Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای یزد از شناسایى و دستگیرى عامل مزاحمت در فضای سایبر براى زن جوان در شبکه پیام رسان تلگرام و اینستاگرام خبر داد و گفت: تهدید به انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی یا شبکه‌های اجتماعی جرم است و قانون با خاطیان به شدت برخورد می‌کند.

به گزارش ابتکار، سرهنگ ابوطالبی گفت: در پى مراجعه حضوری خانمی به پلیس فتا و ارائه شکوائیه مبنى بر ایجاد مزاحمت سایبرى و آزار و اذیت و نیز همچنین ضرب وشتم در محل کارش از سوی مردی جوان، رسیدگى به پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا یزد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاکیه در اظهارات خود مدعی شده که بعد از ازدواج ناموفقم که طلاق پایان آن بود حدود شش ماه بعد از آن به عقد موقت جوانی با نیت شناخت بیشتر برای ازدواج دائم درآمدم و این رابطه بیشتر از سه ماه به دلیل مخالفت خانواده وی تداوم نداشت و از سوی من باطل و قطع شد در صورتی که متهم پس از آن با ابراز علاقه و وابستگی به من و درخواست رابطه جنسی علاوه بر مزاحمت در فضای مجازی چندین مرتبه به محل کارم، مغازه‌ای که دارم مراجعه و دو بار نیز مرا مورد ضرب و شتم قرار داده که من از ترس آبرو اقدام به شکایت نکردم تا اینکه دو روز پیش تهدید کرد که عکس‌هایی که قبلا با هم گرفته‌ایم و در اختیارش هست را در اینستاگرام با اسم و مشخصاتم بارگذاری و در تلگرام نیز برای اقوام نزدیکم ارسال خواهد کرد.

این مقام ارشد انتظامى افزود: با توجه به اظهارات شاکیه و دستور قاضی پرونده، کارشناسان پلیس فتا با اقدامات تخصصی و پس از بررسى‌هاى لازم، متهم را در منزل پدری‌اش دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

وى ادامه داد: متهم ۳۲ ساله با ارائه مستندات کارشناسان فنی این پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد و اظهار ندامت و هدفش از این اقدام را ابزاری برای اجبار شاکیه مبنی بر پذیرفتن ادامه رابطه و پاسخ دادن به نیاز‌های شوم خود بیان و در مورد ضرب و شتم قرار دادن شاکیه نیز اعتراف کرد.

سرهنگ دوم ابوطالبی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شد، به کاربران توصیه کرد: با توجه به آشنایی طرفین پرونده در فضای مجازی و کانال‌های صیغه‌یابی امروزه شناخت افراد در فضای حقیقی و مجازی کار دشواری است، از این رو کاربران باید با توجه به این موضوع در تبادل یا به اشتراک گذاشتن مطالب و تصاویر خصوصی خود دقت و جوانب احتیاط را رعایت نمایند تا باعث بروز مشکلات شخصی و اجتماعی نشود.

وی ادامه داد: خانواده‌ها نیز باید دقت داشته باشند تا فرزندانشان را در همه اوضاع و شرایط تنها نگذارند و پشتوانه‌ای محکم برای آنها باشند به طور مثال با توجه به مشکلی که برای شاکیه رخ داده و مزاحمت‌های پی در پی متهم چنانچه شاکیه در همان مراحل اولیه اقدام به شکایت می‌کرد کمتر مورد اذیت و آزار قرار می‌گرفت.

رئیس پلیس فتا استان یزد در هشدار به کاربران فضای سایبر و مخصوصا افرادی که در زندگی مشترک خود دچار شکست می‌شوند با توجه به اوضاع شخصیتی و اجتماعی آنها، متذکر شد: هر‌گونه اشتراک گذاری و انتشار تصاویر خصوصی و افشای اسرار زندگی در فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی کاری اشتباه و تبعات غیر قابل جبرانی در پی خواهد داشت.

سرهنگ ابوطالبی خطاب به افراد سودجو گفت: هرگونه انتشار اطلاعات و تصاویر دیگران در فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی بدون اجازه جرم است و پیگرد قانونی دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت