Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پاک‌دامن، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا از هرمزگان، اظهار کرد: تسلیت واژه کوچکی است در برابر غم بزرگ خانواده‌های عزیزانی که در حادثه اخیر رانندگی جان خود را از دست دادند و از درگاه خداوند متعال برای آن عزیزان رحمت و مغفرت واسعه و برای خانواده محترمشان صبوری و شکیبایی مسئلت دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خداوند قرین رحمتش فرماید.
وی در ادامه از «سهیل دادخواه» سرپرست مرکز رشد واحد‌های فناوری جهاد دانشگاهی هرمزگان و «محمد دلپسند» معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان در رابطه با همکاری ارزنده آنان در راستای دانش‌افزایی افراد در برگزاری کلاس‌های رفتار‌های سازمانی جهت شاغلان و هدایت تحصیلی برای دانش‌آموران در راستای انتخاب صحیح و نقش مؤثر در آینده از نظر تحصیلی و شغلی، تشکر و قدر دانی کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان با بیان اینکه در تمام جوامع بشری، ارزش‌هایی وجود دارد که بنیان اصلی فرهنگ آن جامعه است، افزود: از جمله آن ارزش‌ها فرهنگ ایثار و شهادت است که ریشه در تفکرات دینی ما دارد و جایگاه والا و ارزنده‌ای در نزد خداوند دارد.
پاک‌دامن با تأکید به اینکه ما هم امروزه در همین راستا باید به زندگی معصومین(ع) به‌عنوان یک جریان عینی نگاه و از آن الگوبرداری کنیم، ادامه داد: حضرت امام حسن مجتبی‌(ع) بخشی از مالیات را به بازماندگان شهدایی که در رکاب امیرالمؤمنین(ع) در جنگ‌های جمل و صفین شهید شدند می‌داد و بین آنان تقسیم می‌فرمودند.
این مقام مسئول اظهار کرد: ما نیز امروزه ادامه‌دهنده همین روش و منشی هستیم که خداوند تبارک‌وتعالی به واسطه پیامبران و امامان خود به جامعه بشریت تعلیم فرمودند و همگی تلاش ما بر این است که گوشه‌ای از خدمت بزرگی که خود شهدا و آزادگان و جانبازان سرافراز، خانواده‌های محترمشان به ما داشته‌اند را ارج نهیم.
وی با بیان اینکه رسیدگی به خانواده‌های شهیدان، یعنی توجه و احترام به کسانی که یک ملت، مدیون آن‌ها هستند، یعنی کسانی که آب‌وخاک و جان و مال و ناموس و آرامش مردم، مرهون آن‌هاست، اضافه کرد: عزیز دل یک مادر، جگرگوشه‌ یک پدر، پشت‌وپناه یک همسر و فرزند، کمتر از جان خود آن‌ها نیست؛ وقتی یک خانواده، عزیزِ رعنای خود را به جهاد فی سبیل الله می‌فرستد، گویی جان خود را فرستاده است؛ نفس خود را، ثمره‌ خود را به میدان برده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران بابیان اینکه خانواده‌ شهدا از معرکه‌ این آزمایش سخت الهی، سربلند بیرون آمده‌اند و به یمن صبر جمیلشان، کسانی هستند که بشارت خدا بر آن‌ها نازل‌ شده است، اضافه کرد: حال امروز نوبت ماست که به فرزندان شهدا و ایثار گران و جانبازان مانند امانت‌هایی که به ما سپرده‌ شده‌اند در رابطه با هدایت شغلی و تحصیلی آنان دقت کنیم.
پاک‌دامن تصریح کرد: در کنار استخدام اندکی که برای خانواده‌های شهدا وجود دارد سعی ما بر این بو‌ده که در جنبه‌های کارآفرینی و خوداشتغالی نیز این عزیزان را راهنمایی کنیم تا بتوانند به‌عنوان کارآفرینان و یا ابداع و اختراع کننده و هادیان اقتصادی باشند و بتوانند گام‌های مهمی را در رابطه با طرح‌های اقتصادی کشور در جنگ اقتصادی که امروزه کشور عزیزمان ایران درگیر آن است بردارند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته با پرداخت وام‌های خوداشتغالی به ۷۰ درصد متقاضیان اشتغال و هدایت به سازمان‌هایی که استخدام‌های لازم را داشتند توانستیم هدایت شغلی داشته باشیم، ابراز کرد: در سال جاری نیز تلاش بر این بوده که در فضای کسب‌وکار آزاد و دولتی این بزرگواران را هدایت کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان با بیان اینکه شهدا مظلوم‌ترین قشر هستند که برای حفظ یاد و خاطره آن‌ها و معرفی‌شان به نسل‌های وظیفه همه است، افزود: در تمام جوامع بشری، ارزش‌هایی وجود دارد که بنیان اصلی فرهنگ آن جامعه را شکل می‌دهند. اهـمیت و جایگاه این ارزش‌ها به‌گونه‌ای است که هـر ملّتی، هویت و حیات اجتماعی و سیاسی خود را در پای بندی و احترام به آن‌ها و انتقال کامل آن به نسل‌های آینده می‌داند.
وی با اشاره به وضعیت گلزار شهدای بندرعباس و طرح سامان‌دهی به قبور مطهر شهدا هرمزگان، اظهار کرد: از زمان شهادت شهادت بعضی از این افتخار‌آفرینان گذشته به همین دلیل بعضی از قبور نیاز به مرمت دارند این امر محول شده به وزارت کل کشور و شهرداری که اقدامات لازم انجام گیرد.
پاک‌دامن با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس در دو جبهه می‌جنگیدیم یکی در غرب کشور و دیگری در آب‌های نیلگون خلیج‌فارس به دلیل موقعیت استراتژیک تنگه هرمز در این رابطه شهدای فراوانی را تقدیم این مرزبوم کردیم و در حادثه هواپیمای ایرباس ۸۰ تن نفر از افرادی که در این حمله به درجه رفیع شهادت رسیدند از هرمزگان هستند.
وی در پایان گفت: مقرر شده که موزه‌ای در رابطه با زنده نگاه داشتن یاد و خاطره گران‌قدر شهدا توسط بنیاد حفظ و آتار دفاع مقدس در جزیره قشم به دلیل موقعیت ویژه و گردشگری آن داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۰۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد

ایسنا/یزد رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: اگر زنده نگه داشتن یاد شهدا نبود امروز جوانان کشورمان برای دفاع از اسلام و کشورشان حتی فراتر از مرزهای ایران زمین این چنین با انگیزه نبودند.

«هادی قاسمی» شامگاه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در مراسم یادواره شهید خوشنام که به مناسبت چهارمین سالگرد تدفین شهید گمنام در دانشگاه علم و هنر وابسته به جهاددانشگاهی یزد برگزار شد، به خاطراتی از سفرش به سوریه در سال ۱۳۹۵ به اتفاق جمعی از مدیران رسانه اشاره و اظهار کرد: هرچند در برخی کشورها در رابطه با جنگ تلاش دارند که جهت‌گیری تبلیغی را به سمت فراموش کردن ناگواری‌ها و تلخی‌های آن داشته باشند ولی در کشور ما به رغم گذشت سالها از دوران دفاع مقدس، همچنان تلاش داریم که آن را در اذهان مردم یادآوری کنیم.

وی با اشاره به برگزاری فستیوال‌ها و جشنواره‌های مختلف با موضوع دفاع مقدس، بزرگداشت‌ها و یادواره‌های شهدا، برگزاری اردوهای راهیان نور و سرکشی‌های مداوم از خانواده شهدا در کشورمان، بیان کرد: نتیجه فرهنگی و بازخورد این اتفاقات این شده که ۳۰ سال بعد از جنگ کشورمان، جنگ دیگری هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر از مرزهای کشورمان با جهت گیری به سمت ما اتفاق افتاد و هزاران نفر از جوانان کشورمان برای حضور در آن و مقابله با دشمن اسلام اعلام آمادگی کردند.

قاسمی عنوان کرد: امروز هم اگر دوباره جنگ برای کشورمان یا برای جبهه اسلام اتفاق بیافتد، جوانانمان برخلاف ادعای واهی برخی خودفروختگان، بار دیگر برای صیانت و دفاع، حماسی مبارزه خواهند کرد.

وی گفت: رژیم صهوینیستی نیز انتظار داشت با توسل به استراتژی فراموشی بعد از چند نسل، امروز غزه را به تصرف خود درآورد ولی مردم غزه، نفر به نفر و با تبلیغات مادرانه جور رژیم جعلی و غاصب را به فرزندانشان طی این سالها گوشزد کرده‌اند به طوری که اکنون نیز در میان ویرانه‌های شهر و کشورشان فریاد دفاع از خاکشان را سر می‌دهند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: هدف از اقدامات دستگاه‎های فرهنگی و بر و بچه‌های بسیج برای برگزاری این قبیل رویدادها و یادواره‌های شهدا این است که هرگز ظلم دشمن را فراموش نکنیم و در برابر تبلیغات دستگاه ظالمانه، زینب‌وار بایستیم و باور داشته باشیم که قدرت ۷۲ تن از سپاه چند هزار نفری دشمن بیشتر است.

آیت الله «سید محمد کاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد نیز در این مراسم بزرگداشت ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، به روایتی که انسانها را به زندگی همانند زندگی زنبور عسل توصیه می‎کند، اشاره و تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم، زندگی دو حیوان را مقابل یکدیگر قرار داده به طوری که انسان از زندگی عنکبوتی، نهی کرده و به زندگی مانند زنبور عسل توصیه کرده است.

وی نقش استعمار در زندگی بشری را همانند زندگی عنکبوت خواند و گفت: استعمار ملتها را اسیر خود کرده و همانند عنکبوت شیره جان آنها را می‌مکد ولی زندگی زنبور عسل، یک زندگی اجتماعی و تولید محور به عنوان یک اصل است و از طرفی تولید زنبور عسل نیز تولیدی فاسدناپذیر است.

آیت الله مدرسی به نقل از روایتی دیگر، یکی از موجوداتی که برای خاموش کردن آتش نمرود برای سوزاندن حضرت ابراهیم(ع) تلاش کرد را زنبور عسل به حد توانش خواند و گفت: انسانها نیز باید به اندازه توان خود در راه خداوند گام بردارند تا خداوند نیز آنها را یاری کند.

وی تاکید کرد: در واقع اسلام، مرد میدان می‌خواهد نه تماشاچی؛ چرا که همین تماشاچیان بودند که علی(ع) را خانه نشین کردند و به حسن(ع) زهر نوشاندند و سر فرزندان زهرا(س) را بر سر نیزه کردند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در این باره به بیانات امام راحل(ره) در ایام پایانی تبعیدشان در پاریس نیز اشاره و عنوان کرد: امام(ره) تاکید داشتند که مردم وظیفه دارند با تمام توان از حکومت خود دفاع کند و قطعاً اگر چنین نبود ۳۰۰ هزار شهید در کشورمان برای اسلام و این نظام جان خود را فدا نمی‌کردند.

وی با بیان این که بر همین اساس نیز همگان در مقابل حجاب و عفاف، در مقابل ترک فعل‌ها و در برابر اختلاس و این جامعه مسئول هستیم، گفت: باید آموزه‌های دینی‌مان را از شهدا فرا گیریم.

آیت الله مدرسی در پایان نیز اظهار کرد: شهدای بزرگمان به تعبیر سردار شهید سلیمانی تا شهید نشدند و زندگی شهادت‌گونه برای خود انتخاب نکردند، به فیض شهادت نائل نیامدند که ما نیز باید از آنها الگوبرداری کنیم.

اجرای سرود توسط گروه «فجر جاوید» و مداحی «مجتبی رمضانی» و برپایی نمایشگاه فرهنگی از دیگر برنامه‌های این یادواره بزرگداشت مقام شامخ شهید بود که با حضور پرشور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه به هرمزگان سفر می‌کند
  • ‌سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند