Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@03:57:30 GMT

کدام پسر روحانی؟

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۰۸۵۶

«ذوالنور می‌گوید پسر رئیس دولت سه تابعیتی است اما مشخص نمی‌کند کدام یک.» آفتاب‌‌نیوز :  «ماجرا از همان ابتدای تیرماه سال جاری و ادعای عجیب و غریب نماینده عضو جبهه پایداری قم در مجلس آغاز شد؛ حجت الاسلام مجتبی ذوالنور طی گفت‌وگویی مدعی شد که در جریان مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای ١+۵ توافقی میان ایران و آمریکا صورت گرفته تا دولت اوباما به ٢۵٠٠ نفر از اتباع ایران تابعیت آمریکایی بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعای بدون سند و مدرک ذوالنور، موج گسترده‌ای از واکنش‌ها را به دنبال داشت. حتی عجیب اینجاست که حمایت قاطع دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا را نسبت به گفته‌های این نماینده مجلس در پی داشت.
علی‌رغم این که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ادعای ذوالنور را تکذیب کرد و از او خواست که اگر مدرکی در این رابطه دارد، ارائه کند، با این همه او ضمن طفره رفتن از پاسخ درست به درخواست ظریف برای ارائه مدرک، باز هم سکوت نکرد و این بار طی ادعای دیگری نوک پیکان را به سمت رئیس‌جمهور گرفت و مدعی شد که پسر رئیس‌جمهور سه تابعیتی است! اگر چه بسیار روشن است که نماینده اصولگرا و عضو جبهه پایداری مجلس با اظهارات خود احتمالا به دنبال بهم زدن فضا و تضعیف اعتماد افکار عمومی‌ نسبت به دولت است اما ادعای او در حالی مطرح می‌شود که هنوز در این مسئله که رئیس‌جمهور چند پسر دارد، تردید وجود دارد. اساسا اگر او پسری دارد چرا هیچ اطلاعاتی درباره او جز خبر مرگ یکی از آنان در دسترس نیست. زیرا برخی از رسانه‌های اصولگرا و نزدیکان روحانی به ویژه حسین موسویان، یکی از اعضای تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای دولت اصلاحات در گفت‌وگو با نشریه تایم پیشتر مدعی شد که پسر رئیس‌جمهور محمد فریدون (روحانی) فوت کرده است. این در حالی است که ویکی‌پدیا ضمن تایید فوت محمد نوشته است که روحانی سه پسر و دو دختر دارد. اما خبرگزاری ایسنا نوشته رئیس‌جمهور سه دختر و دو پسر دارد که یکی از آنان درگذشته است.
نگاهی به پاسخ پر از ابهام آشنا به ذوالنور
بر اساس این گزارش ادعاها و اصرار عجیب ذوالنور در رابطه با گرین‌کارت‌ها از سوی دولت در جریان مذاکرات هسته‌ای سال ۹۴ و همچنین چند تابعیتی بودن برخی از اعضای دولت همچنان ادامه دارد. البته با این تفاوت که او این بار پا را کمی‌ فراتر نهاده و در مصاحبه با اعتماد مدعی شد که پسر رئیس‌جمهور چند تابعیتی است!
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور نسبت به اظهارات ذوالنور، نماینده مجلس مبنی بر سه تابعیتی بودن پسر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد و در توییتر خود نوشت: «نماینده‌ا‌ی در مصاحبه با روزنامه اعتماد، اتهاماتی را متوجه پسر رئیس‌جمهور کرده است. این اتهامات تکذیب می‌شود. آن پسر نه تابعیت جای دیگری را دارد، نه کارت اقامت، نه ویزای بلندمدت، نه ویزای کوتاه‌مدت و نه اصلا سفر خارجی می‌رود! او قبلا هم دروغ‌هایی علیه رئیس‌جمهور مطرح کرده بود. بر اساس این گزارش، ادعای ذوالنور و پاسخ عجیب آشنا به این نماینده مجلس در حالی است که هنوز در این مسئله که روحانی چند پسر دارد و آنان اکنون چه می‌کنند تردید وجود دارد. از سویی اگر روحانی پسری با چنین مختصاتی دارد، چرا او تاکنون از دید اذهان عمومی‌ پنهان مانده است یا چرا برخی از نزدیکان رئیس‌جمهور مدعی هستند که یکی از پسران رئیس‌جمهور در آستانه ۲۰ سالگی فوت کرده است. در حالی که اگر روحانی چنین پسری داشت باید از او اطلاعاتی در دسترس عموم وجود داشته باشد. به هر روی افکار عمومی‌حق دارد که درباره زندگی‌نامه رئیس‌جمهور کشورشان اطلاعات درست و دقیقی داشته باشند. علی‌رغم این که اطلاعات دقیقی از اعضای خانواده روسای جمهور سابق ایران به ویژه فرزندانشان و چگونگی گذاران زندگی، شغل، سوابق سیاسی و اجتماعی آنها در دسترس عموم قرار دارد اما در رابطه با رئیس‌جمهور روحانی و فرزندانش به ویژه پسران او اطلاعات چندانی در دسترس عموم نیست جز این که روحانی دو دختر دارد و بنا به ادعای برخی از رسانه‌های اصولگرا و نزدیکان روحانی، یکی از پسران رئیس‌جمهور در آستانه ۲۰ سالگی فوت کرده است.
فوت یا قتل پسر رئیس‌جمهور!
ادعای ذوالنور و واکنش عجیب و پر ابهام حسام الدین آشنا در حالی است که طی دو سال اخیر حسین موسویان، یکی از اعضای تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای دولت اصلاحات و از نزدیکان حسن روحانی در گفت‌وگویی با نشریه تایم، مدعی شد که یکی از پسران رئیس‌جمهور، به قتل رسیده؛ قتلی سیاسی که هرگز قاتل آن پرونده نیز مشخص نشد. براساس این گزارش، موسویان در این گفت‌‌وگو خبر داده که فرزند بزرگ روحانی (محمد) در آستانه ورود به بیست سالگی، در منزل شخصی روحانی به قتل رسید. به گفته موسویان منزل روحانی آن زمان در "پایگاهی نظامی‌ در جنوب تهران" بود.
عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای همچنین گفت: خانواده روحانی قتل فرزند خود را "سیاسی" توصیف می‌کنند. بر اساس همین مصاحبه، حسن روحانی سال‌ها درباره این قتل تحقیق کرد اما در نهایت تصمیم گرفت که دست از پیگیری بردارد و سکوت کند. روحانی و نزدیکان وی تاکنون توضیحی درباره علل مرگ محمد فریدون (روحانی) نداده‌اند. سرنوشت فرزند بزرگ حسن روحانی از جمله مواردی است که در سال‌های گذشته بارها مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ نیز یکی از وب‌سایت‌های اصولگرا مدعی بود که او به دنبال "شکست عشقی" دست به "خودکشی" زده است. بنا به ادعای برخی از رسانه‌های اصو‌لگرا، فرزند روحانی با کلت کمری پدر خودکشی کرد.
ادعای ذوالنور تهمت و دروغی بزرگ
محمدرضا خباز، سیاستمدار اصلاح‌طلب و استاندار سابق سمنان درباره ادعای مجتبی ذوالنور مبنی بر سه تابعیتی بودن پسر رئیس‌جمهور و ابهام درباره زنده بودن و نبودن او به آفتاب یزد گفت: از ذوالنور که در کسوت مقدس روحانیت است، انتظار می‌رود بدون تحقیق چیزی را بر زبان نیاورد. زیرا اظهارات دروغ چنین فردی مردم را دین گریز می‌کند.
او افزود: حتی اگر فرد متوجه اشتباهش هم شد باید عذرخواهی کند.
این فعال سیاسی ادامه داد: ادعای ذوالنور درباره سه تابعیتی بودن پسر رئیس‌جمهور دروغ و تهمتی بیش نیست.
خباز در پایان اظهار کرد: از دادگاه ویژه روحانیت انتظار می‌رود که ذوالنور را به دادگاه احضار کرده و از او بخواهد که مستندات و ادله خود را در رابطه با ادعایش به صورت علنی به دادگاه ارائه دهد. زیرا در این صورت حقایق بر مردم روشن شده و دیگر با باورهای دینی مردم بازی نمی‌شود. از سویی در صورت برخورد با این افراد به کسی اجازه داده نمی‌شود که بدون تحقیق درباره افراد، به ویژه مقامات سخن بگویند و تهمت بزنند.
ادعای ذوالنور مستلزم پاسخ رسمی‌ دولت
علی تاجرنیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده مجلس ششم بدون این که به زنده بودن یا نبودن پسر رئیس‌جمهور اشاره کند، درباره ادعای عجیب ذوالنور مبنی بر سه تابعیتی بودن پسر روحانی به آفتاب یزد گفت: ادعای ذوالنور و تابعیت چندگانه بهانه جدید تندروها است تا به وسیله آن بتوانند فضای افکار عمومی‌را بهم بزنند. ایرانی‌های بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که تابعیت ایرانی خود را حفظ کردند و تابعیت دیگری گرفتند.
او ادامه داد: اگر چه در قانون اساسی جمهوری اسلامی‌ مسئله چند تابعیتی پیش‌بینی نشده و اقدامی‌ خلاف قانون است اما به هر روی این مهم امری متداول در میان افراد جامعه محسوب می‌شود.
این نماینده اسبق مجلس افزود: افرادی هستند که قبلا به‌ عنوان یک فرد عادی تابعیت کشوری دیگر را هم گرفتند اما پس از چندی به آنها پست و مسئولیت داده شد. بنابراین به نظر می‌رسد که ادعای ذوالنور بیشتر برای بهره‌برداری سیاسی مطرح می‌شود زیرا برخی از اعضای هر دو جناح دارای چند تابعیت هستند.
تاجرنیا در پایان افزود: پس از این که درباره ۲۵۰۰ گرین کارت اظهاراتی از سوی ذوالنور مطرح شد، به نظر می‌رسد که گوینده این سخن که مدعی سه تابعیتی بودن پسر رئیس‌جمهور شد، موثق نیست و با توجه به اظهارات نادرست اخیرش باید در درستی و نادرستی اظهارات کنونی او شک کرد و در نهایت اظهارات او مستلزم پاسخ‌های رسمی‌ دفتر رئیس‌جمهور است.»
منبع: روزنامه آفتاب یزد کد خبر: ۵۳۳۹۰۸ تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پسر روحانی روحانی ذوالنور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است.

به گزارش سازندگی، در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند.

هرچند گمانه‌زنی‌های بیشتر را باید برای بعد از انتخابات مجلس دور دوم بگذاریم، اما این گزارش-گفتگو را می‌توان این طور شروع کرد. ۱۶روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم باقی مانده و قرار است پس از انتخابات ۴۵ کرسی دیگر برای پارلمان آینده مشخص شود. مجلس آینده، اما متفاوت‌تر از مجلس‌های دیگر خواهد بود. قوه‌ای که نمی‌توان حداکثر طیف غالب بر آن را اعلام کرد. شاید بشود در یک جمع‌بندی گفت که اصولگرایان تعداد بسیار بیشتری هستند، ولی همین اصولگرایان از طیف و احزاب متعددی تشکیل شده‌اند که از قضا ثابت کردند، رابطه خوبی هم با یکدیگر ندارند. این را از هجمه‌های نمایندگان پایداری در چهار سال ریاست قالیباف تا رقابتی که از الان برای صندلی رییس قوه مقننه به راه انداخته‌اند به راحتی می‌توان متوجه شد. البته آن طور که از لیست منتشر شده دور اول انتخابات مشخص است، شانس شورای ائتلاف همزمان با لیست‌های اصولگرا‌ها برای به دست آوردن کرسی پارلمان بیشتر خواهد بود.

این حضور آنقدر پررنگ به نظر می‌رسد که سیدحسین نقوی‌حسینی، نماینده اصولگرای ادوار به خبرآنلاین گفته بود که «مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است.» در همین راستا گفت‌وگویی با این نماینده داشتیم. نقوی‌حسینی ابتدا با بیان اینکه هرگز عضو جبهه پایداری نبوده از اشتباه بعضی خبرگزاری‌ها در این خصوص که او را عضو پایداری نامیده بودند، انتقاد کرد و به سازندگی گفت: «واقعیت این است که در دورانی مواضع نزدیکی به جبهه پایداری داشتم. به‌خصوص در اواخر مجلس نهم و دهم، اما هیچ موقع عضو پایداری نبودم و حتی در جلسه‌های آن‌ها نیز شرکت نداشتم بنابراین وقتی در گفتگو با خبرآنلاین از من به عنوان نماینده پایداری نام برده شد با آن‌ها تماس گرفتم و خواستم تا این موضوع را اصلاح کنند، زیرا این مساله روزنامه‌ها را هم به اشتباه انداخت.»

حسینی درحال حاضر عضو شورای مرکزی و معاونت سیاسی تشکیلات عدالت‌طلبان ایران اسلامی است.

او درخصوص اصطلاحی که (پشم) به کار برده بود از مکدر شدن پایداری‌ها و باقی جریان‌های مربوط به آن سخن گفت و تاکید کرد: «اصطلاحی که من استفاده کردم بدون هیچ غرضی بود. بالاخره به کار بردن مخفف اسم‌ها امروزه مرسوم است، مانند رزما یا امنا یا از این قبیل که از مخفف استفاده می‌کنند، اما نکته آنجاست که بعد از این مصاحبه دوستان ما خیلی ناراحت شدند، تماس گرفتند و گفتند چه اصطلاحی بود که برای ما به کار بردید. گفتم که اگر از این اصطلاح ناراحت شدید، عذرخواهی می‌کنم، چون واقعا قصدی در آن نبود. در گروه‌های خارج از کشور و حتی گروه‌هایی که ما قبول نداریم نیز این موضوع مرسوم هست. مثلا سیا، داعش یا کا. گ. ب. به هرحال نمی‌شد این پیام را بدون عنوان این موضوع مطرح کرد.»

شانس بالای قالیباف

در ادامه این مصاحبه، نقوی‌حسینی درخصوص احتمال ریاست برخی افراد بر صندلی مجلس دوازدهم این طور به جمع‌بندی رسید که از بین نامزد‌هایی که فعلا برای مجلس مطرح هستند، شانس قالیباف از بقیه به دلیل کرسی‌هایی که ایشان در اختیار دارد و با توجه به نمایندگانی که رای آوردند بیشتر است. البته بستگی به انتخابات مرحله دوم هم دارد، زیرا ۴۹ کرسی در دور دوم مشخص می‌شود و این ۴۹ کرسی عدد اثرگذاری است. وی افزود: باید ببینیم آیا در تهران ۱۶ نفر شورای ائتلاف رای خواهند آورد یا آن ۱۶ نفری رای می‌آورند که در وحدت بین شریان و مصاف و از این قبیل هستند. نمی‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد و بستگی به انتخابات بعدی دارد.

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است. در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند. زیرا گزینه‌های مطرح آقایان آقاتهرانی، نبویان، رسایی و ذوالنور بودند، اما آقاتهرانی به این میدان پا نمی‌گذارد. بر سر آقای رسایی هم اختلاف‌نظر زیاد است و آقای نبویان هم که گفته نمی‌خواهد حضور داشته باشد، اما به آقای ذوالنور پیشنهاد شده؛ بنابراین اگر ریاست رقابت را بین این جریانات درست ببینیم به نظر من سه ضلعی است.

مجلس دوازدهم به شدت متکثر است

نماینده اصولگرای سابق پارلمان درباره دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: شورای ائتلاف گفته بودند ما ۱۳ نفر از اعضای لیست‌مان را از دوره‌های قبل تعیین کرده‌ایم و تنها ۳ نفر مانده است که آن‌ها را گزینش می‌کنیم و در لیست می‌گذاریم.

او همچنین درخصوص آرایش سیاسی مجلس دوازدهم معتقد است: «انتخابات این دوره مجلس دوازدهم، تفاوت زیادی با دوره‌های گذشته دارد یعنی گروه‌ها و جریاناتی که وارد انتخابات شدند، لیست دادند و کاندیداهایشان را در شهر‌های بزرگ و کوچک معرفی کردند، خیلی متکثر و متعدد هستند یعنی در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد یک لیست واحد از جریان سیاسی خاصی در کشور نبودیم.»

نقوی‌حسینی همچنین از حضور کمرنگ‌تر اصلاح‌طلبان به نسبت دوره‌های قبل سخن گفت و تاکید کرد که اصلاح‌طلبان لیست و کاندیدا‌های مطرحی نداشتند بنابراین در صحنه نیز پررنگ نبودند. اگرچه نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ نفر از افرادی که گرایش اصلاح‌طلبی دارند از کرسی‌های مختلف انتخاب شده‌اند، اما اصلاحات به معنای لیست احزاب اصلاح‌طلبان، لیستی در کشور نداشت.

وی افزود: اصولگرایان هم متفرق بودند. شاهد بودیم که رزما، امنا، شریان، پایداری، مصاف، شورای ائتلاف و شورای وحدت هر کدام لیست‌های متفاوتی داشتند و در شهرستان‌ها هم بالطبع لیست‌های تهران، افرادی منتسب به این جریانات حضور داشتند. شاید حمایت این جریانات از افراد در شهرستان‌ها چندان تاثیرگذار نبوده، اما افرادی که انتخاب شدند هر کدامشان به یکی از این جریان‌ها مربوط می‌شدند بنابراین به دلیل تکثر در این لیست‌ها و تفاوت‌های بسیار بین افراد و وابستگی آن‌ها به جریانات سیاسی، ما شاهد یک مجلس بسیار متکثری خواهیم شد.

نماینده اصولگرای سابق مجلس ادامه داد: مثلا در مجلس یازدهم یک اکثریت قاطع حدود ۲۵۰ نفر اصولگرایان داشتیم که یک اقلیت اصلاح‌طلب نیز در مقابل آن‌ها بودند. مجلس دهم که خیلی انسجام فراکسیونی نداشت، نهایتا سه فراکسیون تشکیل شد (امید، مستقلین و اصولگرایان) که باز در یک مجلس سه فراکسیون هم قابل پذیرش است و می‌توان چنین مجلسی را خوب مدیریت کرد، اما مجلس دوازدهم، مجلسی به شدت متکثر است و ما نه شاهد یک فراکسیون اکثریت قاطع هستیم که بتواند مجلس را مدیریت کند و نه این جریانات، جریاناتی هستند که بتوانند کنار هم قرار بگیرند، ائتلاف کنند و وحدت داشته باشند، زیرا اغلب آن‌ها با یکدیگر تقابل دارند بنابراین مجلس بسیار سختی خواهد بود.

به عملکرد پایداری‌ها نقد دارم

در ادامه این گفتگو، عضو فراکسیون رهروان ولایت دوره هشتم، نهم و دهم مجلس به سازندگی از انتقاد‌هایی که به جبهه پایداری وارد می‌داند گفت.

او بیان کرد: در برهه‌ای مواضعم به پایداری‌ها نزدیک بوده، اما واقعا نسبت به عملکرد آن‌ها نقد دارم. این دوستان ۴ سال در مجلس نسبت به عملکرد آقای قالیباف در مواقع و به مناسبت‌های مختلف نقد داشتند و خیلی‌هایشان علیه او نطق می‌کردند. معتقد بودند که آقای قالیباف مدیریت مجلس را به سمت دیگری می‌برد و در جهتی که به مردم قول داده است، حرکت نمی‌کند. حتی در انتخابات هیات رییسه در مقابل آقای قالیباف، کاندیدا معرفی می‌کردند. تا چند ماه قبل از انتخابات هم در همه مصاحبه‌ها تاکید می‌کردند که ما این بار با شورای ائتلاف، وحدت نخواهیم کرد و در لیستی که آقای قالیباف هست، نخواهیم آمد و لیست مستقل خواهیم داد.

وی افزود: این موضوع بدی نیست کمااینکه مصاف، صبح ایران و شریان این کار را کردند، اما نقد این است که پایداری تا یک هفته قبل از انتخابات روی آن ارزش‌ها و اینکه حتما می‌خواهد لیست مستقل دهد حتی اگر لیستشان رای نیاورد پافشاری کردند، زیرا اعتقاد داشتند که ارزش‌ها مهم‌تر از رای‌آوری است، ولی هفته منتهی به انتخابات به همه عملکرد ۴ ساله پشت پا زدند و ائتلاف کردند.

به عقیده حسینی، بالاخره اعضای پایداری باید به این موضوع فکر می‌کردند که طرفدارانش در کل کشور این را نمی‌گویند که وقتی به پایداری تحت عنوان یک تشکیلات ارزش‌مدار افتخار کردیم به یکباره خیلی راحت معامله می‌کند و کنار آقای قالیباف می‌ایستد؛ بنابراین فکر می‌کنند از کجا معلوم که حال با ورود بیشتر پایداری‌ها به مجلس یازدهم با ریاست آقای قالیباف کنار نیایند و ائتلاف نکنند.

در پایان این گفتگو، نقوی‌حسینی با بیان اینکه ۴۰ کرسی جریان اصلاح‌طلب و البته مستقلین داریم، گفت: هرچند فکر می‌کنم که ائتلاف در این مجلس کمی سخت‌تر از مجلس‌های دیگر است. متاسفانه اصلاح‌طلبان در عرصه انتخابات نبودند و اگر کسی هم مانند آقای پزشکیان در تبریز، شهریاری در بجنورد و نصیرپور در سراب به طور مستقل رای آورده و براساس محبوبیت خودشان در حوزه انتخابیه خودشان به مجلس ورود پیدا کرده به دلیل اعتبار خودشان است و این یعنی آن‌ها با وجه جریان سیاسی کشوری رای نیاوردند.

این نماینده اصولگرا به جلسه اخیر حمید رسایی با برخی از نمایندگان مجلس دوازدهم اشاره و اظهار کرد: اکنون دوره رایزنی است بنابراین هر کدام از افرادی که مدعی هستند یا کاندیدایی دارند برای ریاست رایزنی می‌کنند. جلسه اخیر آقای رسایی هم در همین راستاست. مانند آقای متکی که جلسه ضرورت تحول گذاشتند، عده‌ای را دعوت کردند و اتفاقا جلسه بسیار خوبی هم بود و افراد شاخصی نیز در آن شرکت کردند یا نشست‌هایی که قالیباف با مجامع استانی نمایندگان می‌گذارد و با آن‌ها دیدار می‌کند.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق تابوی شکست‌ناپذیری اسرائیل را درهم شکست
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • دروغ بایدن: راننده ۱۸ چرخ بودم!
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ادعای اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • اعتراف جنجالی ذوالنور درباره افزایش سن بازنشستگی /نفهمیدیم به چه چیزی رأی می‌دهیم، حتی بنده!
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند