Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@03:03:44 GMT

جزئیاتی از تنبیه دانش‌آموز قزوینی

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۵۴۴۸۹

جزئیاتی از تنبیه دانش‌آموز قزوینی

 چند روزی است خبری مبنی بر کتک خوردن دانش‌آموز کلاس پنجم ابتدایی توسط مدیر در یکی از بهترین مدارس منطقه دو قزوین در فضای مجازی دست به دست می‌شود و واکنش‌هایی به همراه داشته است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، طبق اعلام پدر این دانش‌آموز، این کودک در مدرسه توسط مدیر مورد ضرب‌وجرح قرارگرفته است و والدین این دانش‌آموز از مدیر مربوطه شکایت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انتشار عکس این تنبیه در فضای مجازی منجر به جریحه‌دار شدن اذهان عمومی و پیگیری اصحاب رسانه شد که اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش استان قزوین پس از بررسی موضوع این پاسخ را منتشر کرد.
در این جوابیه آمده است؛ در پی انعکاس خبر تنبیه بدنی دانش‌آموز پایه پنجم یکی از مدارس ناحیه دو قزوین توسط مدیر مدرسه در فضای مجازی؛ پس از پیگیری موضوع، مدیر اداره آموزش‌وپرورش ناحیه مذکور عنوان کرده است: این مسئله مربوط به یک ماه گذشته است ولی تاکنون شکایت کتبی از طرف اولیای دانش‌آموز به این اداره ارائه داده نشده و مدیر واحد آموزشی نیز هرگونه اقدام به تنبیه بدنی دانش‌آموز را تکذیب کرده است. 
محمدرضا رسولی خاطرنشان کرده است: از مدیر دبستان و همچنین ولی دانش‌آموز طی نامه کتبی درخواست شده تا در اداره آموزش‌وپرورش حضور یافته و پس از بررسی و استماع توضیحات طرفین، صحت‌وسقم خبر تنبیه بدنی به آگاهی عموم برسد. 
مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه دو قزوین ابراز کرده است: در صورت اثبات تنبیه بدنی این دانش‌آموز از سوی مدیر دبستان، ضمن برکناری مدیر برخورد قانونی لازم نیز انجام می‌شود.

در پایان این بیانیه آورده شده است: بر اساس تأکیدات مکرر از طرف وزارت آموزش‌وپرورش در قالب بخشنامه‌های متعدد هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموزان ممنوع است و با افراد متخطی برخورد شدید انجام می‌شود.



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تنبیه دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند