Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کارخانه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه واقعیت کشور آن چیزی نیست که امروز در شبکه‌های بیگانه منعکس می‌شود، گفت: متاسفانه این شبکه‌ها به واسطه حمایت استکبار به صورت قارچ گونه در حال گسترش است. ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنجان، منصور یزدی‌زاده در نشست با مدیرعامل خبرگزاری تسنیم در کارخانه ذوب آهن اظهار داشت: بسیار مهم است یک خبرگزاری که مسئولیت سنگین جمع‌آوری و انتشار اطلاعات را بر عهده دارد کارکنان آن جزء فرهیختگان جامعه و اهل فن باشند، چرا که متاسفانه شاهدیم بسیاری از اطلاعات از طریق شبکه‌های اجتماعی به مردم انتقال داده می‌شود و این مهم توسط افرادی با کمترین دانش انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه افراد تعهدی نیز نداشته باشند اطلاعات نادرست و ناامیدکننده به مردم منتقل خواهد شد که متاسفانه این موضوع در کشور شیوع پیدا کرده است.

مدیرعامل کارخانه ذوب آهن با بیان اینکه امروزه با این نوع عملکرد برخی شبکه‌های اجتماعی، جای خالی بسیاری از کتب و خبرگزاری‌ها و اطلاعاتی که دارای مبنع بوده و در چارچوبی صحیح شکل گرفته احساس می‌شود، تصریح کرد: مردم به فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی اقبال نشان داده و با انتشار اطلاعاتی که نمی‌دانند مبنای صحیح یا اشتباهی دارد برخی بداخلاقی‌ها در جامعه شیوع پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: این مسئله وظیفه رسانه‌ها را بسیار سنگین‌تر کرده چراکه یک خبرگزاری همچون خبرگزاری تسنیم به عنوان مجموعه‌ای که مخاطبان آن حدود 35 میلیون نفر در داخل کشور بوده و قطعا با توجه به تنوع زبانی که دارد در دیگر کشورها نیز مخاطبان خود را در منطقه و دیگر کشورهای دنیا به خود اختصاص داده بتواند واقعیت‌ها را به آنها انتقال دهد.

یزدی‌زاده با بیان اینکه واقعیت کشور آن چیزی نیست که امروز در شبکه‌های بیگانه می‌شنویم، خاطرنشان کرد: متاسفانه این شبکه‌ها به واسطه حمایت استکبار به صورت قارچ گونه در حال گسترش بوده و این مهم کار خبرگزاری چون خبرگزاری تسنیم را سخت کرده و باید گفت خبرنگاران با قلم خود و صنعت با ابزار و فولاد در حال جنگیدن هستند تا بتوانند پرچم کشور را در اهتزاز نگاه دارند.

وی بیان کرد: بنده معتقدم کارهایی که مبانی فرهنگی، اجتماعی و فکری دارد بسیار پیچیده‌تر از کارهایی است که در صنعت انجام می‌گیرد و تاثیرگذاری بالایی دارد و امیدوارم در رقابت نابرابری که در حوزه اطلاع رسانی ایجاد شده پیروز باشید.

صنعت کشور با آغاز به کار ذوب آهن شکل گرفت

مدیرعامل کارخانه ذوب آهن با اشاره به تاریخ شکل‌گیری ذوب آهن گفت: صنعت کشور با آغاز به کار ذوب آهن شکل گرفت و تمام صنایعی که در زمینه فولاد و صنایع وابسته فعالیت خود را آغاز کرده‌اند ناشی از ظهور و بروز ذوب آهن بوده است.

وی با بیان اینکه کارخانه ذوب آهن حدود 800 هکتار فضای تولید در اختیار دارد، افزود: در دنیا دو روش عمده تولید فولاد وجود دارد. نخست روش کوره بلند و دیگری احیای مستقیم است که 80 درصد روش تولید به روش کوره بلند صورت می‌گیرد، اما در ایران  برعکس بوده به گونه‌ای که 10 درصد تولید به روش کوره بلند است که در ذوب آهن انجام می‌شود و 90 درصد تولید به روش احیا انجام می‌گیرد.

یزدی‌زاده ادامه داد: دلیل این مسئله آن است که در کشور گاز فراوان وجود دارد و مبنای تشخیصی که برای توسعه داده شده احیای مستقیم و استفاده از گاز طبیعی بوده است. باید توجه داشت در کشور روسیه که بزرگترین ذخیره گاز را در اختیار دارد تولید فولاد به روش کوره بلند انجام می‌گیرد و دلیل آن نیز تبدیل گاز به فرآورده‌های دیگر بوده که ارزش افزوده بسیاری را ایجاد می‌کند، اما متاسفانه توسعه‌ای که در کشور در حال شکل گیری است مبنای آن احیای مستقیم بوده است.

وی خاطرنشان کرد: فرآینده کوره بلند ذوب آهن فرآیندی بسته بوده به شکلی که زغال تبدیل به کُک شده و گازی که در آنجا تولید می‌شود در کوره بلند و نوردها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نتیجه وابستگی ذوب آهن به گاز طبیعی کمترین میزان ممکن است.

ثبت رکورد تولید چدن در کارخانه ذوب آهن اصفهاناصفهان| مدیرعامل جدید کارخانه ذوب آهن انتخاب شد585 هزار تن محصول از ذوب آهن صادر شد

مدیر عامل کارخانه ذوب آهن مبانی توسعه ریل کشور را کارخانه ذوب آهن دانست و افزود: در گذشته کارخانه ذوب آهن در قالب شرکت ملی ذوب آهن ایران در کشور فعالیت داشت و تمامی معادن زغال سنگ و سنگ آهن متعلق به آن بودند و ریل گذاری‌هایی که در کشور انجام گرفته مبدا و مقصد آن به اصفهان و کارخانه ذوب آهن بوده که به مرور گسترش یافته است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 90 درصد تولید فولاد در کشور به روش احیا بوده و آن چیزی که در این روش مورد نیاز است، تولید کنسانتره سنگ آهن است؛ در نتیجه هجوم به سمت سنگ آهنی که باید مستقیما در ذوب آهن مورد استفاده قرار می گرفت رفته رفته افزایش یافت تا جایی که معادن سنگ آهنی که از کارخانه ذوب آهن جدا شده بودند، در پرتو حقوق دولتی تعلل می‌کردند به جای توسعه معادن خود را درگیر مسائل پایین دست می‌کردند.

در چشم انداز 1404 باید به 55 میلیون تن ظرفیت فولاد برسیم

یزدی‌زاده بیان کرد: در چشم‌انداز 1404 باید به 55 میلیون تن ظرفیت فولاد برسیم، اما با وضعیت فعلی و درگیری معادن با مسائل پایین دست پیدا کرده و منابعی نیز برای آنها باقی نمانده است که بتوانند در حوزه استخراج و سرمایه گذاری در توسعه برداشت‌های سنگ آهن در عمق انجام دهند طبیعتا امکان رسیدن به این چشم‌انداز را از دست خواهیم داد.

وی افزود: آثار این مسئله برای ذوب آهن زیان بارتر بوده چراکه 90 درصد تولید فولاد به روش احیا انجام می‌شود و آنها نیز به کنسانتره سنگ آهن نیازمند هستند و برهمین اساس به پشتوانه هزینه هر کیلو 400تومان کمتر هزینه مصرف انرژی تمام معادن سنگ آهن را در اختیار گرفته و منابع سنگ آهن را در اختیار گرفته تبدیل به کنسانتره شده و سنگ آهنی برای ذوب آهن باقی نمانده و نتیجه آن فعالیت ذوب آهن با 60 درصد ظرفیت تولید است.

مدیرعامل کارخانه ذوب آهن تصریح کرد: از سوی دیگر وقتی در بازار بورس کالا در رقابت خرید قرار می‌گیریم به دلیل اینکه دیگر تولیدکنندگان فولاد منافع تولید را از جای دیگر می‌برند حساسیتشان به قیمت بسیار پایین است و این خود یکی دیگر از مشکلاتی است که امروز با آن دست به گریبان هستیم.

وی با بیان اینکه 17 هزار نفر در معادن زغال سنگ کشور مشغول به فعالیت هستند،  گفت: معادن زغال سنگی در کشور  وجود دارد که به ذوب آهن وابسته بوده و چنانچه مشکلی برای این مجموعه به وجود بیاید معادن زغال سنگ نیز با مشکل مواجه خواهند شد و نباید فراموش کرد قشر فوق‌العاد زحمت کش در معادن زغال‌سنگ مشغول فعالیت هستند.

یزدی‌زاده گفت: سایر صنایع فولادی کشور هیچگونه وابستگی به زغال سنگ و کک ندارند در نتیجه بار مسئولیت ذوب آهن در رابطه با معادن زغال سنگ افزایش می‌یابد.

حقایق ذوب آهن باید برای مردم بازگو شود

وی با بیان اینکه کارخانه ذوب آهن در افکار عمومی مظلوم واقع شده است، افزود: هر زمان در خصوص ذوب آهن صحبتی به میان می‌آید برخی افراد مشکلات ذوب آهن، بازنشستگان فولاد و ... در ذهنشان تداعی می‌شود و این درحالی است که اگر حقایق و واقعیت‌های ذوب آهن برای مردم بازگو شود فعالیت‌های جهادی کارکنان این مجموعه در اذهان عمومی تداعی خواهد شد.

وی با اشاره چالش آب در استان اصفهان، خاطرنشان کرد: ما در منطقه‌ای مشغول به فعالیت هستیم که در حوزه آب با چالش‌های جدی مواجه است و در این خصوص خوشبختانه مصرف آب خام به شدت کاهش یافته و برداشت آب خام کارخانه در حدود 4 دهم متر مکعب است اما همراهی کارخانه ذوب آهن با مدیریت استان در خصوص رفع چالش کم آبی وجود دارد.

یزدی‌زاده بیان کرد: در حوزه زیست محیطی باید گفت ذات صنعت آلاینده بوده اما باید آلودگی‌ها را کنترل کرده تا به حد استاندارد نزدیک شود و ذوب آهن با اینکه صنعتی 50 ساله است در گذر زمان نوسازی انجام گرفته و الکترو فیلترهای مختلف نصب شده و کنتورهایی نیز وجود دارد که حجم قابل توجهی از غبارها را کاهش داده است و همچنان در تلاش هستیم تا آلایندگی ها را کاهش دهیم.

11 میلیارد تومان هزینه نگهداری فضای سبز ذوب آهن است

وی مبلغی بالغ بر 11 میلیارد تومان را هزینه نگهداری فضای سبز ذوب آهن اعلام کرد و اظهار داشت: بر اساس استانداردها 25 درصد واحدهای صنعتی باید به فضای سبز اختصاص یابد اما امروز بالغ بر 16 هزار و 500 هکتار فضای سبز وجود دارد که 2 هزار  هکتار آن غرق آبی و مابقی دیمی هستند و به کم آبی مقاوم هستند و نمونه آن در هیچ کجای کشور وجود ندارد.

مدیرعامل ذوب آهن افزود: برنامه ریزی‌های متعددی در خصوص استفاده از پساب در کارخانه ذوب آهن انجام گرفت و برای نخستین بار بخشی از پساب زرین شهر را خریداری کرده، قرار داد پساب فولادشهر منعقد شد و قرار داد مصرف پساب نجف آباد نیز در حال انعقاد بوده تا ناف ذوب آهن از مصرف آب خام بریده شود.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک، آلودگی هوا و ... است.

علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوس‌رانی به‌صورت اجباری دنبال می‌شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریع‌تر این هدف را محقق کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشند.

نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌ دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم به‌صورت رایگان ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوس‌رانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینه‌ها محقق شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوس‌رانی قم نمره قبولی می‌دهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوس‌رانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها نصب‌شده تا بهترین خدمات ارائه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راه‌اندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت  نمره دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری