Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@15:49:46 GMT

بخاری های نفتی از مدارس شیروان جمع آوری می شود

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۶۲۵۵۱

بخاری های نفتی از مدارس شیروان جمع آوری می شود

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: هم اکنون ۱۰۱ آموزشگاه در سطح شهر و روستا شیروان در قالب ۳۵۰ کلاس درس بخاری نفتی دارند که تا پایان سال جمع آوری می شود.

امین فلاح در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: این تعداد مدارس و کلاس درس، بخاری نفتی از نوع کاربراتوری دارند که استاندارد می باشد اما، با با سامانه های گرمایشی بخاری‌های جدید و به روز تعویض خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: همچنین در این شهرستان 52 آموزشگاه با 269 کلاس درس، بخاری گازی و 107 آموزشگاه با 610 کلاس درس، سیستم حرارت مرکزی استاندارد دارند.


فلاح افزود: بهینه سازی سامانه گرمایشی سنتی آن دسته از مدارس که به روز نیست سالانه بر مبنای تخصیص اعتبار و اولویت بندی تعداد دانش آموز، میزان زیربنای ساختمان، مورد استفاده آموزشی و میزان خطر آفرین بودن مدارس هدفگذاری شده و بهبود می یابد.


مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: امسال در فاز اول برای مدارس سطح روستای این استان 400 دستگاه بخاری هرمتیک خریداری شده چرا که استفاده از بخاری گازی ممنوع است و نظام مهندسی مجوز استفاده از این بخاری ها را در مدارس نمی دهد.


فلاح با بیان اینکه هزینه خرید هر دستگاه بخاری هرمتیک 28 میلیون ریال می باشد، افزود: سامانه های جدید هوشمند و قابل تنظیم شدن هستند که دریچه احتراق آن کاملا بسته است و به داخل راه ندارد و در مقابل باد، مقاومت خوبی دارد و از طرفی نصب آن کمک به محیط زیست و کاهش آلایندگی خواهد کرد.

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی آیت الله شاهرودی حماسه 9 دی 9 دی مجلس شاهرودی مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی فتنه 88 هاشمی شاهرودی بخاری نفتی شیروان مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است