Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@05:45:08 GMT

آزمون دوره‌ آموزش تسهیل‌گری اقتصادی و اجتماعی

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۷۸۲۶

به گزارش جهان نيوز، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی اجتماع‌محور خود از جمله «طرح آسمان»، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور را به شکل جدی در دستور کار دارد. در طرح آسمان با هدف نهایی ایجاد اشتغال، گروه‌های 15 تا 20 نفره با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق هدف تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مبحث توانمندسازی اجتماعی، افراد متقاضی شغل از طریق آموزش، خودباوری و اعتماد به نفس، آمادگی پذیرش شغل را کسب می‌کنند که این مهم بر عهده‌ی تسهیل‌گران بنیاد برکت خواهد بود.

عمده تسهیل‌گران حال حاضر در کشور بیش‌تر بر مسایل اجتماعی تمرکز دارند و کم‌تر مباحث اقتصادی با رویکرد اشتغال‌زایی را مورد توجه قرار می‌دهند. از این رو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصمیم به برگزاری دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری گرفته است تا افراد علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه را با مفاهیم و مبانی کلی اقتصادی، مالی و جامعه‌شناسی آشنا نموده و توانایی همکاری در فرآیند ایجاد و تثبیت مشاغل خرد را در مناطق هدف کسب نمایند.

به گزارش دریافتی از معاونت توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، آزمون ورودی دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری با حضور صدها داوطلب روز جمعه اول تیر ماه از ساعت 10 تا 12 به‌طور هم‌زمان در 11 شهر در 7 استان کشور، با همکاری دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام استان‌هایی هستند که این آزمون در آن‌ها برگزار خواهد شد.

از بین داوطلبان این آزمون، 140 داوطلب پذیرفته‌شده‌ی نهایی پس از انجام مصاحبه به تهران اعزام می‌شوند و از سوی بنیاد برکت به‌طور رایگان در دوره‌های آموزشی تخصصی شرکت خواهند کرد. پذیرفته‌شدگان در مجموع یک دوره‌ی آموزشی یک ماهه را پشت سر گذاشته و سپس در صورت موفقیت در ارزیابی تخصصی، برای اجرای طرح آسمان در مناطق هدف استان‌های مختلف با بنیاد برکت همکاری خواهند داشت.

وظیفه‌ی اصلی این تسهیل‌گران آماده‌سازی افراد جویای شغل برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار است. پس از بهره‌مندی از این مهارت‌ها و توانمندی اجتماعی، تسهیلات لازم از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اختیار متقاضیان کار قرار می‌گیرد تا به لحاظ اقتصادی نیز شرایط کافی را برای فعالیت و اشتغال پیدا کنند.

این تسهیل‌گران که رابطه‌ استخدامی با بنیاد برکت نخواهند داشت، به عنوان افراد توانمند محلی و آشنا با جنبه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی مناطق هدف، می‌توانند با رویکرد علمی و روز به فرآیند اشتغال، نقش مهمی در پایداری مشاغل ایجادشده داشته باشند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۷۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.

در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند