Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب با اشاره به اینکه آیا دولت آمریکا بین واتساپ، توییتر و اینستاگرام تبعیض قائل می‌شود؟گفت: برخورد گزینشی با پیام‌رسان های داخلی اشتباه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی قهرمانی عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب در گفتگو با خبرنگار قم فردا به غربالگری وزارت ارتباطات و گزینش 2 پیام رسان از بین 7 پیام رسان داخلی اشاره کرد و بیان داشت: اخیرا وزارت ارتباطات اعلام کرد از بین 7 پیام رسان داخلی که در فضای مجازی فعالیت دارند، 2 پیام رسان را انتخاب کرده است و قصد دارد حمایت های خود را به صورت متمرکز در اختیار این 2 پیام رسان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: پیام رسان های داخلی تاکنون چندان که باید مورد حمایت قرار نگرفته اند و حتی در تامین زیرساخت های اولیه نیز با مشکلات جدی مواجه بوده اند، حال اگر دولت بخواهد با اقدامات مبهم و غیرمتعارف در حمایت های حداقلی خود از این پیام رسان ها مضایقه کند، امکان جایگزین شدن پیام رسان های داخلی و حذف پیام رسان هایی همچون تلگرام  از عرصه فضای مجازی محقق نخواهد شد.

این مدرس سواد رسانه ای و فضای مجازی افزود: از طرفی مشخص نیست که غربالگری وزارت ارتباطات با چه معیاری انجام شده است، اگر معیار انتخاب پیام رسان ها "تعداد کاربر" باشد، پیام رسان سروش بخاطر حمایت های صدا و سیما تعداد کاربر بیشتری دارد و بعد از سروش، تعداد کاربران ایتا از دیگر پیام رسان های داخلی بیشتر است.

حجت الاسلام قهرمانی اظهار داشت: اگر معیار گزینش پیام رسان ها، چابکی نرم افزار و قدرت برنامه نویسی آن باشد، مسلما پیام رسان سروش کنار می رود، چراکه پیام رسان هایی همچون ایتا، گپ و بله از حیث "برنامه نویسی" و "بهینه بودن" از نرم افزار سروش پیشرفته تر هستند.

وی در ادامه به برخی از نقاط قوت پیام رسان های داخلی اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر پیام رسان های بله، ایتا و گپ به همت تیم های مدیریتی با انگیزه توانسته اند امکانات بسیار خوبی در اختیار کاربران قرار بدهند و این درحالی است که دولت پهنای باند بی کیفیتی به آنان اختصاص داده است.

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب عدم وابستگی پیام رسان ها به نهادهای دولتی را به عنوان یک مزیت نسبی قلمداد کرد و گفت: نرم افزار گپ و ایتا توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند و از این جهت استقلال عمل بیشتری نسبت به پیام رسان های دولتی و سازمانی دارند.

حجت الاسلام قهرمانی غربالگری پیام رسان های داخلی توسط وزارت ارتباطات و برخورد های گزینشی با نرم افزارهای بومی را مورد نقد قرار داد و بیان داشت: در کشور آمریکا چندین نرم افزار و شبکه اجتماعی همچون واتساپ، فیسبوک، توییتر، یوتیوب و اینستاگرام با قابلیت های مختلف فعالیت می کنند و همه این نرم افزارها پرمخاطب هستند؛ آیا تاکنون شنیده اید که دولت آمریکا در حوزه حمایت های زیرساختی با این نرم افزارها برخورد گزینشی داشته باشد یا به عبارتی بین آنها تبعیض قائل شود؟  



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام پر از طعنه و تذکر سپاهان به کمیته انضباطی

آفتاب‌‌نیوز :

باشگاه سپاهان در واکنشی تازه به حواشی اخیر پیرامون این باشگاه و توهین هواداری که به این باشگاه نسبت داده شده و پس از حکم کمیته انضباطی، متن گلایه‌آمیزی را در سایت رسمی خود منتشر کرد.

در متن منتشره از سوی روابط عمومی باشگاه سپاهان آمده است:

باشگاه با عنایت به تاکید وزیر محترم ورزش مبنی بر برخورد با حرمت‌شکنی رخ داده در ورزشگاه آزادی، و عزم کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که در رسیدگی به پرونده هوادار خاطی سپاهان آن‌هم با سرعتی مثال‌زدنی و بدون احضار فرد خاطی تجلی پیدا کرد، انتظار می‌رود کمیته محترم انضباطی برخلاف روال گذشته و با همین جدیت و سرعت اخیر، نسبت به موارد ذیل نیز عمل کرده و دستورات قضایی لازم را صادر نماید تا علاوه بر بازنمایی جایگاه خود به عنوان رکن عدالت قضایی و دوری از اتهام یکسونگری و جانبداری، حضور ایمن و سالم بانوان در ورزشگاه‌ها را تداوم ببخشد:

برخورد با فحاشی منظم و هماهنگ ۳۰هزار نفره هواداران پرسپولیس علیه باشگاه و بازیکنان سپاهان آن هم درحضور بانوان و کودکان که از دو ساعت قبل از بازی تا نیم ساعت بعد از بازی به‌صورت علی‌الدوام انجام شده است. همچنین لازم است فارغ از هر رنگی با لیدر یا لیدر‌هایی که مطالب تحریک‌کننده و تهدیدآمیزی علیه هواداران سایر تیم‌ها منتشر کرده و می‌کنند برخورد جدی صورت گیرد چرا که قطعا آسیب رفتار این افراد کمتر از آن هوادار منتسب به سپاهان نیست؛ که برخورد پندآموز با آن‌ها مصداق حی علی خیر العمل برای رکن قضایی فدراسیون است.

شناسایی و برخورد با لیدر‌ها و سرلیدر‌های باشگاه پرسپولیس خصوصا در قسمت بانوان، که فحاشی جمعی بی‌سابقه‌ای را همراه با رکیک‌ترین الفاظ از جایگاه هواداران بانوی تیم پرسپولیس بر علیه هواداران و بازیکنان تیم سپاهان رقم زدند. هرگونه سهل‌انگاری در این خصوص منجر به تسری این حرکات و رفتار شنیع در دیگر استادیوم‌ها خواهد شد که مسئولیت اولیه آن بر عهده رکن قضایی فدراسیون فوتبال خواهد بود.
رسیدگی به کوتاهی مسئولان برگزاری مسابقه درخصوص مکان‌یابی جایگاه هواداران میزبان در طبقه فوقانی که زمینه‌ساز برخی از اتفاقات ناگوار این بازی شد.

یادآور می‌شود همین موضوع دلیل اصلی حادثه جراحت و آسیب سرباز احمدی و حوادثی از این دست در اصفهان، تهران و سایر شهر‌ها بوده که متأسفانه همیشه در هیاهوی رسانه‌ای و عدم ریشه‌یابی دقیق رکن قضایی فدراسیون، از آن غفلت شده است.

برخورد مناسب با خبرنگار و رسانه منتشرکننده سخنان فرد خاطی منتسب به هواداران سپاهان که با اقدام شنیع و فرصت‌طلبانه خود، موجب خدشه‌دار شدن احساسات عمومی گردید؛ حرکت این خبرنگار و رسانه کمتر از تخلف هوادار متخلف سپاهان نبوده است. قابل توجه این‌که متاسفانه علی‌رغم هشدار‌های متعدد قبلی در حال حاضر هیچ قانون و مقرره‌ای در خصوص فعالیت رسانه‌ها در حوزه ورزش و خصوصا فوتبال ما وجود ندارد. حال آن‌که به عنوان مثال در مسابقات آسیایی، مقررات کاملا روشنی حتی درخصوص استقرار عکاسان و خبرنگاران در زمین مسابقه موجود است. بدیهی است هر رسانه‌ای می‌تواند با تک‌تک هواداران منتسب به باشگاه‌های مختلف مصاحبه کند و احتمالا محتوایی نامناسب را درخلال چنین مصاحبه‌هایی تولید و بازنشر کند. آیا چنین رفتاری و تولید چنین محتوا‌هایی امنیت روانی جامعه را به خطر نخواهد انداخت؟! اگر با رفتار این رسانه برخورد نشود به‌زودی شاهد چنین رفتاری در سایر ورزشگاه‌ها هم خواهیم بود.

در این میان نقش کمیته انضباطی فدراسیون و سایر ارکان قضایی فدراسیون نقشی خطیر و قابل توجه است و امید است عزیزان بتوانند همین سرعت عمل را در سایر موارد نیز داشته باشند.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • پیام پر از طعنه و تذکر سپاهان به کمیته انضباطی