Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: درصددیم همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی چهل پروژه و طرح بزرگ را در بخش آب و فاضلاب شهری و روستایی به بهره‌برداری برسانیم.

رضا اردکانیان در حاشیه مراسم تبادل تفاهم‌نامه میان وزارت نیرو و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه وزارت نیرو در این دوره استفاده از ظرفیت مناسب منابع انسانی کشور را سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده است، گفت: طبیعتا بانوان شایسته، بخش قابل توجهی از این ظرفیت را شکل می‌دهند و باور ما این است که در مصرف و مدیریت منابع زیست محیطی به ویژه در بخش آب و انرژی بانوان می‌توانند همان نقش مدیریتی که در خانواده دارند، آن را در سطح جامعه نیز پیاده‌سازی کنند

وزیر نیرو تاکید کرد: متاسفانه ما به لحاظ نوع مصرف در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه آب و انرژی در شرایط خوبی به سر نمی‌بریم و یک جامعه بدمصرف طبیعتا جامعه توسعه یافته نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین از رهگذر تفاهم‌نامه خود با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درصددیم یک تماس وسیع‌تری را با شبکه بانوان کشور که مدیران طبیعی مصرف منابع زیست محیطی هستند برقرار کنیم.

اردکانیان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت تامین آب و برق کشور در مقایسه با سال‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: شرایط فعلی ما در مقایسه با سایر جوامع در طی چهار دهه اخیر بسیار افتخار آمیز بوده است. با وجود اینکه جمعیت ما نسبت به چهل سال قبل حدود سه برابر شده است ولی میزان انرژی تولیدی در کشور بیش از ۱۱ برابر افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۹ درصد جمعیت شهری کشور دسترسی کامل به شبکه‌های مطمئن و بهداشتی آب دارند، ادامه داد: در حوزه فاضلاب نیز جمعیت تحت پوشش شبکه‌های جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب به حدود ۵۰ درصد رسیده است و فعالیت‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید تاکنون بیش از ۵.۵ میلیون نفر از جمعیت روستایی کشور تحت پوشش شبکه‌های آبرسانی قرار گرفته‌اند، گفت: در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر هم که عمده فعالیت آن مربوط به این دولت بوده است بسترسازی مناسبی شکل گرفته است و هم اکنون حدود هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر نصب شده داریم و این ظرفیت تا پایان دولت دوازدهم به چهار هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.

اردکانیان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۷ نیروگاه سیکل ترکیبی در استان‌های مختلف کشور در حال ساخت است، اضافه کرد: تا تابستان سال آینده درصددیم بیش از پنج هزار مگاوات به ظرفیت نصب شده برق کشور اضافه کنیم.

وی تصریح کرد: هم اکنون اتکای ما به منابع عمومی و بودجه دولت تقریبا به میزان بسیار زیادی کاهش پیدا کرده است و عمدتا به منابع داخلی متکی هستیم.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه تجهیزات مورد نیاز صنعت برق در داخل کشور تولید می‌شود، عنوان کرد: در بخش آب نیز به میزان بسیار زیادی از تجهیزات مورد نیاز ما تولید داخل است و سازه‌های مربوط به این بخش همچون تصفیه‌ خانه‌ها و سیستم‌های انتقال آب و شبکه‌های مربوط به آن را نیز مهندسان و کارشناسان داخلی طراحی و تولید می‌کنند.

اردکانیان خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیر بخش آب و برق در بسترسازی توسعه کشور به نظر می‌رسد یکی از روشن‌ترین کارنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در فصل آب و برق بوده است.

وی در خصوص خبرهای خوش صنعت آب و برق همزمان با فرارسیدن ایام دهه فجر، گفت: خوشبختانه با وجود تحریم‌های که بر کشور ما تحمیل شده است هیچ نگرانی برای تامین آب و برق مردم وجود ندارد و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی درصددیم تا چهل پروژه و طرح بزرگ را در بخش آب و فاضلاب شهری و روستایی به بهره‌برداری برسانیم و در حوزه برق و انرژی نیز آنگونه که عنوان شد طرح‌های بزرگی در حال اجراست که مجموعه طرح‌های یاد شده و آسایش خاطری که این پروژه‌ها فراهم می‌کند می‌تواند خوش‌ترین خبر صنعت آب و برق برای مردم باشد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۰۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • پروژه بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارهای استان قم افتتاح شد
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • آقای مدودف همچنان تهدیدهای بزرگ می‌کند؛ فاجعه جهانی در راهه؟
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها