Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، در حالی که نیاز به ترویج مفاهیم و تعالیم قرآنی در مناطق دور افتاده و محروم بیش از پیش احساس می‌شود کمبود امکانات و زیرساخت‌های لازم برای ترویج و راه‌اندازی کلاس‌های قرآنی باعث ایجاد خلاء در این زمینه شده است.
یکی از مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان بویراحمد منطقه زیلایی است که به رغم دارا بودن استعدادهای انسانی در بخش‌های محتلف از جمله مسائل فرهنگی و قرآنی دچار محرومیت‌های عمیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سال‌های اخیر اما با راه‌اندازی دارالقرآن شهدای عشایر موشمی سفلی زیلایی بارقه‌های امید در دل دوستداران قرآن و طالبان فراگیری علوم قرآنی در این منطقه دمیده شد.
اما چیزی که در این بین وجود دارد کمبود امکانات و تجهیزات در این دارالقرآن است به گونه‌ای که قرآن‌آموزان و مربیان را با مشکلاتی مواجه کرده است.این درحالی است که هرساله حادثه انفجار بخاری‌های نفتی باعث داغدارشدن خانواده‌های زیادی می‌شود وهمین موضوع باعث ترس و دلهره دانش‌آموزان و اولیاء آنها از این وسیله گرمایشی پرخطر است.

امرالله نژندی‌منش،‌ مسئول دارالقرآن شهدای عشایر موشمی سفلی زیلایی در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد،‌ اظهار کرد: دارالقرآن موشمی سفلی زیلایی در ساختمان شخصی تحت پوشش آموزش و پرورش از مهرماه امسال با حضور 80 نفر دختر و پسر مقطع ابتدایی و راهنمایی و فعالیت 3 نفر مربی راه‌اندازی شده است.
وی در ادامه افزود: قبل از این در زیلایی تنها یک خانه قرآنی به اسم یاسین تحت پوشش تبلیغات اسلامی وجود داشت که در حال حاضر با دارالقرآن ادغام شده است.
وی روخوانی، ‌روانخوانی،‌ حفظ،‌ نهج‌البلاغه، ‌احکام،‌ طرح الگوی تلاوت،‌ محفل انس با قرآن را از کلاس‌های اجرایی دارالقرآن برشمرد و عنوان کرد: کلاس‌های احکام و نهج‌البلاغه برای بزرگسالان،‌ مداحی و تواشیح از جمله برنامه‌های در دست اقدام برای آینده است.
مسئول دارالقرآن شهدای عشایر موشمی سفلی زیلایی محافل انس با قرآن در مساجد، ختم قرآن و نشست موضوعی قرآن را از ویژه‌برنامه‌های قرآن و 40 سالگی انقلاب اسلامی در دهه فجر ذکر کرد.

امکانات مورد نیاز دارالقرآن زیلایی
نژندی‌منش نیاز مبرم دارالقرآن را 60 متر موکت و تعداد40 صندلی اعلام کرد وتصریح کرد: همچنین تانکر آب،‌ وسایل گرمایشی،‌ هدفون، دستگاه کپی و پرینتر نیاز داریم، ضمن اینکه آموزش و پرورش یک عدد میزآموزگار، 2 صندلی، یک دستگاه کامپیوتر، ضبط صوت، فایل و قفسه، 2 بخاری نفتی، پروژکتور و 2 عدد قلم قرآنی به دارالقرآن اعطا کرده است.


وی با اشاره به مکاتباتی که دارالقرآن موشمی سفلی با مجمع خیرین قرآنی اصفهان داشته است، عنوان کرد: این مجمع برای واگذاری یک دستگاه رایانه درخواست 670 هزار تومان کرد که ما توان پرداخت این هزینه را نداشتیم.

خطر نهفته بخاری نفتی در ساختمان دارالقرآن
مسئول دارالقرآن شهدای عشایر موشمی سفلی زیلایی همچنین از بروز خطر نهفته بخاری نفتی در ساختمان دارالقرآن خبر داد و گفت: در حال حاضر به علت کمبود امکانات از بخاری نفتی استفاده می‌شود که به نوبه خود چالش‌های جدی به دنبال دارد و سلامت قرآن‌آموزان نیز در معرض خطر است.

درخواست از خیرین
نژندی‌منش از مسئولان و خیرین خواست تا در حد توان خود برای رفع مشکلات و کمبودهای دارالقرآن موشمی زیلایی همت به خرج دهند.

پیگیری جهت کمک به دارالقرآن زیلایی
درهمین خصوص به سراغ لطف‌الله تقی‌پور، رئیس دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد رفتیم، وی در این زمینه گفت: دارالقرآن شهدای عشایر موشمی سفلی زیلایی جدیدالتاسیس است و بخشی از تجهیزات را مهیا کرده‌ایم.
وی عنوان کرد: در حال پیگیری از سازمان نوسازی مدارس استان و خیرین هستیم تا این دارالقرآن به صورت کامل مجهز شود.
رئیس دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 14 دارالقرآن تحت پوشش آموزش و پرورش دارای امتیاز گاز هستند جز دارالقرآن زیلایی که خود آن منطقه از نعمت گاز بی بهره است.
حال با وضیعت موجود و کمبود امکانات اولیه این دارالقرآن جا دارد که خیرین برای برطرف کردن این نیازها و نیز تسهیل امر آموزش قرآن برای آینده سازان و کودکان این منطقه دست همت بالا بزنند. جای این سؤال باقی است که چرا مدیران و متولیان امر چندان به توسعه و تجهیز مدارس در مناطق دورافتاده چاره اندیشی نمی‌کنند؟ آیا این موضوع با عدالت آموزشی آن هم آموزش مفاهیم و مبانی قرآنی در جامعه شیعی همخوانی دارد؟ سؤال دیگر اینکه چرا بخشی از اعتبارات اماکن آموزشی برای بروزرسانی و تجهیز مدارس قرآنی درنظر گرفته نمی‌شود؟.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های قرآنی کمبود امکانات قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن

سردار حسن کرمی، فرمانده یگان‌های ویژه در حاشیه مراسم آیین تکریم فرهیختگان و فعالین قرآنی در فرماندهی یگان‌های ویژه پاسداران فراجا، ضمن درود و رحمت بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، جبهه مقاومت و مدافعان حرم به ویژه سید شهدای مقاومت شهید سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" و شهیدان عرصه نظم و امنیت و همچنین شهدای مظلوم فراجا اظهار کرد: خدا را شاکریم که کارکنان یگان ویژه در مسیر انس با قرآن قرار دارند چرا که قرآن تنها نسخه شفابخش انسان‌های آزاد است؛ بر اساس تجربیات و پژوهش‌های مختلفی که صورت گرفته مشخص شده کارکنانی که با قرآن بیشتر آشنا هستند در اجرای ماموریت هایشان موفق‌تر عمل کرده اند.

وی ضمن اشاره به طرح "من قرآن می‌خوانم" و طرح "حافظان قرآن کریم" در یگان‌های ویژه فراجا، بیان کرد: این طرح معنوی نقطه طلایی انس گرفتن نیرو‌های ولایی یگان ویژه با قرآن است، در این طرح بیش از سی هزار نفر از کارکنان، فصیح خوان و مفسر قرآن کریم شده اند و ۵۳۰ نفر هم به عنوان حافظان قرآن کریم از ۱ جزء تا حافظ کل قرآن به جامعه قرآنی کشور معرفی شده اند که از این نظر هم یگان ویژه پیشگام تعلیم و تربیت حافظان قرآن کریم است.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: نفرات برتر و برگزیده این مسابقات به سفر زیارتی کربلای معلی مشرف خواهند شد و همچنین فرماندهانی که باعث رشد و تربیت و تعالی فرهنگ قرآنی در بین کارکنان و خانواده‌ها شده اند هم مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

 این مقام انتظامی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های سالیانه یگان ویژه در سراسر کشور برگزاری مسابقات قرآنی است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی در سطح یگان‌های ویژه باعث می‌شود تا اولا همه خانواده‌ها و کارکنان از ظرفیت قرآنی یکدیگر آگاه شده و ثانیا در تربیت نیروی انسانی متدین و ولایی بتوان استفاده بهینه کرد.

فرمانده پلیس ویژه با بیان اینکه انس با قرآن در خانه و خانواده تاثیر مثبت در رفتار و کردار دارد، گفت: انس با قرآن تحکیم روابط سالم در خانواده‌ها را رقم می‌زند، خداشناسی، مردم داری، اخلاق نیک و حفظ ارزش‌های اسلامی، دوری از معصیت همه از آثار مفید نگاه و توجه به قرآن است؛ تک تک آیات قرآن درس زندگی است باید این درس‌ها را فراگرفت و به آن عمل کرد و در زندگی فردی و اجتماعی پیاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی یک نفر با قرآن انس می‌گیرد و با ابعاد مختلف آن آشنا می‌شود تاثیر بسزایی در کسب موفقیت در همه مراحل زندگی وی دارد، اذعان کرد: انس عمیق با قرآن کریم زمینه ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است و بهره گیری از آموزه‌های قرآنی، راه را بر شکل گیری بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه خواهد بست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر