Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: گروهی به صورت مافیایی برای خرید چوب به منطقه ارسباران هجوم آورده‌اند که بر طبق بررسی‌های انجام شده برای خرید و قطع درختان این منطقه قیمت‌هایی نجومی و بعضاً ۴ تا ۵ برابری را پیشنهاد می‌کنند. ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حمید قاسمی در جلسه بررسی علل قطع گسترده درختان منطقه ارسباران که در برنامه مطالبه صورت گرفت، با بیان اینکه نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بحث حفاظت از محیط زیست تسلط دارند و هر موقع مورد یا اتفاقی در حوزه محیط زیست استان بیفتد با تذکراتشان روشنگری کرده و دستگاه‌ها را ملزم می‌کنند تا به وظایفشان به درستی عمل کنند اظهار داشت: از حساسیت ویژه حجت الاسلام آل هاشم به بحث قطع درختان ارسباران قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه صدور مجوز حمل و قطع درختان در حوزه باغی و جنگلی ارتباطی به حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی ندارد، گفت: اگر بخواهد درختی جنگلی از جنگل‌های ارسباران خارج شود همکاران حفاظت محیط زیست مانع از این اقدام می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از توقیف چهار دستگاه خودروی سنگین حامل درختان قطع شده در منطقه ارسباران خبر داد و گفت: اخیراً در منطقه خداآفرین 4 دستگاه خودروی حامل درختان قطع شده متوقف و تحویل مراجع قضایی شده است که با بررسی‌های به عمل آمده چند درصدی از محموله تریلی‌ها درختان جنگلی بود.

قاسمی با ذکر اینکه قطع و حمل درختان در سطح آذربایجان شرقی و علی الخصوص منطقه ارسباران در سالجاری افزایش چشمگیری داشته است، ادامه داد: اگر خودروهای حامل درختان قطع شده مجوزهای لازم را از دستگاه صادرکننده مجوز گرفته باشند همکاران محیط زیست نمی‌توانند در تردد آنها ممنوعیت ایجاد کنند.

چه کسی مقصر قلع و قمع درختان منطقه قره‌داغ است؟‌کمیسیون کشاورزی مجلس به «قطع درختان جنگل‌های ارسباران» ورود می‌کندبرخی دستگاه‌های اجرایی در تاراج جنگل‌های ارسباران مسامحه کرده‌اند

وی، علت اصلی هجوم سوداگران چوب آلات و قطع گسترده درختان را اجرای قانون تنفس 10 ساله جنگل‌های شمال کشور عنوان کرد و گفت: گروهی به صورت مافیایی برای خرید چوب به منطقه ارسباران هجوم آورده‌اند که بر طبق بررسی‌های انجام شده برای خرید و قطع درختان این منطقه قیمت‌هایی نجومی و بعضاً 4 تا 5 برابری را پیشنهاد می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی بابیان اینکه خلاء قانونی در جلوگیری از قطع درختان داخل باغات در استان داریم، گفت: جنگل‌های ارسباران در سال 54 به عنوان ذخیره گاه ثبت شده است و میراث فرهنگی قصد داشت این جنگل‌ها را از نظر میراث طبیعی ثبت جهانی کند و توسعه اراضی کشاورزی و معادن مانع از ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران در سازمان یونسکو شد.

قاسمی خاطرنشان کرد: تیمی متشکل از یگان حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی جهت برخورد با سودجویان به منطقه ارسباران اعزام شده است.

انتهای پیام/ن

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: یک شکارچی که اقدام به شکار یک راس کل وحشی در شهرستان کامیاران کرده بود به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی افزود: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان خاطرنشان کرد: کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفردترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 751252

دیگر خبرها

  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی