Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس نهضت سوادآموزی بخش جرقویه سفلی از همت بلند سواد آموزان، سازمان ها و ارگان های مختلف برای ریشه کن کردن بی سوادی در سطح این منطقه از اصفهان می گوید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ اهمیت مبارزه با بی سوادی بر کسی پوشیده نیست و کم و بیش تمام کشورهای جهان، و به خصوص جوامع در حال توسعه، از دیرباز به اهمیّت این امر پی برده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به اهمیتی که برای امور آموزشی و فرهنگی قائل شده، برنامه های گسترده ای برای مبارزه با بی سوادی به انجام رسانده است.

تشکیل نهضت سوادآموزی و فعالیت ها و موفقیت های آن در صحنه های بین المللی، شاهد گویایی بر این ادعاست، همچنین تلاش گسترده و همگانی مردم و مسئولان دلسوز، به ویژه دست اندرکاران این نهاد بزرگ، پدید آمدن ایرانِ باسواد و با فرهنگ را فراهم خواهد ساخت.

**جذب سوادآموزان در سه دوره آموزشی سوادآموزی، تحکیم و انتقال

کارشناس نهضت سوادآموزی بخش جرقویه سفلی، در گفتگو با خبرنگار ما گفت: فعالیت ها و تلاش های بسیاری در این چند ساله با راهنمایی و تدبیر رئیس اداره آموزش و پرورش، دکتر زارع در موضوع سواد آموزی و تحکیم بنیان خانواده شده است.

محمد باقری در توضیح این فعالیت ها، ادامه داد: تشکیل و برگزاری جلسات گروه بهبود سواد آموزی با حضور مسئولان اداره و منطقه و ثبت مرکز یادگیری محلی غیر دولتی امام رضا(ع) شهر نصرآباد، جذب سواد آموزان در سه دوره آموزشی سوادآموزی، تحکیم و انتقال، تشکیل کلاس های آموزشی و فوق برنامه، برگزاری طرح خواندن کتاب با خانواده و مسابقات انشاء نویسی، بخشی از این فعالیت هاست.

باقری با توجه به اهمیت سواد آموزی، تصریح کرد: جذب 45 نفر در دوره بی سوادی، 40 نفر در دوره تحکیم و 120 نفر دروه انتقال که سهمیه منطقه 20 نفر در دوره تحکیم و 80 نفر در دوره انتقال بوده که با پیگیری کارشناس سوادآموزی و ریاست اداره و پس از برگزاری جلسه پشتیبانی سوادآموزی، به 40 نفر در دوره تحکیم و 120 نفر دوره انتقال افزایش پیدا کرد و کلاس ها تشکیل شده و سوادآموزان در حال تحصیل هستند.

کارشناس نهضت سوادآموزی بخش جرقویه سفلی، خاطر نشان کرد: سازمان ها و اداره ها، همکاری خوبی با ما داشته اند، از جمله رئیس آموزش و پرورش، بخشدار، و همچنین کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، جهاد کشاورزی و آموزش دهندگان که در پیشبرد اهداف نهضت سوادآموزی تلاش و همکاری دارند، تشکر می کنیم.

**ایجاد شغل های خانگی و خود کفا بودن خانم های خانه دار 

زهرا جهان نورد مدیر مرکز یادگیری محلی امام رضا(ع) در ادامه این گزارش، در گفتگو با خبرنگار ما، گفت: این مرکز به مدت سه ماه است که راه اندازی شده و فعالیت های مختلفی انجام می دهد.

وی ادامه داد: 120 نفر سواد آموز و 12 نفر آموزش دهنده در این مرکز فعالیت دارند که در سه دوره سواد آموزی، تحکیم و انتقال مشغول آموزش هستند.

جهان نورد با بیان این که در این مرکز سعی شده علاوه بر  پرداختن به تحصیل، کلاس های فوق برنامه مانند مهارت های زندگی آشپزی و خیاطی و…به صورت رایگان برای سواد آموزان برگزار شود، تصریح کرد: همچنین برای فرزندان سواد آموزان کلاس قصه گویی و فوق برنامه برگزار و در مناسبت مذهبی و ملی برنامه های مختلف از جمله همایش پیاده روی، مراسم عزاداری و…. برگزار می شود.

مدیر مرکز یادگیری محلی امام رضا(ع) با اشاره به اهداف این مرکز آموزشی، خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری کلاس های فوق برنامه ایجاد شغل های خانگی و خود کفا بودن خانم های خانه دار است، همچنین این کلاس های به صورت مستمر دائر می باشد و حدود 135 حرفه آموز را جذب کرده است.

جهان نورد ادامه داد: سوادآموزی در بین سواد آموزان، داریم که معلول است ولی با شوق و علاقه زیاد مشغول به تحصیل شده و این نشان می دهد که انسان در هر وضعیتی که هست نباید از علم و دانش فاصله بگیرد.

وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) در مورد علم آموزی، گفت: امام علم آموزی را عبادت و از حوائج ضروری و اولیه زندگی افراد می شمارند، آن بزرگوار همچنین، مردم را به قیام عمومی برای ریشه کن کردن مشکل بی سوادی، که آن را در کشوری همچون ایران مایه شرم می داند، فرا خوانده که همه باید لبیک بگویند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سعیدی پور استانداردسازی فضا‌های آموزشی با هدف بالا بردن سطح آموزش و پرورش را جزو اولویت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان عنوان کرد و گفت: درحال حاضر ۶۸ طرح در شهرستان مسجد سلیمان درحال اجرا است.

وی افزود: با تکمیل این طرح‌ها ۱۹۵ کلاس به فضای آموزشی این شهرستان افزوده خواهد شد.

سعیدی پور می‌گوید: در سال ۱۴۰۲ در شهرستان مسجد سلیمان ۹ طرح با ۲۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان این شهرستان شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است