Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@12:54:06 GMT

عامل اصلی بقای محیط زیست مشارکت عامه مردم است

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۷۰۸۷۷

به گزارش ایکنا از ایلام حجت‌الاسلام و المسلمین اله‌نور کریمی‌تبار امروز در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام اظهار کرد: پرورش افکار عمومی و فرهنگ سازی در زمینه حفاظت محیط زیست طبیعی مهمترین فاکتور برای حفظ سلامت پوشش‌های جانوری و گیاهی است.
وی افزود: طی سنوات اخیر بروز پدیده ریزگردها از مهمترین مشکلات مخرب استان ایلام بوده که رفع آن نیازمند اقدامات ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی‌تبار یادآور شد: کمبود آب از دیگر مشکلات مهم است چرا که بحران کمبود آب باعث محدود شدن کشت و زراعت و فضاهای سبز می‌شود که در نتیجه این موضوع افزایش فضاهای بیابانی را به دنبال دارد.
امام جمعه ایلام تاکید کرد: دغدغه حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری از اهمیت وافری برخوردار است که در سال‌های اخیر با فرهنگ سازی‌های صورت گرفته مردم به اهمیت موضوع محیط زیست بیشتر از گذشته واقف شده‌اند.
کریمی‌تبار کار محیط بانان در حراست از عرصه های طبیعی و حیات وحش را ارزشمند دانست و تاکید کرد: این افراد حتی برای حفظ پوشش گیاهی و جانوری جان و سلامت خود را به مخاطره می‌اندازند.
سید اسدالله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام هم در این دیدار گفت: فرهنگ سازی عمومی در خصوص اهمیت محیط زیست و آشنایی و اشراف بیشتر مردم به این مقوله از اهم برنامه های محیط زیست استان ایلام است.
هاشمی افزود: محیط زیست ایلام نیازمند حمایت‌های بیشتر مسئولان است و هدف ما مشارکت دادن عامه مردم در برنامه‌های زیست محیطی و افزایش میزان مشارکت مردمی به عنوان ضامن حفظ سلامت و بقای محیط زیست است.
وی یاداور شد: استان ایلام درگیر سه معضل بزرگ مدیریت پسماند و پساب و نیز ریزگردها است که این سه حوزه مشکلات زیستی متعددی را برای استان ایلام ایجاد کرده است.
هاشمی اضافه کرد: عدم مدیریت پسماند از مهمترین معضلات زیستی استان ایلام است که برای حفظ سلامت محیط زیست و در چارچوب قانون شهرداران مکلف به مدیریت پسماندها هستند تا سلامت آب، خاک، هوا و سفره های زیرزمینی حفظ شود.
وی گفت: همچنین پساب‌ها و فاضلاب نیز نیازمند مدیریت هستند که البته با همکاری دستگاه قضا و با برنامه ریزی و رایزنی های انجام شده با هم افزایی دستگاه های مربوطه در صدد مدیریت پسماندها و پساب ها هستیم.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان ایلام افزود: برخی واحدهای صنعتی آلاینده مشکلات زیستی محیطی برای استان ایلام ایجاد کرده اند که باید با اتخاذ تدابیر مناسب و نصب تجهیزات کاهنده آلایش سعی در کاهش آلودگی های زیستی داشته باشند.
هاشمی با بیان اینکه استان ایلام از تنوع زیستی خوبی برخوردار است، گفت: تعداد محیط بانان استان به نسبت وسعت مناطق بسیار اندک است چرا که باید حداقل 143 نفر محیط بان از عرصه ها حفاظت کنند در حالی که تعداد محیط بانان استان 60 نفر است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ایلام اجتماعی محیط زیست قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت

قهرمان رمزدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند ضمن تشریح وضعیت پسماند شهرستان، ساماندهی محل دفن پسماند در کوتاه مدت، تفکیک از مبدأ، استقرار دستگاه بازیافت را ضروری دانست و به اجرای آن تأکید کرد. 

او خواستار اجرای الزامات از قبیل جانمایی، اخذ مجوز زیست‌محیطی محل دفن در برنامه دراز مدت از شهرداری‌ها شد.

رمردان ادامه داد: علی رغم پیگیری‌های که برای رفع مشکلات موجود از طریق مسئولان صورت می‌گیرد، شهرداران می‌بایست نگاه مدیریتی خودشان را در رابطه با حل مسائل پسماند شهری و رفع امورات حوزه مسئولیتی خود تغییر دهند تا شاهد یک اتفاق و اقدام خوب برای شهروندان عزیز در منطقه باشیم. 

به گفته او موضوعاتی همچون نخاله‌های ساختمانی، سگ‌های ولگرد، انباشت مصالح در خیابان‌ها و معابر شهری و مدیریت پسماند، از مهمترین مسائل محیط زیستی شهرستان گتوند است که می‌تواند نارضایتی عموم را بیشتر کند و نیاز است شهرداران با جدیت بیشتر و تلاش دوچندان نسبت به انجام وظایف خود اقدامات نتیجه بخشی نشان دهند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند به لزوم ساماندهی پسماند شهری و جایگاه دفع پسماند به عنوان یکی از مصوبات مهم شهرستان اعلام کرد و گفت: جمع آوری مصالح انباشته شده در سطح شهر و جمع آوری نخاله‌های انباشت شده در معابر و خیابان‌های شهری، لزوم افزایش تعداد باکس‌های پسماند در سطح شهر‌ها و... از جمله مهمترین مصوبات مورد مطرح و تصویب شده در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم