Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت باید تصدی‌گری‌ها را به بخش خصوصی واگذار کند.

غلامحسین شافعی در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، گفت: در شرایط حال حاضر بیشترین تکیه دولت بر بودجه ۹۸ باید به جای رفتن به دنبال درآمد جدید، کاهش هزینه‌های کشور باشد و این امر بزرگترین موضوعی است که در شرایط حال حاضر کشور با وجود تحریم‌ها احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت باید هزینه‌های خود را کاهش دهد، اظهار کرد: دولت باید تصدی‌گری‌ها را به بخش خصوصی واگذار کند و از این بابت در تامین بودجه کشور با روش درست به نقطه مطلوب دست پیدا کند.‎

رئیس اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری از سخنانش در خصوص چالش‌های موجود بر سر راه قوانین بهبود فضای کسب و کار، اظهار کرد: مهمترین مشکلی که وجود دارد این است که ما این قانون را داریم و تصویب شده اما آن را اجرایی نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه بزرگترین چالش بهبود فضای کسب و کار، عدم اجرایی شدن آن است، ادامه داد: یعنی مجری قانون که دولت است، قانون را خودش اجرا نمی‌کند و همه خواسته ما این است که هر چه سریع‌تر این قانون جدی گرفته شود.

رییس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: نظیر اینگونه قوانین در کشورهای توسعه یافته کم نیست، ما نیز باید از این قانون استقبال کنیم و به آن توجه لازم را داشته باشیم.

او خاطرنشان کرد: این قانون در کشورهای توسعه یافته سبب شده که بهره‌برداری فراوانی در توسعه اقتصادی کشورشان داشته باشند ولی ما متاسفانه بزرگترین مشکلی که داریم این بوده که بسیاری از قوانین خوب ما به مرحله اجرایی نمی‌رسد.

وی با بیان اینکه تا زمانی که قوانین در خصوص فضای کسب و کار اجرا نشود و این دیوان سالاری وحشتناک در مسائل اقتصادی ما وجود داشته باشد، محیط کسب و کار نیز دچار فضای مه‌آلودی می‌شود، تصریح کرد: همچنین در جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی دچار مشکلات عدیده‌ای خواهیم شد.

شافعی در خصوص تصویب قوانین خلق‌الساعه، اضافه کرد: در قانون بهبود فضای کسب و کار دو ماده قانونی وجود دارد که ماده اول ۲۴ و دیگری ۲۶ است که درباره دو تکلیف قانونی است که باید رعایت شود، ابتدا آن که در تصیم‌گیری‌های اقتصادی، سیاست‌گذاری‌ها و تدوین آیین‌نامه‌های اقتصادی باید سیاست‌گذاران، نظر بخش خصوصی را قبل از تصویب هر قانونی دریافت کنند و آن را مدنظر قرار دهند.

او افزود: موضوع مهم دیگر که در ماده این قانون آمده این است که اجرای هرگونه دستورالعمل جدید و یا قانون جدید باید با پیش آگهی لازم به فعالان اقتصادی رخ دهد، یعنی نمی‌توان یک قانون را تصویب کرد و اعلام کنند که از فردا صبح آن را اجرا می‌کنند، بلکه باید مهلت لازم را به فعالان اقتصادی بدهند.

وی تاکید کرد: این قانون سبب شده که فعالان اقتصادی تا مهلت داده شده خود را با قانون جدید منطبق کنند، اما متاسفانه هیچ کدام از این دو موضوع فوق رعایت نمی‌شود.

رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه تصویب اینگونه قوانین منجر به صدور دستورالعمل‌های مختلف می‌شود، گفت: در نهایت در اجرای این قوانین مشکل به وجود خواهد آمد و وقتی مشکل ایجاد شد، نیاز به تجدیدنظر احساس می‌شود و این خود به تنهایی بی‌اعتمادی در بین فعالان اقتصادی نسبت به تصمیمات دولت ایجاد می‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دولت اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ درخواست عجیب روسیه از ایران

 

به گزارش تابناک، یک مقام مسئول گفت: هیات‌های روسی در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند و این اتفاق بسیار نادر است.

روشن یکتا، نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در برنامه «تهران ۲۰» اظهار داشت: چهارشنبه «۱۲ اردیبهشت ماه»، اختتامیه ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو برگزاری می شود. خوشبختانه مجریان آن توانسته‌اند ضعف‌های دوره‌های گذشته را کاهش دهند.

او در ادامه بیان کرد: کشورهایی از جمله روسیه، آفریقا، چین و غیره در این نمایشگاه دعوت شده بودند. تقریباً هم سرمایه‌گذاران داخلی و هم خارجی از این نمایشگاه استقبال ویژه‌ای داشتند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه عنوان کرد: در این نمایشگاه در حوزه بخش خدمات فنی و مهندسی و همچنین در بحث ترانزیت نیز تفاهم نامه‌ای منعقد شد.

او اظهار کرد: هیات‌های روسی در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند. آنها استقبال خوبی نشان دادند. این اتفاق بسیار نادریست و می توان بگویم قطعاً دیپلماتیک ما نسبت به گذشته موثرتر بوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: امیدواریم بتوانیم که در دوره‌های بعدی و پس از این جلساتی که توافق داشتیم اجرا کنیم و همچنین بتوانیم از رسمیت فارغ التحصیلان ما بیشتر استفاده کنند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان