Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@05:55:25 GMT

قضیه بنزین 5000 تومانی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۴۶۷۶۱

قضیه بنزین 5000 تومانی چیست؟

به گزارش جماران؛ روزنامه اعتماد نوشت: «چندی پیش غلامعلی جعفرزاده، نماینده اعتدالی رشت در مجلس که به عنوان یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه و مهم‌تر از آن، نایب‌رییس نخست فراکسیون مستقلین ولایی پارلمان از حامیان سرشناس دولت شناخته می‌شود، از احتمال افزایش قیمت بنزین تا حدود ٥٠٠٠ تومان خبر داد و به «تابناک» گفت: «اطلاع موثقی دارم و اخباری به دست ما رسیده که رییس‌جمهور قصد دارد، قیمت بنزین را افزایش بدهد و بنابر همین شنیده‌ها قرار است عدد بالایی هم قیمت‌ها افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او در این رابطه هشدار داد که «به رییس دولت می‌گویم با آتش‌بازی نکنید. افزایش نرخ بنزین بازی با آتش است. مردم در شرایط بسیار بحرانی و سختی هستند و تامین بودجه از راه گران کردن کالا دقیقا خواست اتاق جنگ آمریکا است.»

هر چند که بنابر تحلیل جلال میرزایی، رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید که به عنوان یک عضو کمیسیون انرژی مجلس قاعدتا جزو کارشناسان جدی این حوزه محسوب می‌شود، این مساله کذب بوده و از قضا ساخته دست مخالفان دولت و اتاق‌های فکر این مخالفان داخلی! همان شایعاتی که در مورد دیالوگ چهارشنبه دو هفته قبل رییس‌جمهور، وزرا و دیگر اعضای کابینه در این‌ باره مطرح شد که مدعی بود اوایل مردادماه و در داغ‌ترین روزهای تابستان، رییس‌جمهور و اعضای کابینه در یک صبح چهارشنبه دیگر با حضور در نهاد ریاست‌جمهوری، در جلسه هیات دولت از برنامه‌ها و اقدامات دولت در مورد افزایش قیمت بنزین سخن گفته‌اند که با وجود مخالفت برخی از اعضا، مورد تاکید دولت و رییس‌جمهور بوده است.

جعفرزاده ایمن‌آبادی که معتقد است بخشی از این شایعات ریشه در حقیقت دارد، از ایستادگی مجلس در مقابل هرگونه افزایش قیمت بنزین سخن گفته و تاکید کرده است: «مشکل کنونی ما، قیمت حامل‌های انرژی است و بنزین در کشور ما جزو کالاهای اساسی است؛ همان‌طور که در برخی کشورها خودرو کالای اساسی است یا مسکن در آلمان. بنزین یک ماده آتش‌زاست و بالا رفتن آن جامعه را به آتش خواهد کشید.»

او با اشاره ضمنی به برخی ناآرامی‌ها و همچنین طولانی شدن صفوف بنزین در اقصی نقاط کشور می‌گوید: «در برخی از شهرهای کشور بنزین نایاب شده و اخیرا گزارش صف‌های طولانی از بنزین را داشتیم. در این میان، گزارش‌های محرمانه‌ای از دعوای دولتی‌ها بر سر افزایش قیمت به گوش ما رسیده و ممکن است بنزین افزایش ٣ تا ٤ برابری داشته باشد.»

جعفرزاده که حالا در آستانه طرح سوال ٨٠ نماینده عمدتا اصولگرا از رییس‌جمهور، در کنار اعضای فراکسیون امید و در صف حامیان دولت ایستاده، آن زمان تلویحا روحانی را به استیضاح تهدید کرده و گفته بود: «نمی‌دانم چرا همه دولت‌های ما، به ‌استثنای دولت اصلاحات که عاقلانه‌تر عمل کرد، در ٢ یا ٣ سال آخر رفتار احمدی‌نژادی از خود نشان می‌دهند و رفتارهای مستبدانه می‌کنند. افزایش قیمت بنزین، باعث بروز برخی اشکالات اساسی می‌شود و دولت این را بداند، اگر بنزین را گران کند، بسیاری از تصمیمات سخت درباره رییس‌جمهور را برای ما آسان خواهد کرد.»

بنزین در ایران از مهم‌ترین کالاهای اساسی است که قیمتش هر سال به یکی از مباحث مهم بودجه‌نویسی کشور در دولت و مجلس تبدیل می‌شود. تلاش دولت همین سال گذشته و در جریان تصویب بودجه سال جاری برای افزایش حدودا ٥٠٠ تومانی قیمت بنزین، اگر نگوییم مهم‌ترین بحث بودجه ٩٧ را رقم زد، قطعا یکی از مهم‌ترین مباحث آن برهه زمانی بود. بحثی که در تبصره ١٨ لایحه بودجه طرح شده بود و به این اعتبار تبصره ١٨ بودجه ٩٧ از پرتکرارترین نتایج جست‌وجوی کاربران در گوگل و فضای مجازی شد. آنجا که مجلس با تصمیم دولت که بنا داشت با افزایش قیمت بنزین، بخشی از بودجه مد نظر خود برای ایجاد اشتغال را تامین کند، ایستاد و هر چه دولت سعی کرد با ارایه ادله کارشناسی ضرورت این افزایش قیمت را به اثبات برساند، مجلسی‌ها با دلایلی عمدتا‌ ناظر بر التهابات اجتماعی و تاثیر این افزایش قیمت بر افزایش قیمت سایر کالاها و متعاقبا فشار به جامعه و در نتیجه افزایش نارضایتی‌ها مانع شدند.

آن زمان البته بحث تعیین نرخ دلار در بودجه نیز به یکی از همین جدل‌های دامنه‌دار مجلس و دولت تبدیل شد و در نهایت زور دولت در این خصوص نیز به مجلس نرسید. هر چند حالا که دلار بارها بیش از نرخ مد نظر دولت افزایش یافته، بسته‌های جدید ارزی و بودجه‌های تکمیلی و نرخ‌های جدید، صحبت درباره دعوای چندصدتومانی آن زمان مجلس و دولت را بیشتر به فکاهی شبیه ساخته است. در موضوع نرخ دلار حالا پس از تلاش و مقاومت بسیار، این خود بازار است که حرف نهایی را دیکته می‌کند و با این همه، دولت جمهوری اسلامی در سال ٩٧ نیز همچون تمامی سال‌های پیش از این، فاصله میان قیمت بنزین مصرف داخل کشور و آن چه تحت عنوان قیمت فوب خلیج فارس به عنوان قیمت واقعی سوخت مطرح است را با انواع و اقسام یارانه‌ها پر کرده تا آب در دل شهروندان تکان نخورد. در یک چنین «آرامشی» بود که انتشار شایعاتی در مورد افزایش قیمت بنزین تا سقف ٥ هزار تومان و تایید آن از سوی یکی، دو نماینده مجلس، خبر از «توفانی» می‌داد که انگار در تمام این سال‌ها در راه بوده و استحکامات شهر و شهروندان، غافل از آن.

البته حالا نزدیک به ٢ هفته از آن اظهار نظر رسانه‌ای جعفرزاده در مورد احتمال افزایش چندبرابری قیمت بنزین می‌گذرد و بر خلاف گفته او، اتفاقی نیفتاده است. با این حال جعفرزاده ایمن‌آبادی در جریان پیگیری موضوع، همین یکشنبه پیش به «اعتماد» گفت که حرفش مستند به گفته منابع موثقی در دولت بوده و مو لای درز گفته‌هایش نمی‌رود. نایب‌رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس برای اثبات سخنانش به جلسه آینده نزدیک کمیسیون انرژی در این رابطه اشاره کرده و می‌گوید: «کمیسیون انرژی تصمیم گرفته به موضوع افزایش قیمت بنزین ورود کند. پس می‌بینیم این گفته‌ها درست بوده است.»

همزمان اما بهروز نعمتی، سخنگوی هیات رییسه مجلس و از جمله اعضای ارشد فراکسیون مستقلین موضوع را از اساس تکذیب کرده و به «اعتماد» گفته است: «این حرف‌ها دروغ محض است. شک نکنید که هیچ صحبتی در این رابطه نشده است.»

البته اهمیت مسائلی از این دست به‌ میزانی است که گاهی تایید یا تکذیب یک منبع نمی‌تواند دلیلی برای رد یا پذیرش اصل مدعیات باشد. با این همه اما توضیحات جلال میرزایی می‌تواند راهگشا باشد. این عضو اصلاح‌طلب کمیسیون انرژی درباره ورود این کمیسیون به بحث افزایش قیمت انرژی گفته است: «ما در کمیسیون هیچ بحثی درمورد افزایش قیمت بنزین و دیگر حامل‌های سوخت نداشتیم.»

رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید که با «اعتماد» گفت‌وگو کرده، می‌گوید: «اتفاقا قرار است برخی دارندگان جایگاه‌های توزیع بنزین به‌ خاطر مشکلاتی که اخیرا شاهد بودیم به کمیسیون بیایند اما این موضوع هیچ ارتباطی به بحث افزایش قیمت بنزین ندارد.»

امروز ١٦ مرداد سال ٩٧ است و به‌ قول معروف چله تابستان و داغ‌ترین روزهای سال، بنزین هنوز با همان قیمت تثبیت شده در ابتدای سال جاری، یعنی لیتری ١٠٠٠ تومان به فروش می‌رسد. نرخی که به‌خصوص با کاهش ارزش ریال در ماه‌های گذشته، بیش از پیش غیر واقعی است و بارها و بارها دورتر از قیمت فوب خلیج فارس اما حقیقت بازار بنزین ایران را برساخته و هنوز خبری از بنزین ٥٠٠٠ تومانی نیست. تا ببینیم که آیا در ادامه این تابستان داغ هم همچنان درجه حرارت قیمت بنزین و حامل‌های سوخت روی عدد ١٠٠٠ می‌ماند یا نه!»

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت بنزین فضای مجازی محمود احمدی نژاد فراکسیون امید غلامعلی جعفرزاده قیمت بنزین جلال میرزایی بنزین ایران قیمت بنزین در ایران ناآرامی ها در ایران قیمت بنزین ایران بنزین 5000 تومانی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۶۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو

روزنامه دولتی ایران در گزارشی با عنوان پژو پارس پر حاشیه! نوشت: "طی روزهای اخیر فیلم‌های متعددی در فضای مجازی پخش شده که نشان می‌دهد، ثبت‌نام‌کنندگان خودرو پژو پارس که با افزایش 50 درصدی قیمت‌ها روبه‌رو شدند، بشدت از اقدام شرکت ایران خودرو، ابراز گلایه می‌کنند و حتی برخی از آنها در حال گریه هستند. این اتفاق دو نگاه فکری را ایجاد کرده است. ایران خودرویی‌ها می‌خواهند این‌گونه القا کنند که اکثر کسانی که در حال گریه هستند، دلالان و سودجویانی هستند که می‌خواهند با جنجال‌آفرینی، وزارت صمت و سایر ارگان‌ها را تحت تأثیر قرار دهند تا افزایش قیمت اتفاق نیفتد و آنها با قیمت سال گذشته به خودروی ثبت‌نامی خود برسند. در خیلی از کانال‌های تلگرامی این ادبیات پرتکرار شده اما نگاه دیگر این است که 100 هزار نفر با شرایط سختگیرانه‌ای که وزارت صمت اعلام کرده بود، در سامانه یکپارچه خودرو برای پژو پارس ثبت‌نام کردند و اکنون ضمن مواجهه با خلف وعده شرکت ایران خودرو، با گرانی 160 میلیون تومانی این خودرو روبه‌رو شدند؛ لذا تنها راهکار آنها برای برون‌رفت از شرایط فعلی، پناه بردن به دستگاه‌های دولتی چون وزارت صمت و سازمان تعزیرات حکومتی است. محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سؤال «ایران» مبنی بر اینکه آیا این سازمان می‌تواند به مردم کمک کند تا آنها بتوانند از معضل پیش آمده عبور کنند، گفت: بر اساس رأی دیوان عدالت اداری، سازمان تعزیرات حکومتی، صالح به رسیدگی در پرونده‌های عدم تحویل خودرو تشخیص داده نشده و همچنین اعلام شده که دادگاه‌های حقوقی در زمینه پرونده‌های عدم تحویل خودرو صلاحیت رسیدگی دارند؛ لذا با وجود تمایل به کمک و حل‌وفصل چالش پیش آمده، از نظر قانونی این سازمان نمی‌تواند هیچ اقدامی انجام دهد و عملاً دادگاه‌های حقوقی مسئول پیگیری هستند."

عقب گرد شاخص کل بورس

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت) با ۱۳ هزار و ۴۲۰ واحد افت در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۳۸۲ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۷۸ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۶۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال با انجام بیش از ۴۰۴ هزار معامله دادوستد کردند. نمادهای فولاد، فملی، شپنا، نوری، شبندر، وغدیر و بملت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

مراسم انعقاد قرار داد واگذاری شركت های استقلال پرسپولیس

مالکیت سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، فردا (چهارشنبه) طی مراسمی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر ورزش و جوانان، مدبران عامل دو باشگاه و پیشکسوتان ورزشی بطور رسمی به خریداران واگذار می شود.

افزایش نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله

هر اسکناس دلار امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با ۱۸۱ تومان افزایش نسبت به روز گذشته، ۴۳ هزار و ۸۹۶ تومان داد و ستد شد. قیمت حواله دلار آمریکا نیز با ۱۷۱ تومان افزایش نسبت به روز کاری قبل، ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان معامله شد. قیمت هر اسکناس یورو با افزایش ۲۰۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۷۳۶ تومان و حواله آن با افزایش ۱۹۹ تومانی نسبت به دیروز، ۴۳ هزار و ۶۲۸ تومان قیمت خورد.

بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند

بانک مرکزی اعلام کرد: امروز سه شنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳ در مجموع معادل ۴۲۶.۸ میلیون دلار حواله ارزی عرضه شد که از این میزان ۱۲۴.۸ میلیون دلار آن معامله شد. به این ترتیب در معاملات امروز سامانه نیما از مجموع ۴۲۶.۸ میلیون دلار حواله ارزی عرضه شده ۳۰۲ میلیون دلار آن به فروش نرسید.

طلای جهانی چند دلار شد؟

قیمت طلا امروز، سه‌شنبه (۲۳ آوریل) افزایش یافت اما به دلیل کاهش نگرانی‌ها در مورد مناقشه گسترده‌تر در خاورمیانه، افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران و کاهش تقاضای شمش به عنوان پناهگاه، نزدیک به پایین‌ترین سطح یک هفته‌ای در جلسه قبل بود. بهای هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۳۳۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۶ دلار و ۷۰ سنت رسید.

کاهش قیمت سکه در بازار تهران

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز گذشته افت ۸۹۶ هزار تومانی داشت و به ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۷۸۴ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی دیروز، ۳۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد. /ایرنا

حذف چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی

اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است. در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود. وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود. /مهر

پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد

پیمان پاک قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار گفت: یکسری حوزه‌ها را می‌توان بدون اینکه بحران به‌وجود بیاید، مصرف ارزی‌شان را مدیریت کرد، مثلا سال گذشته در حوزه واردات گوشت منجمد گوسفند و گوساله ارز ۲۸۵۰۰ تخصیص ندادیم و ارز این محصول را به تالار دوم منتقل کردیم. وی افزود: با فراوانی که اتفاق افتاد، قیمت این محصول از ۴۰۰ هزار تومان به ۳۱۰ هزار تومان رسید و نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه با مدیریت درستی که انجام شد، کاهش قیمت هم اتفاق افتاد. وی بیان کرد: یکسری کالاها قابلیت این را دارد که در عین اینکه تاثیر کمتری در بازار و قمیت‌ها داشته باشد با یک مدیریت درست ارز مورد نیاز از تالار اول به تالار دوم منتقل شود و به آنها ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تعلق نگیرد.

هشدار یک مقام دولتی به ۲ سایت معروف فروش مسکن

ابوالفضل نوروزی - مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی - درباره بخش املاک دو سکوی معروف اینترنتی گفته که چنانچه این دو سایت تا هفته آینده احراز هویت مالک و کد پستی ملک را فراهم نکنند، مسدود خواهند شد. به گفته وی، بعضا دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و نسبت به درج آگهی خانه‌هایی که وجود خارجی ندارند، اقدام می‌کنند. /ایسنا

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند از سرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب ببخشد. به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند. بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است. /مهر

بهادری جهرمی: واردات خودروی کارکرده صرفا از مناطق آزاد تصویب شد

بهادری جهرمی سخنگوی دولت امروز گفت: واردات خودروی کارکرده در این مقطعی که هستیم صرفا از مناطق آزاد تصویب شده و ابلاغ شده است آیین نامه دیگری در این زمینه ابلاغ نشده است. وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۴ هزار خودروی نو به ارزش بیش از ۲۲۲ میلیون دلار وارد شد که رشد ۲۰ برابری نسبت به ۱۴۰۱ داشته است. /ایرنا

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید؛ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳