Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - صدر اعظم اتریش و رئیس شورای اروپا روز سه شنبه در وین درباره مسائلی از جمله امنیت و مهاجرت به اروپا گفت و گو و بر لزوم حل موضوع مهاجرت بدون ایجاد شکافهای تازه در اروپا تاکید کردند.

به گزارش ایرنا ، سباستین کورتس صدر اعظم اتریش اعلام کرد که در دیدار با رئیس شورای اروپا درباره ریاست اتریش بر اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال جاری میلادی و همچنین مساله امنیت اروپا و مهاجرت به اروپا و اجلاس غیررسمی 20 سپتامبر آینده در اتریش گفت وگو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد که تمرکز گفتگوها در موضوع مهاجرت بر محافظت از مرزهای بیرونی اتحادیه اروپا و همچنین ارائه کمک در مبداء بجای توزیع مهاجران در اروپا بوده است.
سفر رئیس شورای اروپا به وین در آستانه نشست غیررسمی سران اتحادیه اروپا در ماه فوریه انجام شده است. وی خاطرنشان کرد که با صدر اعظم اتریش دیدگاه مشابهی در زمینه مهاجرت غیر قانونی دارد و مهاجرت در سالهای آینده همچنان یکی از چالشهای مهم خواهد بود و به همین علت می خواهیم راه حلی پیدا کنیم که اطمینان یابیم اتحادیه اروپا در کنار دولتهای اروپایی میتوانند مهاجرت را در آینده بدون ایجاد شکافهای تازه در اروپا مدیریت کنند.
وی افزود: این کار شدنی است اما طبیعی است که همه طرفها باید سازش کنند و امتیازاتی بدهند. در درجه اول باید به احساسات ویرانگر درباره موضوع جابجایی مجدد مهاجران پایان دهیم زیرا این موضوع به پوپولیسم دامن میزند و اروپا را دچار شکاف می کند. وی افزود: اگر وزیران این موضوع را در ماههای آینده حل نکنند ، باید در نشست ماه ژوئن شورای اروپا راه حلی پیدا کنیم.
رئیس شورای اروپا گفت: ما همچنین موضوع اجلاس اتحادیه اروپا - بالکان غربی در ماه مه را بررسی کردیم. هدف ما در این اجلاس تقویت ارتباط ها با منطقه و همچنین در درون منطقه است. این اجلاس همچنین درصدد تقویت همکاری در زمینه های مورد علاقه دو طرف شامل مهاجرت و امنیت خواهد بود.
توسک در پایان خاطرنشان کرد که موضوع ریاست اتریش بر شورای اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال جاری میلادی نیز مورد بحث قرار گرفته که در دوره ریاست اتریش برنامه کاری بسیار فشرده ای شامل امنیت داخلی ، مهاجرت ، بودجه بلندمدت اتحادیه اروپا و برگزیت در دستور کار خواهد بود .
به گزارش ایرنا ، صدر اعظم اتریش دو هفته پیش نیز میزبان 'ویکتور اوربان' نخست وزیر مجارستان بود و دو طرف بر لزوم مقابله با مهاجرت غیرقانونی برای تضمین امنیت در اروپا تاکید کردند. کورتس بار دیگر در موضعی حمایتی نسبت به مواضع مجارستان گفت که برنامه اتحادیه اروپا برای توزیع مجدد مهاجران در سطح اروپا جوابگو نیست و خواستار ایجاد سامانه جدیدی در خصوص اعطای پناهندگی شد. سران اتریش و مجارستان خواستار تقویت محافظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا شدند اما در عین حال گمانه زنی های اخیر درباره احتمال پیوستن کشور اتریش به گروه کشورهای ویزگراد را تکذیب کردند. کورتس گفت: هدف بزرگ اتریش این است که در این زمینه ایجاد کننده پل بین کشورهای ویزگراد و کشورهای غرب اروپا باشیم.
اکثر رهبران اتحادیه اروپا در سال 2015 بر سر برنامه توزیع مجدد مهاجران در اروپا به توافق رسیدند و هدف از آن تقسیم حدود 160هزار مهاجر در بین کل کشورهای اتحادیه اروپا بود تا از این طریق به کشورهای مرزی اتحادیه مانند ایتالیا و یونان کمک شود. اما تا پایان سال 2017 تنها حدود 32 هزار مهاجر مطابق این برنامه جابجا شده اند. کورتس وزیر امور خارجه سابق اتریش یکی از منتقدان جدی تصمیم مرکل در سال 2015 برای گشودن مرزهای آلمان به روی مهاجران بود. آن اقدام مرکل منجر به ورود حدود 900 هزار مهاجر به آلمان در آن سال شد و بسیاری کارشناسان سیاسی ورود موج پناهجویان را علت گرایش به احزاب راست افراطی و پوپولیست در اروپا در سالهای اخیر می دانند.
کشورهای عضو گروه موسوم به ویزگراد شامل مجارستان، لهستان، اسلواکی و جمهوری چک، مکررا با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص موضوع مهاجران دچار مناقشه شده اند. اوربان نخست وزیر مجارستان بطور خاص در این خصوص با صراحت مواضع خود را در مخالفت با اتحادیه اروپا بیان کرده است.
اروپام**1078**3404** خبرنگار: بابک جعفری**انتشار: محسن اسماعیلی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس توافق‌نامه‌ای که اتحادیه اروپا و ژاپن امضاء کرده‌اند، آن‌ها روی تولید مواد جدیدی همکاری می‌کنند که در بخش‌های بحرانی اقتصاد، مانند انرژی‌های تجدیدپذیر، باتری‌ها، ساختمان‌های با انتشار کربن صفر و نیمه‌هادی‌ها استفاده می‌شود. آن‌ها به دنبال ایجاد پلتفرمی به منظور به اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به تحولات سیاست‌گذاری و تحقیق روی فرصت‌های همکاری مشترک هستند.

اتحادیه اروپا گفته است که این مواد پیشرفته برای انتقال سبز و دیجیتال مهم بوده و “بخش حیاتی از حاکمیت اقتصادی و استقلال راهبردی” هستند.

اتحادیه اروپا مواد پیشرفته را موادی می‌داند که برای ایجاد عملکرد برتر یا عملکردهای خاص طراحی شده اند. یک مثال در این مورد، گرافن است. اتحادیه اروپا انتظار دارد که تقاضا برای مواد پیشرفته در سال‌های آینده به میزان قابل توجهی افزایش یابد و معتقد است که کشورهای این اتحادیه به همراه ژاپن در این فناوری جایگاه رهبری جهانی را دارند. این توافق‌نامه پس از راهبرد اخیر پیشنهاد شده توسط کمیسیون اروپا برای حرکت به سمت “رهبری صنعتی اتحادیه اروپا” در مواد پیشرفته تدوین شد.

این توافق‌نامه جدید بر موفقیت همکاری اتحادیه اروپا با ژاپن در علوم مواد، که شامل توسعه مواد جدید برای جایگزینی فلزات بحرانی و مواد پیشرفته برای صنعت الکترونیک برق است، تکیه دارد. ایلیانا ایوانووا، کمیسر اتحادیه اروپا معتقد است که این گفتمان جدید در مورد مواد پیشرفته “همکاری اتحادیه اروپا با ژاپن در تحقیق و نوآوری” را تقویت می‌کند.

ایوانووا گفت: «این مواد برای انتقال ما به آینده سبز بسیار مهم هستند و با همکاری مشترک می‌توانیم سریع‌تر به آنجا برسیم. من مشتاقانه منتظر دیدن نتایج این همکاری جدید با ژاپن هستم.»

پیش از این اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش‌های مختلف تحقیقات با هم همکاری کرده‌اند.

کد خبر 6080849 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آی‌اواس17.5 به افراد اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد که اپ‌ها را از وب‌سایت‌ها دانلود کنند
  • شورای امنیت باید برای توقف فوری جنگ در غزه مداخله کند
  • نماینده فلسطین در سازمان ملل: شورای امنیت باید برای توقف فوری جنگ در غزه مداخله کند
  • وضع تحریم‌های جدید پهپادی ایران توسط اتحادیه اروپا
  • ایران پاسخ اتهامات آمریکا اتحادیه اروپا و گروه 7 پس از تنبیه اسرائیل را داد/ سخنگوی وزارت خارجه: تا زمانی که اراده‌ای برای توقف جنایات رژیم اسرائیل و نقض فاحش مقررات بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها نباشد، چشم انداز روشنی در مسیر صلح پایدار متصور نیست
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • فقر و محرومیت اجتماعی؛ دغدغه اصلی رای‌دهندگان در آستانه انتخابات پارلمان اروپا
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است