Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: زمان خیلی کوتاه است و ما برای تسهیل روابط بانکی به مصوبات FATF نیاز داریم! این در حالی است که حامیان برجام در سال‌های گذشته نیز همین رویکرد را برای امضای این توافق به کار بستند اما بعد از سه سال اعتراف کردند که گره زدن معیشت مردم به برجام، برای این بود که مطالبات را برای امضای توافق بالا ببریم و در اصل هدف برجام، اقتصادی نبود!به گزارش بلاغ، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: بدون شک مصوبات مرتبط با FATF برای کشور فایده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از نظر نوع ارتباط با گروه اقدام مالی یا FATF زمان خیلی کوتاه است اما نمی‌توان گفت زمان تمام شده است.جنیدی افزود: یکی از فواید قانون شدن لوایح چهارگانه می تواند تطبیق ما با معیارها و استانداردهای حقوقی مورد تأیید FATF باشد که در این صورت رابطه ما با سیستم بانکی بین‌المللی تسهیل می شود. وی در ادامه گفت: ما به این مصوبات نیاز داریم و این طور نیست که فقط هدفمان از قانون شدن آنها، FATF باشد. به همین دلیل تکمیل مراحل قانونگذاری مفید و لازم است.
گروگان‌گیری معیشت مردم!
معاون حقوقی رئیس جمهور گفته است که زمان خیلی کوتاه است و ما برای تسهیل روابط بانکی به مصوبات FATF نیاز داریم! این دقیقا گذاشتن کلاه بر سر مردم با روش برجام است. حامیان برجام در سال‌های گذشته نیز همین رویکرد را برای امضای این توافق به کار بستند و با گره زدن معیشت مردم به برجام، درباره خسارت های روزانه به دلیل تاخیر در اجرای برجام هشدار می دادند.  اما بعد از سه سال اعتراف کردند که گره زدن معیشت مردم به برجام، برای این بود که مطالبات را برای امضای توافق بالا ببریم و در اصل هدف برجام، اقتصادی نبود! ظریف در روزهای گذشته اذعان کرد که «به دلیل فشارهای برخی محافل داخلی که می‌خواستند فرایند برجام طی شود دولت مجبور شد که سرنوشت برجام را با  اوضاع اقتصادی مردم گره بزند تا مطالبات را برای انعقاد توافق بالا ببرد». این یعنی ما می‌خواستیم یک توافق را به هر قیمت امضا کنیم و برای اینکه مسیر هموار شود، به دروغ معیشت مردم را به توافق گره زدیم! ظریف همچنین در روزهای گذشته گفته بود، هدف از برجام اقتصادی نبود! این در حالی است که دولتمردان در سال‌های گذشته همه امور کشور حتی آب خوردن مردم را به برجام گره زده و مدعی بودند که همه مشکلات کشور به واسطه این توافق حل خواهد شد. ظریف نیمه مهرماه سال جاری در جلسه علنی مجلس با موضوع بررسی الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم «CFT» گفته بود: «نه بنده و نه رئیس جمهور نمی‌توانیم تضمین بدهیم که با پیوستن به این لایحه مشکلات ما حل خواهد شد.»  در حال حاضر دولتمردان برای جاانداختن لوایح مرتبط با FATF از همان ترفند تکراری در برجام استفاده می کنند. گره زدن معیشت مردم به این لوایح و هشدار درباره خسارت های تاخیر در پیوستن به آن.
رفتار دوگانه FATF
سردار وحیدی، رییس دانشگاه دفاع ملی گفت: تروریسم یکی از عناوینی است که دشمنان علیه ما به کار می برند و می گویند که ایران بزرگ ترین کشور حامی تروریسم محسوب می شود، این درحالی است که رژیم صهیونیستی رسما ترور را انجام می دهد و آن را اعلام می کند، بزرگ ترین گروه های تروریستی همواره مورد حمایت دشمنان ما قرار می گیرند.  وحیدی در ادامه گفت: موضوع FATF و مبارزه با پولشویی در حالی مطرح می شود و ایران را رسما جزو کشورهای پُر ریسک اعلام کردند درحالی که برخی کشورها به جابجایی مالی و حضور گروه های تروریستی تبدیل شده‌اند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه

سرهنگ علی عباسی کسانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان به مأموران انتظامی سنقر و کلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده و شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی خریداری کرده است اما پس از ساعتی متوجه شده است پولی به حسابش واریز نشده و مورد کلاه‌برداری قرار گرفته است، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاه‌بردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم را شناسایی کردند.

سرهنگ کسانی افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجویی‌ها به کلاه‌برداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاه‌برداری با رسید جعلی هستند، لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سر شماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاه‌برداری با ساخت رسیدهای اینترنتی جعلی باشند.

کد خبر 6097193

دیگر خبرها

  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس | فیلم
  • شادی مردم رفح از شنیدن خبر توافق حماس برای آتش‌بس
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند