Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، حمیدرضا مقدم‌فر مسئول دفتر نظارت بر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با اشاره به حادثه‌ اخیر دانشگاه آزاد که منجر به درگذشت ۱۰ نفر از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات و زخمی شدن تعدادی دیگر شد، ضمن اظهار تاسف و تسلیت مجدد به خانواده‌های داغدار و  آرزوی شفای عاجل برای آسیب‌دیدگان این حادثه، تاکید کرد: این حادثه داغ بسیار بزرگی بر پیکره دانشگاه آزاد اسلامی  وارد کرده است  و آنچه این داغ را تشدید می‌کند سوءاستفاده و بهره‌برداری‌های سیاسی خبیثانه‌ برخی جریان‌های سیاسی از این حادثه است که نشان‌دهنده فضای مسموم سیاست در ایران است که نشان می‌دهد برخی جریانها و گروه‌های سیاسی حتی حاضر نیستند از سوءاستفاده از جان دانشجویان برای مقاصد سیاسی نیز صرف نظر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه‌اندازی یک خط انتقادی گسترده علیه علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد توسط برخی جریان‌های سیاسی، ادامه داد: البته معتقدم نباید همه‌ی انتقادات را وابسته به جریان‌های سیاسی توصیف کرد، چه آنکه این حادثه قلب همه‌ی ما و مردم را به درد آورده و برخی نیز در این میان از سر دلسوزی یا احتمالاً کم‌اطلاعی انتقاداتی را متوجه آقای ولایتی کرده‌اند، اما نمی‌توان بر این واقعیت نیز چشم بست که بخش قابل توجهی از هجمه‌ها و جریان‌سازی‌ها علیه آقای ولایتی پشت صحنه‌ی کاملاً‌ سیاسی و جناحی دارد.

مسئول دفتر نظارت بر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد  با بیان اینکه ولایتی نه عامل و بانی زیرساختهای ناقص و مشکل‌دار دانشگاه آزاد، بلکه وارث آنهاست، گفت: دانشگاه آزاد عمری چند ده ساله دارد و آقای ولایتی تازه دو سال است که بر مسند ریاست هیات امنا و هیات موسس این دانشگاه نشسته ‌است و از همان روز اول نیز در تمام حوزه‌ها مسیر «اصلاح» روندها و زیرساختهای پیشین را در پیش است، نه آنکه موید و یا مقوم آنها باشد.

مقدم‌فر افزود: زیرساختهای سابق دانشگاه آزاد، در اکثر حوزه‌ها اعم از زیرساخت‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و عمرانی دارای نواقص و مستعد بحرانهای جدی بوده‌اند، اما آقای ولایتی از همان ابتدا در پی اصلاح این روند بوده و هست. در زیرساخت اقتصادی، ‌ ایشان موسسه حسابرسی مستقل و بسیار توانمندی را برای اصلاح‌ هزینه‌ها و شهریه‌ها  به نفع قشر مستضعف و همچنین خشکاندن ریشه برخی ساختارهای مفسده‌برانگیز به کار گرفته‌ است.

وی درباره حادثه اخیر واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد نیز گفت: واحد علوم و تحقیقات در زمین‌هایی که به صورت نامعقول و غیرمدبرانه توسط مسئولان اسبق دانشگاه آزاد خارج از ضوابط قانونی تصرف و در ارتفاع ۱۸۰۰ متری بنا شد و تعجب‌آور این که آنهایی که امروز فریاد وااسلاما سر داده‌اند و آن زمان تمام قد خود را موظف به حمایت از رئیس هیئت موسس و هیئت امنا می دانستند، هیچ اعتراضی نسبت به این امر نکردند و حتی فریاد تظلم‌خواهی افرادی که مدعی غصب و تصرف غیر قانونی املاکشان بود را نشنیدند و یا نخواستند بشنوند. وقت استعفا استعفا آیا به حق آن روز بود یا امروز؟

مسئول دفتر نظارت بر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد  گفت: هنوز صدای شیون خانواده‌ی آقای هادوی در مستند "بازخوانی یک پرونده" که می‌گفت زمینهای دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات متعلق به ایشان است، در گوشها می‌پیچد که گواهی است بر اینکه چگونه مدیریت اسبق دانشگاه آزاد در دوران ریاست آقای هاشمی رفسنجانی بر هیات امنای دانشگاه آزاد این زمینها را برای ساخت این واحد دانشگاهی در اختیار گرفتند و این ساختمانها و راه‌ها را برایش تامین کردند. حال واقعاً متهم کردن ولایتی توسط بخشی از همین جریان به مقصر بودن در ماجرای حادثه هفته گذشته، تلخند وحشتناکی است که فقط در یک فضای مسموم و متعفن سیاست‌زده و از سوی یک عده سیاست‌باز می‌تواند امکان ظهور و بروز داشته باشد.

مقدم‌فر تاکید کرد: همانطور که پیشتر گفتم، همه‌ی انتقادات و منتقدین را از یک نوع و در یک سبد تفسیر و تحلیل نمی‌کنیم، امّا هیچ چشم بینا و وجدان منصفی نمی‌تواند میدان‌داری و هیزم‌کشی مدافعان مدیریت پرهزینه‌ و مسئله‌دار اسبق دانشگاه آزاد را در پشت پرده‌ی این بهره‌برداری‌های نفرت‌انگیز از خون دانشجویان بیگناه، نبیند.

وی همچنین گفت: دانشگاه آزاد و مدیریت عالی آن همانند خانواده‌ی درگذشتگان حادثه اخیر واحد علوم و تحقیقات داغدار است، چرا که ۱۰ عضو از خانواده صمیمی خود را از دست داده است و در این زمینه برخی مسئولان سهل‌انگار نیز اخراج شده‌اند و بررسی‌ها و پیگیری‌ها در این زمینه نیز ادامه دارد، اما اینکه برخی گروه‌های فرصت‌طلب و ریاکار تصمیم‌گرفته‌اند از این نمد برای خود کلاهی ببافند، اقدامی مشمئز کننده و نفرت‌انگیز و نشان‌دهنده آن است که از حضور ولایتی و اقدامات تحول‌گرایانه او احساس خطر کرده‌اند.

مسئول دفتر نظارت بر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه برخی گروه‌های فرصت‌طلب و کسانی که منافع مالی و پایگاه‌های سیاسی خود را در دانشگاه آزاد از دست داده‌اند، طی مدت حضور آقای ولایتی انواع و اقسام تهمت‌ها و ناسزاها را نثار او کرده‌اند، افزود: باید دانست که این اهانتها و فحاشی‌ها از روز اول مسئولیت آقای ولایتی از سوی این گروه‌ها به آقای ولایتی وجود داشته و آن روز نه حادثه اتوبوس اتفاق افتاده بود که آسیب‌دیده‌ها را بهانه کنند و نه اخراج امثال فائزه و فاطمه هاشمی رقم خورده بود که وااسلاما سر بدهند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست

همشهری آنلاین - مجیدجباری: درگیری بر سر نداشتن مجوز مرمت یک اثر تاریخی در میانکاله موجب تنش لفظی میان کارکنان سازمان محیط‌زیست و وزارت میراث فرهنگی شد تا آنجا که محیط‌بانان موفق شدند از ورود غیرمجازکامیون و وانت بارحامل مصالح ساختمانی به این منطقه حفاظت شده جلوگیری و کارکنان میراث فرهنگی را که بدون داشتن مجوز محیط‌زیستی اصرار به ورود به میانکاله داشتند، بازگردانند.

اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد اما اجرای این طرح بارها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

بیشتر بخوانید: فحاشی مدیر میراث‌ فرهنگی به یک محیط بان + فیلم ؛ واکنش یگان حفاظت محیط زیست واکنش تند محیط زیست به ماجرای محیط‌بانان آشوراده ؛ کسی حق ندارد فراتر از قانون رفتار کند | ماجرای دستور رئیس‌جمهور برای طرح گردشگری چه بود؟

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیارهای محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه‌ حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت:« اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور

سرهنگ جمشید محبت‌خانی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین افزود:« یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد:«برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث‌ شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

به گزارش همشهری آنلاین، آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

کد خبر 847293 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استان مازندران وزارت میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان محیط‌بان تالاب خبر مهم محیط زیست جنگل میانکاله سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • آردا گولر: رئال مادرید گفت که من وارث لوکا مودریچ خواهم بود
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند
  • ۳ مصدوم بر اثر برخورد ۲ خودرو سواری در آزاد راه قزوین _ زنجان
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • استراحت علیرضا حقیقی بعد از ۲۵ بازی
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • ۵ مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان