Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، گفت: پس از فتنه‌های ۸۸ و ۷۸ سومین فتنه، فتنه اقتصادی با اسم رمز مذاکره است که از سال ۹۲ شروع شده و هدف آن فقیر کردن مردم و ایجاد بن‌بست اقتصادی است که هدایت این جریان برعهده بعضی از چهره‌های شاخص دولت اعتدال و اصلاحات گذاشته شده است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جواد کریمی قدوسی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه ۹ دی ۹۷) گفت: برنامه عوامل فتنه در سال ۸۸ این بود که بساط جمهوری اسلامی جمع شود نه فقط حقیقت دین بلکه شعار‌های دینی هم باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: برنامه و طراحی این بود که اگر توانستند قاعده دولت مطلوب خودشان را بچینند که بعد از آن ر. اه حرکتشان روشن بود چه کار می‌کردند، اگر هم قاعده حکومت و دولت طبق میل آن‌ها چیده نشد و برایشان ممکن نمی‌شد کشور را به آشوب بکشانند.

وی افزود: در سه دهه پس از ارتحال حضرت امام (ره) سه فتنه در کشور به وقوع پیوست فتنه اول فتنه سیاسی یا انسداد سیاسی در کشور در سال ۷۸ با اسم رمز جامعه مدنی و با هدف به زانو درآوردن نظام اسلامی و فراهم کردن زمینه بازگشت آمریکا به کشور طراحی شده بود. هدایت این فتنه و مدیریت صحنه آن به عهده رئیس جمهور وقت محمد خاتمی بود.

کریمی قدوسی اضافه کرد: طراحی انجام شده در این پروژه خروج از حاکمیت، استعفای رئیس‌جمهور و کابینه، ارائه لوایح دوقلو و استعفای دسته‌جمعی ۱۳۲ نماینده مجلس ششم، شورش‌های خیابانی، آتش زدن اموال عمومی، طراحی و اجرای قتل‌های زنجیره‌ای با هدف زیر سوال بردن نظام اسلامی، هماهنگی با سرویس‌های خارجی برای پشتیبانی، مخالفت با قانون اساسی و جایگاه نظارت استصوابی شورای نگهبان بود.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فتنه دوم فتنه امنیتی در سال ۱۳۸۸ بود اسم رمز شروع این فتنه تقلب در انتخابات بود. رهبری این فتنه در هدایت راهبردی آن بر عهده هاشمی رفسنجانی بود. فرماندهی میدان را به سیدمحمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی واگذار کرده بودند. هدف این فتنه نیز به زانو درآوردن نظام اسلامی و جمع کردن بساط جمهوری اسلامی و حکومت دینی و فراهم کردن زمینه بازگشت آمریکا به کشور بود.

وی افزود: تاکتیک‌های فتنه امنیتی در سال ۸۸ از این قرار بود: اگر موسوی رای نیاورد تقلب شده، مردم به خیابان‌ها بریزند، درخواست ابطال انتخابات، پروژه کشته‌سازی در این فتنه مثل پروژه قتل‌های زنجیره‌ای یک هدف بود، سران فتنه با ناتو هماهنگی داشتند که در وقت مناسب حمله نظامی آمریکا و ناتو به ایران آغاز شود.

کریمی قدوسی با اشاره به دیدار محمد خاتمی با ملک‌عبدالله در ریاض خاطرنشان کرد: خاتمی در این ایام می‌گوید برای پیروزی در انتخابات نیاز به یک شوک اجتماعی داریم، علاوه بر آ‌ن به شوک خارجی هم نیاز داریم. در راهپیمایی غیرقانونی ۲۵ خرداد ۸۸ می‌گوید باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است و همین نقطه جای فشار وارد کردن است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خاتمی یک ماه قبل نیز همین موانع را در جمعی با حضور موسوی خوئینی‌ها و عبدالله نوری می‌گوید نظام موجود که مبتنی بر ولایت فقیه است قابل دوام نیست. این ساختار را امام آورد ساختار انقلاب اسلامی شعار تشکیل حکومت اسلامی در آن زمان کارایی داشت. اکنون نمی‌توان با این ساختار کشور را اداره کرد چرا باید یک نفر به جای همه تصمیم بگیرد. در این نشست تاکید می‌شود که باید نقض ولایت فقیه در دستور کار اصلاحات قرار گیرد. دیگر نمی‌توان دموکراسی را با ولایت فقیه ادامه داد.

وی افزود: فتنه سوم، فتنه اقتصادی با اسم رمز مذاکره از سال ۹۲ با هدف فقیر کردن مردم و ایجاد بن‌بست اقتصادی شروع می‌شود، هدایت این جریان برعهده بعضی چهره‌های شاخص دولت اعتدال و اصلاحات است گذاشته شد. هدف این فتنه نیز عادی‌سازی رابطه با آمریکا با به زانو درآوردن نظام اسلامی و ولایی است.

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: طراحی‌های انجام شده در این فتنه به عهده همان سران فتنه و اعضای اصلی فتنه‌های قبل با اتخاذ سخت‌ترین روش‌ها بود. از جمله سقوط ارزش پول ملی، افزایش قیمت‌های ۳۰۰ درصدی، فقیر کردن مردم، بازنشتگان، شاغلین و روستائیان و کسبه، بی‌اعتمادی به نظام اسلامی، ناامید کردن مردم، گسترش اعتصابات، تعطیلی تولید، بیکاری کارگران، شورش و بحران امنیتی در خیابان‌ها، تهدید به شروع جنگ از طرف آمریکا، مردم فقیر، امنیت لرزان، شروع عملیات‌های تروریستی از جمله حمله داعش به مجلس و اهواز، مردم متفرق، زمینه‌سازی برای جنگ داخلی، تضعیف بنیه دفاعی، ناامید کردن مردم، زیر سوال بردن دستاورد‌های چهل ساله.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در ادامه داد: به دنبال آن هستند که چنین شرایطی را بوجود آوردند و پیش روی رهبری بگذارند و او را وادار به تصمیم برای تن دادن به مذاکره کنند، اما رهبر معظم انقلاب در اجتماع صدهزار نفری بسیجیان در ورزشگاه آ. زادی فرمودند: افرادی در حال انجام بزرگترین خیانت‌ها در کشور می‌خواهند وانمود کنند کشور به بن‌بست رسیده و بگویند که علاجی نیست جز اینکه پیش آمریکا زانو بزنیم و با آن مذاکره کنیم.

وی افزود: به فضل پروردگار با هدایت، ولی امر مسلمین انقلاب اسلامی و ملت در سه فتنه پیش گفته پیروز بودند و نگذاشتند خواب آشفته بازگشت آمریکا به این کشور تعبیر شود و با حول و قوه الهی با عبور از این آزمایشات سخت پیروزی بزرگی را در دسترس خود خواهند دید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد مذاکره با آمریکا مذاکره موشکی مذاکره هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۹۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند