Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس گفت: برای نگهداری و ایمن‌سازی راه‌های فارس ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است ولی کل اعتباری که تخصیص یافته ۱۳۴ میلیارد تومان است. ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس، علیرضا سیاهپور با تاکید بر عدم کفایت تخصیص اعتبارات برای  حفظ و نگهداری راه‌های استان فارس اظهار داشت: با توجه به استانداردهای جهانی برای نگهداری و ایمن‌سازی 21 هزار کیلومتر جاده‌ در استان فارس که به طور میانگین 4 درصد هزینه ساخت را شامل می‌شود به صورت سالانه حداقل 1600 میلیارد تومان اعتبار لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاهپور با اشاره به بالارفتن هزینه‌ها در صورت عدم اقدام به موقع برای ایمن‌سازی و نگهداری راه‌ها، افزود: به هر میزان در نگهداری و ایمن‌سازی جاده‌ها تعویق افتد هزینه‌ها به صورت تساعدی افزایش پیدا می‌کند. درحال حاضر اعتبار ملی راهداری فارس حدود 100 میلیارد تومان و اعتبار استانی 34 میلیارد تومان است که با توجه به هزینه‌های موجود این میزان جوابگو نیست.

کاهش 17 درصدی اعتبارات سازمان راهداری در لایحه بودجه سال آیندهعمر ماشین‌آلات راهداری استان گیلان به 25 سال می‌رسدنوسازی ماشین‌آلات راهداری کردستان نیازمند 400 میلیارد ریال اعتبار استمدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس با تاکید برعدم کفایت اعتبار موجود برای پاسخگویی به هزینه‌ها در حوزه  راهداری استان، عنوان کرد:  اگر تنها خط کشی سالانه جاده‌ها را در نظر بگیریم 160 میلیارد تومان اعتبار لازم داریم که این کار در حوزه تامین الزام ایمنی است و ربطی به ارتقای راه‌ها ندارد.

وی با تاکید بر اینکه راهداری یک کار مستمر و شبانه‌روزی است و تحمل کمبود اعتبار را ندارد، افزود: اگر کل اعتبار ملی و استانی اداره کل راهداری استان فارس را برای خط کشی سطح جاده‌ها هزینه کنیم بازبا کمبود اعتبار مواجه هستیم.

انتهای پیام/ ت

R41382/P/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه