Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه فوق العاده هیأت امناء دانشگاه آزاد برگزار شد و در این جلسه بازرس ویژه هیأت امناء موظف به بررسی مستقل و دقیق علل حادثه علوم و تحقیقات شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه فوق العاده هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد. در این جلسه هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن صدور دستور به بازرس ویژه هیأت امناء برای بررسی مستقل و دقیق علل حادثه و معرفی متخلفان، از ریاست، مسئولان اجرائی و تمامی همکاران و دست اندرکاران دانشگاه که از لحظات ابتدایی اقدامات مهمی را با جدیّت آغاز نموده اند موکداً می‌خواهد که در همکاری کامل با دفتر بازرسی ویژه هیئت امناء در جهت تسریع رسیدگی ریشه‌ای به این حادثه، اقدامات لازم را با جدیّت انجام دهند و ضمن برخورد قاطع و بدون مسامحه با متخلفان و خاطیان در تمامی سطوح، نتیجه امور به صورت مستمر به اعضاء هیأت امناء گزارش گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مصوبات این جلسه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انّا لله و انّا الیه راجعون

در پی وقوع حادثه دردناک و جانسوز واژگونی اتوبوس حامل تعدادی از دانشجویان و عزیزان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و روشن شدن برخی از ابعاد و موضوعات مرتبط با این حادثه تأسف برانگیز در روز‌های اخیر، جلسه فوق العاده هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی روز شنبه ۸ آذرماه به ریاست ولایتی رئیس هیئت امنای این دانشگاه تشکیل و پس از استماع گزارش طهرانچی رئیس این دانشگاه درباره این حادثه، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های معزز درگذشتگان و مصدومین این حادثه تأسف بار، هیأت امناء مراتب ذیل را تصویب و ابلاغ کرد:

۱ ـ. هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت این ضایعه مولمه به خانواده‌های داغدار و بازماندگان عزیزان از دست رفته و جامعه علمی و دانشگاهی کشور و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و ابراز همدردی با خانواده‌های محترم مصدومین حادثه، از درگاه خداوند متعال برای عزیزان درگذشته غفران و رحمت واسعه الهی و برای مجروحان و مصدومان صحّت و سلامتی مسئلت می‌نماید و علی رغم آگاهی از پیگیری‌های مستمر و مجدّانه مسئولان دانشگاه، بر اهتمام بیش از پیش و نظارت بر روند بهبود و درمان مصدومین تأکید می‌نماید. براین اساس، ریاست دانشگاه موظف است کلیه اقدامات لازم را در جهت بهبودی کامل مصدومین و آسیب دیدگان حادثه به عمل آورده و درجهت کاهش آلام خانواده‌های درگذشتگان و مصدومین از هیچ کوششی دریغ ننماید.

۲ ـ. هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن صدور دستور به بازرس ویژه هیأت امناء برای بررسی مستقل و دقیق علل حادثه و معرفی متخلفان، از ریاست، مسئولان اجرائی و تمامی همکاران و دست اندرکاران دانشگاه که از لحظات ابتدایی اقدامات مهمی را با جدیّت آغاز نموده اند موکداً می‌خواهد که در همکاری کامل با دفتر بازرسی ویژه هیئت امناء در جهت تسریع رسیدگی ریشه‌ای به این حادثه، اقدامات لازم را با جدیّت انجام دهند و ضمن برخورد قاطع و بدون مسامحه با متخلفان و خاطیان در تمامی سطوح، نتیجه امور به صورت مستمر به اعضاء هیأت امناء گزارش گردد.

۳ ـ. ریاست دانشگاه موظف است پس از دریافت گزارش بازرسی ویژه هیأت امناء، بلافاصله، کلیه اقدامات لازم را در جهت برخورد قاطع با متخلفین - در هر سطحی که هستند - انجام داده و گزارش آن را به آگاهی هیأت امناء برساند.

۴ ـ. لازم است رئیس دانشگاه، نسبت به تدوین راهکار‌های لازم به منظور مقابله و پیشگیری از وقوع حوادث مشابه و تأمین امنیت، رفاه و آسایش اساتید، دانشجویان و کارکنان در کلیه واحد‌های دانشگاهی و دانش آموزی سراسر کشور اقدام نموده و نتیجه اقدامات صورت گرفته در جهت اجرای این مصوبات را در جلسه فوق العاده بعدی که در هفته آینده تشکیل خواهد شد، به اطلاع هیأت امناء برساند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم تحقیقات بازرس ویژه حادثه مسولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد