Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@14:12:24 GMT

بررسی کاهش تاثیر سموم روی آفت‌ها

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۶۲۲۹۹

بررسی کاهش تاثیر سموم روی آفت‌ها

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  محمد قاسمی نژاد، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بررسی‌ها نشان داده اند که PH بالای آبی که به منظور محلول پاشی و پر کردن تانکر‌ها استفاده می‌شود نیز موجب شکسته شدن فرمولاسیون سموم و کود‌های مورد استفاده و کاهش تأثیر آن‌ها بر روی آفت و گیاهان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در PH‌های بالاتر از ۷ (آب‌های قلیایی) تأثیر بسیاری از سموم روی آفت کاهش پیدا می‌کند، همچنین در PH‌های بالاتر از ۸، سم و کود به سرعت توسط آب تجزیه می‌شود.

قاسمی نژاد بیان داشت: برخی آفت کش‌ها و کود‌ها به محض اضافه شدن به آب و خاک دارای PH بسیار بالا، به سرعت تجزیه می‌شوند در این شرایط، حتی قبل از شروع محلول پاشی، سم کُشنده و کود با کیفیت به یک ماده بی اثر تبدیل می‌شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عنوان کرد: بهتربن روش برای تشخیص PH خاک و آب استفاده از کاغذ تورنسل است که بسیار به صرفه و دارای روشی آسان جهت استفاده کشاورزان است.

قاسمی نژاد افزود: در این روش کشاورز کاغذ تورنسل را درون محلول قرار داده و پس از تغییر رنگ، آن را با اشل مقایسه می‌کند و پس از آن از تعدیل کننده PH استفاده می‌کند.

انتهای پیام/م

تنظیم اسیدیته روش مهم در استفاده از کود و سم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین،مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

تسنیم در خبری نوشت:نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899246

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • ریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیم
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان