Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛میرزایی در گفت وگو با خبرنگاران در پاسخ به اظهارات و برخی جوسازی های روزهای اخیر در خصوص تخصیص آب سهم استان لرستان ،اظهار کرد: ضمن احترام برای کلیه کسانی که دغدغه تخصیص آب در لرستان را دارند، با تندروی و حرف‌هایی که پایه علمی و کارشناسی ندارد و جوسازی در فضای مجازی نمی توان از حق آبه استان لرستان دفاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بر اساس حسابداری تخصیص معاونت آب و آبفای وزارت نیرو، استان لرستان علاوه بر سهمیه تخصیص خود، بلکه حدود یکصد میلیون مترمکعب، اضافه بر سهمیه اش آب برداشت می‌کند. لذا ما بایستی با مستندات و توجیهات منطقی و فنی و دلایل متقن از حق آبه استان دفاع کنیم.

میرزایی  با بیان اینکه مشکلات تخصیص آب مربوط به زمان مدیریت فعلی آب منطقه ای لرستان نبوده، بلکه به چند دهه گذشته بر می گردد، تصریح کرد: برای حل مشکل تخصیص آب و اثبات حقانیت سه کار لازم است با اعتبارات استانی انجام شود.

او یادآورشد: ابتدا لازم است که مطالعات طرح جامع آب استان برای افق ۱۴۲۵ انجام شود، کاری که سالهای گذشته در همه استان‌های کشور انجام شده است؛ در مطالعات طرح جامع کلیه ظرفیت ها و پتانسیل های منابع آبی استان به طور کامل شناسایی می‌شود و مصارف مختلف آب استان برای توسعه در همه بخش‌ها تا افق ۱۴۲۵ هم دقیقا مشخص خواهد شد.

میرزایی خاطر نشان کرد: ضرورت انجام مطالعات طرح جامع آب را بارها در سال های گذشته وزارت نیرو به شرکت آب منطقه ای لرستان اعلام کرده است که براساس مطالعات طرح جامع سهمیه تخصیص آب داده می شود و مستندات آن در بایگانی شرکت آب منطقه‌ای موجود است و آخرین آن مربوط به هفتم مهرماه سال ۱۳۹۵ می باشد.

او گفت: دومین اقدام مهم تدقیق اراضی و لزوم تهیه نقشه کاداستر اراضی آبی و به روز رسانی تخصیص های صادر شده است که با کمک سازمان جهاد کشاورزی استان بایستی انجام شود، با اینکار میزان برداشت های واقعی و اراضی تحت پوشش آنها کاملا مشخص می شود و بخش زیادی از تخصیص های قدیمی که فقط بر روی کاغذ بوده و تاکنون استفاده نشده است، آزاد خواهد شد و ما می‌توانیم برای تخصیص های آزاد شده برنامه ریزی کرده و طرحهای جدیدی در سطح استان اجرا کنیم.

میرزایی  در خصوص سومین اقدام لازم در لرستان ،تاکید کرد: با توجه به اینکه آب مهمترین زیرساخت توسعه همه بخش ها اعم از کشاورزی، صنعت، شرب، خدمات و.... است، با این توصیف طرح آمایش سرزمینی که در سال‌های گذشته انجام شده، متاسفانه آب محور نبوده است، لذا بسیار ضروری ست که طرح آمایش سرزمین استان به روزرسانی و آب محور شود.

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان با بیان اینکه با حرکات پوپولیستی و عوام فریبانه نمی‌توان تخصیص آب گرفت، عنوان کرد: با توجه به بحران آب که روز به روز تشدید می شود، از این به بعد هر طرحی که تخصیص آب نداشته باشد، سازمان برنامه و بودجه هم نمی‌تواند اعتباری به آن اختصاص دهد، بنابراین از همه دست‌اندرکاران از جمله نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی، استاندار محترم لرستان و ریاست سازمان برنامه و بودجه استان استدعا دارم، تا دیرتر نشده و تخصیص های حوضه کرخه و دز نهایی و بسته نشده است، سریعا نسبت به تامین اعتبار این سه مورد یعنی مطالعات طرح جامع، تدقیق اراضی آبی و به روز رسانی طرح آمایش سرزمینی استان لرستان با محوریت آب اقدام کنند.

 رضا میرزایی  گفت: کلید توسعه استان لرستان، حل مشکلات تخصیص آب است، تا با تخصیص اعتبار کافی از محل اعتبارات استانی و حل اساسی مشکل تخصیص آب پاسخگوی مردم عصر حاضر و نسل آینده باشیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش سازمان برنامه و بودجه فضای مجازی کارشناسی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید