ای از روستا فاصله گرفته و هم اکنون در اراضی کشاورزی است.

سرپرست محیط زیست استان گلستان با بیان اینکه این خرس بیشتر در آب رودخانه می ماند، خاطرنشان کرد: این موضوع را به دفتر حیات وحش و همچنین دفتر صید و شکار سازمان اطلاع داده ایم و هم اکنون دامپزشک در محل حضور دارد.

وی با بیان اینکه نیروهای حاضر در منطقه تلاش دارند خرس به جنگل هدایت شود، ادامه داد: اگر دامپزشک تشخیص دهد که خرس بیماری خاصی دارد و باید زنده گیری و منتقل شود، این خرس را به مرکز حیات وحش گناره منتقل می کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه حیات وحش تنها در صورت مصدومیت و یا داشتن بیماری و یا مشکل خاص به مرکز نگهداری منتقل می شوند، اضافه کرد: در این فصل خرس ها به شدت به غذا نیاز دارند تا برای خواب زمستانه آماده شوند؛ شاید به دلیل خشکسالی خرس ها غذای کافی پیدا نکرده و به همین دلیل به مناطق مسکونی نزدیک می شوند.

وی با بیان اینکه آمادن خرس به حاشیه جنگل و رودخانه در این فصل برای پیدا کردن غذا طبیعی است، تصریح کرد: اینکه الان این خرس در روستای صالح آباد حالت طبیعی دارد یا خیر قابل قضاوت کردن نیست.

خرس بی حال است

کریمی با یادآوری اینکه باید نمونه گیری از این خرس انجام شود تا بتوان تشخیص داد که چه مشکلی دارد، بیان کرد: با توجه به فیلم و عکس هایی که من دیدم این خرس بی حال بوده و مدام دور خودش می چرخد؛ احتمال این وجود دارد که غذای مسمومی خورده باشد و برای اینکه دمای بدنش را پایین بیاورد در آب رودخانه می ماند.

وی همچنین در خصوص انتشار عکسی از یک شوکا در یکی از رسانه ها که مدعی شده شهریورماه سال گذشته به دلیل سهل انگاری نیروهای محیط زیست گلستان در مقیدسازی و انتقال تلف شده، گفت: من اطلاعی از این موضوع ندارم و قضاوت کردن راجع به یک موضوع آن هم مربوط به یک سال قبل و بر مبنای یک عکس کار سختی است و من نمی توانم صحت و سقم آن را تایید کنم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۴۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست مشورتی شورای محیط زیست استان‌ها که به صورت وبینار و با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور برگزار شد؛ به خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان اظهار کرد: براساس دستورات رئیس جمهور برای مدیریت پسماند و پیگیری جدی کارگروه‌های مربوطه امیدواریم با کمک اعضای شوراهای اسلامی شهرها که ناظر بر عملکرد شهرداران هستند، تفکیک از مبدا زباله جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این نشست درخواست‌های محیط زیست کردستان مطرح شده‌اند، گفت: توسعه کسب و کارهای مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فضای سبز و اجرای پروژه‌های محیط زیستی از جمله درخواست‌های ما در این نشست است.

حمیدی به جولان سگ‌های ولگرد به عنوان یکی از معضلات شهری اشاره کرد و افزود: افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد منجر به اجرا نشدن تفکیک از مبدا زباله است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به اینکه زباله‌گردها به طور کاملاً غیر بهداشتی اقدام به تخلیه زباله از سطل‌های زباله می‌کنند، افزود: این مساله افزون براینکه به خوراک رسانه‌های معاند تبدیل شده عاملی برای انتقال بیماری و افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

حمیدی خاطرنشان کرد: کمتر از ۶۰ درصد جایگاه‌های پسماند در روستاهای استان دارای استاندارد و مورد تأیید است و از هزار و ۷۰۰ روستای استان ۸۰۰ روستا دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار هستند.

وی بیان کرد: جایگاه‌های زباله در استان بیشتر به محل تلنبار زباله تبدیل شده است و تا زمانی که مدیریت و ساماندهی این مهم در اولویت برنامه‌های شهرداران قرار نگیرد این مشکل حل نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اضافه کرد: ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی در استان قابلیت بازیافت هستند و بازیافت زباله باید از منازل آغاز شود که این اقدام مستلزم ایجاد بسترهای لازم است.

گفتنی است؛ کردستان جزو منطقه ۲ محیط زیست کشور (شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان‌های غربی و شرقی، زنجان و قزوین) است و مباحث مهم هر استان جمع‌آوری شده و توسط رئیس منطقه در این وبینار بیان شد.

کد خبر 6086966

دیگر خبرها

  • پاکسازی محیط زیست در روستای رهنه به مناسبت هفته زمین پاک + تصاویر
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • جاری شدن سیل در روستای صالح‌آباد نطنز
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد