Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روز پیش در فضای مجازی استان قزوین عکسی از دانش‌آموز پسری منتشر شد که از سوی مدیر مدرسه مورد ضرب وشتم قرار گرفت. خبری که این روزها برای مخاطبان چندان بیگانه نیست و از چندی در مدارس ما و هر بار در یک جای کشور اتفاق می‌افتد و جالب آنکه کسی خود را مسئول رسیدگی نمی‌داند.

به گزارش ایلنا از قزوین، زیر عکس‌ منتشر شده این دانش‌آموز که در قزوین دست به دست می شود، نوشته شده که  این پسر توسط مدیر مدرسه تنبیه بدنی شده و والدین وی نیز نسبت به این موضوع شکایت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر دانش‌آموز قزوینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین گفت: سیلی خوردن پسرم20 روز پیش اتفاق افتاده که جای انگشتر مدیر هم روی صورتش افتاده است.

وی با بیان اینکه مدیر به پای فرزندم هم لگد زده و کبود شده است، افزود: فرزندم با یکی از دوستانش سر موضوعی شیطنت کرده و درگیر می‌شود که ناظم مدرسه هر دوی آنها را صدا کرده و نزد مدیر می‌برد و  مدیر نیز پسرم  را حسابی کنک می زند جالب آنکه این مدرسه یکی از بهترین مدارس قزوین است.

تربیت با کتک زدن محقق نمی‌شود

این ولی دانش‌آموز افزود: مدرسه، محیط آموزشی است و در محیط نظامی هم چنین رفتارهایی اتفاق نمی‌افتد، این در حالی است که مدیر بیان کرده بود باید برای تربیت دانش‌آموزان همکاری کنیم، آیا با کتک زدن دانش‌آموزان تربیت می شوند. آیا مجازات دیگری غیر از تنبیه بدنی وجود ندارد؟میدانم بچه‌ها گاهی  بزرگترها را خسته می‌کنند اما آیا با این کار مسئله حل می‌شود ؟

وی ادامه داد: شاهدان ماجرای کتک خوردن پسرم، چند دانش‌آموز و معلم وی بوده و حتی معملش حاضر است شهادت دهد.

این پدر دانش‌آموز اضافه کرد:حتی پنج نفر از اولیای دانش‌آموزان کلاس فرزندم،فرزندان‌شان را به مدرسه دیگری منتقل کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: شکایت کتبی از مدیر مدرسه موجود است و ازطریق بازرسی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین پیگیر ماجرا شده‌ایم که مسئول این واحد قول رسیدگی داد. از تهران نیزبا ما تماس گرفتند و گفتند موضوع را پیگیری می‌کنند.

وی افزود: این در حالی است که مدیر فرزندم را تهدید  کرده بود اگر ماجرا را به بنده بازگو کند بدتر از این برایش اتفاق می‌افتد. ظاهرا معلم مدرسه را نیز که از فرزندم حمایت کرده بود تهدید به اخراج کرد.

تنبیه بدنی دانش‌آموزان ممنوع است

حسین بی‌نیاز مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین هم در گفت‌ و گو با ایلنا  گفت: تنبیه بدنی دانش‌آموزان مطلقا ممنوع بوده و بارها به مدارس تاکید شده و بخشنامه وزارتی هم ابلاغ شده است.

وی افزود: ماجرای تنبیه بدنی دانش‌آموز مذکور توسط رئیس اداره عملکرد و ارزیابی و پاسخگویی به شکایات در اداره کل آموزش و پرورش مطرح و در حال بررسی است.

این مسئول ادامه داد: آموزش و پرورش نسبت به ماجرای مذکور صحبت‌های طرفین را شنیده و موضوع در حال پیگیری است.

این دومین بار در سال تحصیلی جاری است که اتفاقات ناگواری در مدارس این استان می افتد ومسئولان ارشد آموزش و پرورش قزوین نه تنها پاسخگو نیستند که به طور جد رسیدگی هم نمی‌کنند. چند مدت پیش از دختران یک دبیرستان غیرانتفاعی در تاکستان با یک سرنگ مشترک خونگیری شد. فردی که مرتکب این کار شد خود را کارمند هلال احمر معرفی کرد وبه راحتی وارد مدرسه شد.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اداره کل آموزش و پرورش استان استان قزوین دانش آموز مدرسه معلم جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است