Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@17:43:39 GMT

افق پیش روی کشاورزی ایلام روشن است

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۵۳۸۷۵

افق پیش روی کشاورزی ایلام روشن است

به گزارش خبرنگار، قاسم سلیمانی دشتکی روز شنبه در نشست هماهنگی سامانه گرمسیری با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این استان تنها 75 هزار هکتار اراضی آبی وجود داشت و مابقی اراضی دیم بود که علاوه بر اجرای طرح های مختلف تنها در سطح سامانه گرمسیری 110 هزار هکتار به اراضی آبی استان ایلام در سال جاری اضافه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طرح سامانه گرمسیری و احیا آن باعث تحول در صنعت کشاورزی استان خواهد شد و نقش مهمی در بهبود وضعیت معیشت مردم مرزنشین، ایجاد اشتغال مولد و رونق و افزایش تولیدات کشاورزی دارد.
استاندار ایلام گفت: امروز 2 وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو با همکاری یکدیگر کارهای بسیار بزرگی در قالب سامانه گرمسیری و طرح احیاء زمین های کشاورزی در دست اجرا دارند که در استان های غرب کشور با اجرای این طرح علاوه بر توسعه اراضی آبی به بهره برداری بهینه از آب و خاک موجود و افزایش تولیدات و خودکفایی کشور کمک می شود.
سلیمانی دشتکی اظهار داشت: امروز طرح های سامانه گرمسیری و احیاء و جنگل ها و مراتع و پروژه های آبخیز داری در حد وسیعی در حال اجرا است و این مهم افق روشنی در پیش روی استان ترسیم کرده است و می تواند نقش حائز اهمیتی در توسعه استان و ایجاد اشتغالزایی داشته باشد.
وی از، همه ی دستگاه های استان خواست تا با همکاری، کمک کنند، خدمت بزرگی که دولت در استان ایلام انجام، به ثمر نشیند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نیز در این نشست به تشریح وضعیت سامانه گرمسیری ایلام و وضعیت جنگل و مراتع و اجرای طرح های مختلف در حوزه آب و خاک پرداخت.
7177/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها جنگل سازمان جهاد کشاورزی استان صنعت کشاورزی معاون وزیر جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان