Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت ضمن تشریح وضعیت این وزارتخانه در لایحه بودجه ۹۸، در پاسخ به برخی اظهارات مطرح درباره بودجه این وزارتخانه در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت، گفت: با آدرس غلط دادن و حمله به خدمتگزاران مردم در حوزه سلامت، هیچ مشکلی حل نخواهد شد و تکیه بر بعضی اطلاعات اشتباه و وابستگی‌های شخصی، مشکلات حوزه سلامت را تشدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر ایرج حریرچی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت بودجه‌ای این وزارتخانه در لایحه بودجه ۹۸ گفت: سهم وزارت بهداشت با احتساب درآمد عمومی و اختصاصی و تملک دارایی و هدفمندی یارانه‌ها و ۱% ارزش افزوده و بیمه سلامت برابر ۵.۱% از بودجه ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومانی لایحه بودجه سال بعد است و رشد کل بودجه هزینه‌ایی وزارت بهداشت در لایحه ۹۸ نسبت به سال ۹۷ برابر ۸% است.

وی در مورد میزان اولویت اعتبارات حوزه سلامت در بودجه کل کشور گفت: با این که نسبت به سال‌های قبل از طرح تحول وضعیت بهتر شده است، ولی تا رسیدن به وضعیت کف مطلوب راه درازی در پیش داریم و در مقایسه با اکثر کشورهای جهان و منطقه وضعیت نامساعدی هنوز حاکم است.

وی گفت: مجموع دولت و بیمه‌های پایه حدود ۵۲% از کل هزینه‌های سلامت و پرداختی از جیب ۳۵.۲% و بیمه‌های تکمیلی و خیریه و ... بقیه هزینه‌های سلامت را تامین می‌کنند.

وی در پاسخ به سوال ایسنا در مورد بیشتر بودن بودجه دولتی سلامت از بسیاری از کشورها، گفت: متوسط پرداختی از جیب در کل کشورها ۲۴% است و معمولا سهم دولت و بیمه‌ها از هزینه‌های سلامت بین ۶۵ تا ۷۰% است و این به وضوح نشان می‌دهد که ایران از لحاظ شاخص‌های سهم دولت و بیمه‌ها از هزینه‌های سلامت در مقایسه با دیگر کشورها هنوز دچار وضعیت نامناسب است.

حریرچی افزود: برای رسیدن به هدف ۲۵% پرداخت از جیب مندرج در قانون برنامه ششم، سهم دولت و بیمه‌ها باید به بالای ۶۵% برسد؛ وضعیتی که در اکثر کشورهای جهان و مشابه ایران از لحاظ اقتصادی وجود دارد.

وی در پاسخ به ایسنا درباره مباحث مطرح مبنی بر "پول پاشی در حوزه سلامت" و "امکان صرفه جویی یک سومی در حوزه سلامت" گفت: این اصطلاحات و این عناوین قبلا هم مطرح شده است و تعجب بنده این است که افرادی که خود قبلا با این ادعاها مخالف بودند، با مخالفان حوزه سلامت همسو شده‌اند.

حریرچی اضافه کرد: طرح تحول سلامت بنا به نظر دوست و دشمن، بزرگ‌ترین پروژه اجتماعی دولت و یکی از اصلی‌ترین دستاوردهای  نظام در چند سال اخیر بوده و مورد تایید مقام معظم رهبری، رییس جمهور، رییس مجلس و اعضای هیئت دولت و نمایندگان مجلس قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: با آدرس غلط دادن و حمله به خدمتگزاران مردم در حوزه سلامت هیچ مشکلی حل نخواهد شد و تکیه بر بعضی اطلاعات اشتباه و وابستگی‌های شخصی مشکلات حوزه سلامت را تشدید می‌کند.  

وی در مورد بودجه پاداش پایان خدمت کارکنان وزارت بهداشت، گفت: در حالی که سایر وزارتخانه‌ها از محل ۳۵۰۰ میلیارد تومان مصوب دریافتی‌های بسیار قابل توجه داشته‌اند، وزارت بهداشت هیچ دریافتی از این بابت از سازمان برنامه و بودجه نداشته است، در حالی که مسئولین سازمان با شدت مشکلات وزارت بهداشت به عنوان دومین وزارتخانه بزرگ دولت از لحاظ تعداد کارکنان و بازنشستگان آشنا هستند و مکررا در این زمینه قول تامین منابع داده اند که تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: وزیر مردمی بهداشت هم در بازدیدهای میدانی بسیار زیادی که دارند، با مشکلات این بازنشستگان و درخواست‌های ایشان مکررا مواجه می‌شوند و پیگیری‌های متعدد و طاقت‌فرسایی در این زمینه انجام داده‌اند و حمله به فردی که در جهت حل مشکلات کارکنان حوزه بهداشت ودرمان را تلاش شبانه‌روزی دارد، جوانمردانه نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرج فاضل، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در افتتاحیه چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران گفت: طرح اجباری پزشکان به دلیل شرایط جنگ اجرایی شد و دلیلی برای ادامه دادن آن وجود ندارد.

وی افزود: فلسفه جامعه جراحان همفکری انجمن‌های مختلف و افزایش سطح علمی جراحان کشور است.

سیاوش صحت نایب رئیس کنگره جامعه جراحان ایران، نیز گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی بیش از ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. عده‌ای در پی شکستن جایگاه رفیع جامعه پزشکی کشور هستند.

علی جعفریان دبیر علمی کنگره نیز افزود: حضور کمرنگ همکاران جوان در کنگره نسبت به دوره‌های قبل زنگ خطر هشداری برای مسئولان است.

تازه‌های جراحی در رشته‌های مختلف، جراحی عروق، پیوند اعضا، درمان‌های نوین جراحی در ایران و جهان امسال در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران؛ با حضور جراحان تخصص‌ها و شاخه‌های مختلف مطرح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود