Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان با اشاره به افتتاح اندیشکده انرژی این استان گفت: اندیشکده انرژی موجب تقویت بنیه کارشناسی و تهیه طرح های موثر و مفید در این حوزه می شود.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز شنبه در همایش هم اندیشی آینده انرژی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان افزود: اقتصاد انرژی بحث بسیار مفصلی است و سابقه طولانی دارد که از محورهای اصلی در تراز انرژی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عرضه انرژی، کارایی انرژی، تقاضای انرژی، شدت انرژی و بازارهای انرژی را از مولفه های مهم در حوزه انرژی برشمرد و ادامه داد: در حال حاضر برای تولید ناخالص داخلی در کشور، مصرف انرژی بالایی داریم که باید حل شود.
وی اظهار داشت: آلودگی های انرژی های فسیلی بیانگر آن است که باید از انرژی های پاک استفاده کنیم اما به دلیل نیاز بالای آن به سرمایه گذاری روند استفاده از آن کم است.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان ظرفیت بسیار خوبی برای استفاده از انرژی های پاک و خورشیدی دارد، عنوان کرد: اقدامات خوبی برای استفاده از انرژی خورشیدی در کرمان انجام شده و در دوره جدید مدیریت این استان نیز این کارها را پیگیری می کنیم.
فدائی به رابطه انرژی و رشد اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: رشد اقتصادی موجب گران شدن حامل های انرژی می شود و گران شدن حامل های انرژی نیز موجب کند شدن رشد اقتصادی می شود و در این زمینه یک رابطه دو سویه وجود دارد که باید به آن توجه شود.
وی با اشاره به اینکه معمولا نقشه توسعه یافتگی منطبق بر نقشه منابع نیست و لزوما هر کشوری که منابع بیشتری دارد، توسعه یافته نیست، گفت: وقتی منابع انرژی کشوری زیاد است منابع کشور به جای متکی شدن به مالیات های مردمی بر منابع موجود انرژی متکی می شود.
وی با اشاره به اینکه انرژی جزء گلوگاه های توسعه ما نیست، گفت: اگر مشکلات اساسی را حل کنیم در حوزه انرژی نیز به موفقیت هایی خواهیم رسید.
استاندار کرمان ضعف کارشناسی را یکی از مشکلات در مسیر توسعه یافتگی دانست و ادامه داد: تاخیر در تصمیم گیری در مباحث مختلف کشور یکی از دلایل عدم توسعه کشور است و باید به آن توجه بیشتری صورت گیرد.
فدائی به یکی از مثال های تاخیر در تصمیم گیری اشاره و خاطرنشان کرد: کرمان استانی خشک است و با برداشت های بی رویه از منابع زیر زمینی روبرو هستیم و برای آنکه این مسائل را مدیریت کنیم در سال 62 طبق قانون توزیع عادلانه آب تصویب شده که کنتور حجمی برای چاه ها نصب شود اما تاکنون از مجموع 34 هزار چاه، چهار هزار به کنتور حجمی مجهز شده اند که این تعداد نیز در دولت تدبیر و امید مجهز شده اند.
وی اظهار داشت: بسیاری از مشکلات در حوزه اقتصاد انرژی، صرفه جویی، مصرف بهینه و توسعه به تصمیم گیری و مسائل کارشناسی بر می گردد دو بخشی نیز به تامین منابع مالی بستگی دارد.
وی گفت: بر اساس آخرین آمار موجود، 14 درصد مصرف برق استان در صنعت مصرف می شود در حالی که متوسط کشور 33 درصد است و نشان می دهد به لحاظ صنعتی در رتبه های پائین قرار داریم.
وی افزود: مصرف برق در حوزه کشاورزی استان 43 درصد و در کشور 17 درصد است که با توجه به منابع آبی استفاده از سیستم های نوین بسیار حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: 60 درصد از برق استان کرمان در صنعت و کشاروزی صرف می شود و این میزان در کشور 50 درصد است و در مجموع در این حوزه از متوسط کشور بیشتر هستیم.
3029/7440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!