Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون میراث فرهنگی کشور با تشریح اینکه چرا ثروتمندان جهان خانه‌هایشان را از خشت می‌سازند، از ایجاد شرایطی برای بازدید شبانه ارگ بم خبر داد و گفت: متاسفانه براثر فشارهای روزهای بعد از زلزله، بازار شهر بم به جای خشت با بتن ساخته شد. ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵ اجتماعی محیط زیست سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، محمد حسن طالبیان در همایش ملی تخصصی زلزله در محل ارگ بم با تاکید بر اینکه زلزله سابقه تاریخی در بم دارد، اظهار کرد: شواهد نشان می‌دهد که بخش‌های مختلف ارگ تاریخی بم، بارها خراب و دوباره ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات مرمت ارگ بم 15سال پس از زلزله‌ای که تاریخ دوهزار ساله‌اش را تکان داد + تصاویرمردم باید در زمان چالش‌های اقتصادی سفر ارزان بروند/ دولت مسافرت را در بسته خانوار بگنجاند

وی با بیان اینکه در طول تاریخ هر شهری که بر اثر حوادث طبیعی تخریب شده دوباره در همان مکان احداث شده است، افزود: بدون شک نمی توانستیم شهر بم را به بهانه وجود گسل و احتمال وقوع دوباره زلزله در جایی دیگر بسازیم.

معاون میراث فرهنگی با اشاره به اینکه "خشت بی گناه است" تصریح کرد: متاسفانه براثر فشارهای روزهای بعد از زلزله، بازار شهر بم به جای خشت با بتن ساخته شد.

طالیبان  با تاکید براینکه امروزه ثروتمندان جهان خانه هایشان را از خشت می‌سازند، تاکید کرد: خشت و گل، آرامش بخش هستند و گذشتگان به درستی می دانستند که چگونه از خشت استفاده کنند.

وی با بیان اینکه باید از خشت به درستی استفاده شود، عنوان کرد: می توان با طراحی و ساخت صحیح از خشت به خوبی بهره برد.

معاون میراث فرهنگی با اشاره به اینکه در طول 15 سال گذشته اقدامات خوبی در بم انجام شده است، افزود: در آینده ای نه چندان دور بم از عناصر اصلی گردشگری جهان خواهد بود.

طالبیان با بیان اینکه برنامه جامع نورپردازی اطراف و داخل ارگ تاریخی بم در حال تهیه است، گفت: با عملیاتی شدن این پروژه امکان بازدید شبانه از ارگ فراهم خواهد شد.

معاون میراث فرهنگی با اشاره به اینکه در بیشتر بناهای تاریخی جهان امکان بازدید در شب وجود ندارد، تصریح کرد: در تلاش هستیم در کمترین زمان ممکن این امکان برای مردم بم و گردشگران این منطقه ایجاد شود.

طالبیان با تاکید بر اینکه مرمت ارگ بم تجربیات و فواید زیادی به همراه داشت، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از این تجربیات در سطح کشور و دنیا استفاده می‌شود.

صحنه‌های جنگ مار و لک لک که دیگر تهرانی‌ها نمی‌بینند/ ماجرای جغد تنهای میدان مشقموزه صدای طهرون راه اندازی شود / تهرانی که دیگر لک لک ندارد

انتهای پیام/

R1014143/P/S2,23,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط آثار باستانی سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آثار باستانی سازمان میراث فرهنگی آثار باستانی سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری با قدردانی از اقدامات شورای اسلامی شهر و شهرداری میبد در راستای احیا و مرمت بافت تاریخی و معابر ارزشمند میراث فرهنگی گفت: مقررشد؛ میراث فرهنگی با مشارکت شهرداری برای مرمت و احیا قلعه مهرجرد و بارجین اقدام کند.


رستگاری با بیان اینکه کارخوبی که درگذر شاه جهان آباد صورت گرفته است؛ مجموعه عالی برای رویداد‌های فرهنگی گردشگری درراستای توسعه گردشگری پایدار در میبد است گفت: نارین قلعه، قنات و محوطه آن نیز نیاز به توجه بیشتر و مرمت و بازسازی دارد که باید پیگیری لازم جهت تامین اعتبار آن انجام شود.


وی با اشاره به کف سازی، بدنه، نورپردازی و احیا و مرمت راسته از سوی شهرداری گفت: با اقداماتی که در راسته بازار انجام شده است ظرفیت ارزشمندی در این منطقه درحال رقم خوردن در حوزه میراث فرهنگی است. مجید بهارستانی شهردار میبد هم با بیان اینکه میبد بیش از ۸۰۰ هکتار بافت تاریخی دارد گفت: برای حفظ بافت تاریخی و جلوگیری از تخریب آن، در ۱۰ منطقه درحوزه بازآفرینی شهری، زیرسازی، بدنه سازی، مرمت بدنه بافت تاریخی کار کردیم.


بهارستانی با بیان اینکه در چهار منطقه از شهر بیشتر هزینه شده است افزود: در راسته بازار ۱۰ میلیارد تومان، گذر شاه جهان آباد ۴ میلیارد تومان، حمام و مسجد جامع شهیدیه ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.


وی خاطرنشان کرد: تامین پارکینگ محله ایی و بازآفرینی وخدمات شهری از دیگر اقدامات شهرداری است که برای خدمات رسانی بافت‌های تاریخی، دو دستگاه موتور آتش نشانی خریداری کرده ایم.

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت