Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که بارها معاونین وزارت راه و شهرسازی از افتتاح بیمارستان 235 تختخوابی سقز در سال های 95و 96 و بعدا اوایل 97 خبر داده بودند، اظهارات ناظرین و مجریان طرح حاکی از اتمام احتمالی این طرح در سال 98 است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کُردتودی، طبق برنامه زمان بندی  باید این پروژه ملی در تیرماه 97 به اتمام برسد، اما به علت کمبود اعتبارات میزان پیشرفت ها مطابق برنامه پیش نرفته و در صورتی که اعتبارات موردنیاز تامین شود، فاز اول آن یعنی عملیات عمرانی این طرح در فصل بهار 98 به اتمام می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

البته ناگفته نماند که مرحله دوم تجهیزات و تامین منابع انسانی و اداری است، که برعهده وزارت بهداشت می باشد.

 

بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی سقز از سال 1387 در زمینی به مساحت 31هزار متر مربع با سطح کل زیر بنای 16هزار و490 متر مربع شروع شده که شامل 15هزار و 740 متر مربع ساختمان اصلی در 4 طبقه و750 متر مربع ساختمان جانبی بوده و دارای 206 تخت بستری معمولی و ویژه، 19 تخت دیالیز،50 تخت زایمان و 5 تخت اتاق عمل و... است.

 

 

خوابمردگی پروژه های کشور در تمام زمینه ها در حقیقت خبر از یک خواب بلندمدت مدیریتی در کشور میدهد، خوابی که مسئولان در اتاق کار خود به اغما رفته و پروژه ها را به مرگ تدریجی مبتلا می کنند.

 

پروژه های اجرای در کشور دیگر به مرز  ۲۰ سال عمر در حال تکمیل رسیده و باید به حالشان گریست، چرا که دوای از درد مردم درمان نمی کنند و انقدر ساخت و تکمیلشان به تعویق می افتد که دیگر تبدیل به درد می شوند.

 

در خصوص پروژه ناتمام بیمارستان سقز هم مردم، مسئولان محلی و رسانه‎ها همواره پیگیر اتمام و بهره برداری آن بوده و نیز طرح‌های زیربنایی دیگر هم از نظر دور نمانده، چرا که تسریع در اجرای آن خواسته به حق مردم است.

 

لازم به ذکر است، بهره برداری از این بیمارستان در ارائه خدمات مناسب تر پزشکی و درمانی به شهروندان منطقه، کاهش اعزام بیماران، جذب نیروهای متخصص و فوق تخصص، راه اندازی مجتمع آموزشی عالی سلامت، توریسم درمانی و رفع مشکل بیکاری تا حدودی موثر خواهد بود.

 

 

پس در حقیقت ساخت و احداث این پروژه و افتتاح به موقعه آن به نفع خود مسئولان خواهد بود و بیشتر به آنها کمک می کند تا ضعف های مختلف از جمله مشکل درمان، بیکاری، و اشتغال را رفع کنند.

 

اختصاص 19 میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان سقز

در همین حال بیگلری نماینده سقز و بانه از صدور دستور تخصیص اعتبار به مبلغ ۱۹ میلیارد تومان جهت « تجهیزات بیمارستان سقز» و همچنین اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار جهت  تامین «تجهیزات بیمارستان بانه» از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

 

حال پیگیری و تسریع روند افتتاح و اتمام این پروژه بسته به همت مسئولان دارد و قلب های دلسوزی که بتواند زودتر درد و رنج مردم را درک کند تا تبدیل زخمی چرکی و بدخیم نشود.

 

 

البته نباید نادیده گرفت که برای تسریع بخشی به پروژه مسئولان نباید از مصالح بزنند تا دوباره ماجرای بیمارستان نوساز کرمانشاه در شب زلزله تکرار نشود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زالی ظهر سه شنبه درآیین افتتاح پروژه‌های بهداشتی از قبیل تجهیز و تکمیل پایگاه بهداشتی آل یاسین، مجموعه تصویر برداری بیمارستان امام خمینی (ره)، مرکز سراج که با حضور فرماندار، امام جمعه و معاونین فرمانداری فیروزکوه برگزار شد عنوان کرد: با توجه به تغییر در ساختار جمعیتی، این پایگاه نیاز به بهسازی و نوسازی داشت که خوشبختانه با کمک مسؤولان محترم این شهرستان ظرفیت‌های این پایگاه ارتقا یافت.

وی در رابطه با مجموعه «سی. تی. اسکن» این بیمارستان اظهار کرد: مجموع «سی. تی. اسکن» بیمارستان امام خمینی در سال گذشته افتتاح شده بود ولی هم اکنون خدمات تصویربرداری به صورت یک بسته خدمتی کامل از نظر ابعاد و استانداردهای تصویربرداری افتتاح شد.

زالی اعتبار تخصیص یافته به این مرکز تصویری را بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه این شهرستان در مسیر سه استان قرار دارد و در تصادفات جاده‌ای، این دستگاه نوین رادیولوژی که با روش دیجیتال که اشعه کمتر و دقت بالاتری دارد بسیار مورد نیاز بوده، افتتاح شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در رابطه با مرکز «سراج» نیز بیان کرد: این مرکز جهت کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی به صورت ساختارهای یکپارچه هستند، سازمان‌های چند وجهی محسوب شده و امیدوار هستیم با کمک مسؤولین شهرستانی علی الخصوص فرماندار محترم درمان کامل، غربالگری و پیشگیری در این مرکز صورت پذیرد.

وی در پایان در رابطه با جذب پزشکان متخصص در مراکز درمانی فیروزکوه ابراز امیدواری کرد و گفت: با ایجاد جذابیت‌های بیشتر برای شهرستان به کمک مسؤولین شهرستانی و همچنین در نظر گرفتن سهمیه جداگانه‌ای برای این شهر انشاالله در آینده نزدیک شاهد حضور هر چه بیشتر پزشکان متخصص جهت ارائه خدمات به مردم عزیز این شهرستان خواهیم بود.

کد خبر 6087047

دیگر خبرها

  • سفر دشوار سایپا برای بازی جام حذفی
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید