Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا خانکه قائم مقام بحران سازمان اورژانس کشور  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: نسخه اولیه سند ملی ‌ ترومای کشور با همکاری دانشگاه بقیه الله، فرهنگسرای علوم پزشکی، جامعه جراحان سازمان اورژانس کشور و‌ پلیس راهور تهیه شده و قرار است پس از تایید کلی سازمان ها، نقشه راه تروما در کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بحث تصادفات جاده ای طی  10ماه گذشته تا بهمن ماه حدود۱۴هزار مرگ و میر داشتیم که‌ بالای ۶۰ درصد افرا در جاده های بین شهری جان خود را از دست دادند؛ در این میان از 10 هزار نفر مرد، 4هزار خانم‌ و حدود۶۵ درصد در فاصله سنی ۱۹ سال تا ۴۵ سال بوده اند.

خانکه با اشاره به آمار مرگ و میر در سوانح جاده ای سند ملی تروما را گام مهمی در کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای عنوان کرد.

قائم مقام بحران اورژانس کشور در ادامه درباره بحث بحران گفت: طراحی برنامه پاسخ ملی سطح بندی حوادث مثل قطب بندی تهران در حال انجام است و در سال 97 شاهد اخبار خوبی در این حوزه خواهیم بود.

تدوین برنامه پاسخ ملی سلامت در مقابل حوادث

خانکه افزود: اورژانس برای اولین بار برنامه پاسخ ملی سلامت در مقابل حوادث را تدوین می کند که بر اساس این برنامه کارکردهای نظام سلامت استخراج خواهد شد و برای هر کارکرد برنامه مشخص پاسخ در حوادث شایع مثل زلزله تامین و طراحی می شود.

وی در ادامه مطرح کرد: علاوه بر این سطح بندی حوادث توسط اورژانس انجام شده است یعنی می توانیم حوادث را مشخص کنیم  که در چه سطحی قرار دارند و متناسب با سطح حادثه، منابع خود را تشخیص دهیم و سطح مدیریتیمان را فعال کنیم‌؛ این سطح بندی کمک می‌کند  متناسب با سطح حادثه منابع تشخیص داده شود و‌ مجموعه فرآیند مدیریتی سلامت هم وارد کار شوند.

خانکه اظهار کرد: سطح بندی حوادث توسط اورژانس مانع از این خواهد شد  که هزینه زیاد استفاده کنیم یا مدیران زیادی درگیر شوند و‌ حوادثی که در سطح محلی هستند ملی شوند.

وی افزود: علاوه براین بعد از زلزله تهران، اورژانس در کنار سازمان مدیریت بحران کشور متولی شدند قطب هایی جایگزین مناطق تهران را تعریف کنند که این فرآیند با بررسی ظرفیت های استان در حال انجام است و به زودی توسط سازمان مدیریت بحران‌شهر تهران اعلام خواهد‌شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم