Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در نشست هم اندیشی با گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: ما نیازمند برندسازی در دو بخش آب‌های درمانی و ورزش‌های زمستانی هستیم و دانشگاه می‌تواند به شکل مطلوبی این موضوع را هدایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: معرفی قابلیت‌های گردشگری استان ضروری است و این در حالی است که نقش دانشگاه در این حوزه پررنگ نبوده و لازم است در شبکه‌های اجتماعی نسبت به معرفی توانمندی‌ها اقدام کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با ذکر مثالی به ضرورت معرفی جاذبه‌های گردشگری غذا اشاره کرد و افزود: ضروری است نسبت به تعریف رویداد علمی و معرفی آن اقدام شود.
فلاحی با اذعان به اینکه گردشگری اردبیل شکل سنتی دارد، اضافه کرد: به عنوان مثال اقتصاد استانبول با ورودی سالانه ۱۰ میلیون گردشگر وابسته به این حوزه است، اما اردبیل از قبل سالانه هفت میلیون گردشگر سود اقتصادی ندارد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین حلقه مفقوده گردشگری استان را آمار دانست و خواستار کمک دانشگاه در بازبینی و تعریف سازوکار ارائه آمار‌ها شد.
او همچنین خواستار حمایت گردشگری زمستانی اردبیل شد و تاکید کرد: ضروری است سمینار ویژه‌ای از سوی دانشگاه به منظور تبیین زمستان بیدار برای گروه‌های مختلف مردمی برگزار شود.
همچنین مدیر گروه مدیریت جهانگردی دانشگاه محقق اردبیلی در این جلسه به انجام تحقیقاتی در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: ۴۰ طرح گردشگری در این دانشگاه پیش امکان سنجی شده است.
حبیب ابراهیم پور ادامه داد: در عین حال اگر دستگاه‌های اجرایی نیاز‌های پژوهشی خود را ارائه کنند آماده اجرای تحقیقات جامع هستیم.
انتهای پبیام/ح

معرفی قابلیت‌های گردشگری استان اردبیل ضروری است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آبدرمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گرمی با اشاره به ظرفیت مهم دریاچه گیلارلو این شهرستان در راستای جذب گردشگر اظهار کرد: فرمانداری شهرستان باید با همکاری سایر نهادهای دولتی یک جشنواره بزرگ در راستای معرفی این ظرفیت بزرگ برنامه‌ریزی و تدوین کند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند، افزود: لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین لازم است که از اعتبارات شهرستانی برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه «تپه دیگه‌ور» نیز اعتبار تخصیص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

محمدی ادیب خاطرنشان کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید جز اولویت‌های اول در شهرستان گرمی باشد و اعتبارات ویژه برای این حوزه تخصیص داده شود.

کد خبر 6097075

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد